Şimdi Ara

Kontorland KT-2082 problemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
48.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ARkadsalar bu forum ve diger forumlardaki tum baslıkları okudum, bi coguunuz yazmak icin yazıyor.bir kac kişi dısında gercekten yardım edebilecek yok. elimdeki verilerle sonuca yaklasabilecegimi dusunuyorum.
    oncelikle sunu soliyeyim, cihazlar arızalı degil ancak bir uyum problemi yasıyor. asgıkdai gibi bir test yaptım.
    -----------------------
    donanımlar;
    2 xp yüklü pc
    1 vista yuklu notebook
    1 konturland kt-2082 joypad
    1 konturland kt-1081 joypad.
    -----------------------
    2082 vista yuklu desktopta ve xp yuklu bir pcde sorunsuz calisiyor,ama suandaki pcde sorun cıkartıyor. herkes driverdan bahsetmiş, joypadların calisması icin drivere gerek yok, sadece bazı joypadler ozel durumlar icin driver gerekli ornegin titresim ama bahsettigimiz joypadler icin gereksiz.
    sorun yasadıgım pc de 1081 modelini takıorm ve sorunsuz calisiorz hic bir test yapmadan driver yuklemeden oyuna giriorm hem sorunsuz hemde titresimli oynuoyorum. akabinde windows a donup cihazı cıkartıyorum ve sorun yasadıgım 2082 yi takılıyorum yeni donanım ekledigim icin pub cıkıyor ve sistem goruyor. ancak oyun sırasında tum ayarlara ragmen cihaz hareketsiz kalıyor. hatta analog tusu 1 saniye kırmızı olduktan sonra sonuyor.
    Bir arkadasın dedigi gibi arkadaki usbleri hatta tum usbleri denememe ragmen sonuc alamadım.
    Aramızda sorunu cozmus yardımcı olacak kimse varmı?

    quote:

    Kontorland KT-2082 problemi
    hem usb hem ps girişi var
    benim ilk gamepadim olduğu için bir yerlerde hata yapıyor olabilirim.
    yol gösterirseniz sevinirim

    paketten çıkan 1 mb civarındaki setup dosyasını kurdum
    gamepad i usb lerden birine taktığımda aygıt yöneticisinde dual shock joystick gibi bir ifade görüyorum (aynı zamanda oyun kontrolörleri=game controllers içinde deböyle bir ibare çıkıyor ki buradan aygıtı tanıtabildiğim sonucunu çıkartabilirim sanırım)


    quote:

    bende de aynı sorun var laptopumda çalışıyor desktopta calısmıyor :S
  • Bu konuya hala bir çözüm getirilmedi sanırım.


    Bendeki model USB-8860 masaüstü pcde çalışmadı. Laptop a taktım gene çalışmadı. Gamepad olarak windows görüyor, tanıyor fakat hiçbir şekilde kol herhangi bir tepkimede bulunmuyor. Gittim USB çoklayını aldım değişen birşey olmadı.

    Kontorlande mesaj attım 4 gün oldu hala bir cevap yok kafayı yemek üzereyim. Bu konuda başarıya ulaşmış bir arkadaş varsa lütfen buraya yazsın kırıp atıcam yoksa şu gerzek aleti.
  • Kontorland boşverin

    gidin alın bimeksten vatandan yada herhangi bir yerden 10 tl ye snoppy :) kurtulun derttenn

    kontrlandden çektiğimi hiçbirşeyden çekmedim kurtuldum ama sonunda...
  • teknikservis@kontorland.net MAIL YAĞMURUNA TUTUN BU ADRESİ

    Beyler 5 sene oldu yeter artık, hala çözüm bulamadım bu joysticke mail atıyorum, sizlerde mail atın lütfen, 5 sene önce verdiğim 40 liraya üzülmüyorum ben, sorun şu; bu joysticke bilmeden hala 30 40 lira para verenler var, yazık değil mi arkadaşlar ? bariz bir şekilde pc seçiyor bu joystick, %50 şansınız var resmen, yüzlerce güncelleme yaptım 5 yıl içinde, bir donanımı ilgilendiren ne kadar program varsa pc içinde hepsini güncelledim, ben pc teknisyeni olarak çalışıyorum, ama böyle bir sorun yemin ederim görmedim.

    KT-2082 mi ? KT-2082 ne arar la bazarda.ben 55 yıldır teknisyenim ben çalışan kt2082 görmedim, bize kt2082 olarak çalışan joystick gelmez, biz burda başka joystickler satarız,,,,
  • az önce telefon ettim.Mail adresimi aldılar.Driver yollayacaklar.İşe yararsa burdan paylaşırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taytaylan

    az önce telefon ettim.Mail adresimi aldılar.Driver yollayacaklar.İşe yararsa burdan paylaşırım


    Bir gelişme var mıdır? Windows 7 de 2082 gamepad'imi kullanamıyorum ne yazık ki.
  • kontorland joistikler windows 7 de hiç bir driver yüklemesi ile çalışmıyor Çalıştırmak istiyorsanız tek çözüm usb çogaltıcı ile bağlamak ozaman direk kendi otomatik tanıyor neden böle çalıştıgı prensibini sorarsanız bilemicem valla :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frost111

    kontorland joistikler windows 7 de hiç bir driver yüklemesi ile çalışmıyor Çalıştırmak istiyorsanız tek çözüm usb çogaltıcı ile bağlamak ozaman direk kendi otomatik tanıyor neden böle çalıştıgı prensibini sorarsanız bilemicem valla :D


    WIN 7 uLtimate 64bit iLe sorunsuz kuLLanıyorum ama WIN 7 Home Premium 64bit Laptopta çaLışmıyor bu nasıL iş ya
  • merhaba bende 2 adet kontorland KT2082T siyah-mavi joystick var..neredeyse 2 yıldır belki de daha fazladır sorunsuzca kullanıyordum.fakat son zamanlarda laptopumda 2 taneside takılı iken ve sorunsuzca kullanırken bi anda bitanesi kendini iptalliyor.fakat başka bir laptopta saatlerce kullansakta sorun yok.benim laptopta oynarkende sorun yoktu ama dediğim gibi son zamanlarda biri hep iptalliyor kendini.iptallediğide hala aygıt olarak gözüküyor ama icraat yok..ben anlayamadım.laptobumda sorun olsa hiç çalışmazdı.joysticklerde sorun olsa başka laptoptada çalışmazdı.baştan çalışıp sonra nasıl oluyoda çalışmıyor anlamış değilim.bunu bitek benim laptopta yapmasıda bi acayip...cevabınızı bekliyorum teşekkürler.
  • 3 gün oldu bi fikri olan arkadaş yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cygo

    3 gün oldu bi fikri olan arkadaş yok mu?

    bende driver var isteyenler adresmi eklesn feykq @ hot. .com
  • http://forum.donanimhaber.com/m_43920579/mpage_1/f_/key_//tm.htm


    Arkadaşlar üstteki linkten ve tüm forum sitelerinden bulabileceğiniz ünlü bir kontorland gamepad sorunu mevcut. Bu model KT-2082. adamlar bunu 2006 yılında piyasaya sürmüş fakat içindeki çip sorunlu olduğu için anakart seçiyormuş. Doğal olarakta her pcde çalışmıyormuş.Bende 2006'da bu gamepadden alarak aynı sorunla mağdur duruma düşmüştüm.40 lira vermiştim bu gamepad'e. Geçen gözüme takıldı bu gamepad, hiç kullanmadım dedim bunu, acaba sorun nedir diye düşündüm ve firmaya mail attım, anında cevap geldi ve bu anakart hatalarını anlattılar, daha sonra bu modelin içindeki çipi değiştirip yenisini ekleyerek piyasaya sürmüşler ve böylece bu hatayı örtmüşler. iyi güzel dedim bana ne gibi bir yardımda bulunursunuz dedim. Onlarda gamepadi bize getirin dedi. Eskimiş kırılmış soyulmuş ne olursa olsun dediler garanti belgesi önemli değil dediler, getirin dediler eskisini size direkt yenisini hediye edelim dediler. cevap olarak teşekkürlerimi ilettim ve bugün kontorland şişlideki şubesinin yolunu tuttum. İçeri girdiğimde Sedat adında bir adam beni karşıladı.(bana mail atan kişi)
    Durumu anlattım ona böyle böyle dedim, bana verdiği cevap asla böyle bir değişim sözkonusu olamaz dedi, neredeyse tartışma boyutuna geldi olay, dalga geçer gibi davranarak öyle şeymi olur gibisinden laflar etmeye başladı. peki dedim size herhangi bir pc de maillerime girerek bunu göstereceğim dedim. Adama attığı maili gösterdim ve kıpkırmızı oldu, hemen sırtımı sıvazlıyara işi makaraya vurdu, ya işte böyle cevap atıyoruz müşteri memnuniyeti için anla felan dedi bana. Neyi anlıyım dedim arkadaşım bana birşey vaad edip getirtiyorsunuz burada olmaz felan yapıyorsun mail atmadım diyorsun hatırlamamazlıktan geliyorsun dedim, ama adamda şeref olmadığı için hala gülmeye sardı, iyi sallamışım felan yaptı bana, sonuç olarak gamepadimi buraya bırakıp servise göndereceğini söyledi, size gün veririm gelir alırsınız dedi, tabiki sesimi yükselterek kabul etmedim ve hemen çipinin değişmesini istedim, zar zor eski gamepadimin çipini orada 5 dakikada değiştirttim. ve sorunsuz çalışıyor şuan. Onuda oradaki diğer arkadaş yaptı sağolsun, ordaki adam bile Sedat Küpeli denilen yalancı adamın yapmayacağı şeyler söylediğinden bahsetti müşterilere.

    Kısacası olurda kontorland ile mailleşmek durumunda kalırsanız, Sedat Küpeli'den gelecek mailleri takmayın bile, %100 kolpadır !!!


    bana gelen mail:



    Subject: KT-2082
    >
    > Merhaba Ferdi bey
    >
    > yazmış olduğunuz mail için size teşekkür ederiz. sizinde belirtmiş
    > olduğunuz gibi bu ürünümüzde ana kart seçme gibi bir problem vardı. bu
    > problem de daha önce kullandığımız çiple alakalı bir problemdi. bu
    > sorunu giderdik diyebiliriz size. çünkü bu üründen yüzbinlerce piyasaya
    > sürdük ve arıza oranı binde bir bile değil. sizin için yapabileceğimiz
    > çözüm ise elinizdeki ürünümüzü bize göndermeniz ve size yeni ürünümüzden
    > göndermek olacaktır. size ilgi ve alakanızdan dolayı tekrar teşekkür
    > eder işlerinizde başarılar dileriz
    >
    > iyi çalışmalar
    >
    > Kontorland
    > Sedat Küpeli
    > 0212 320 1990
    > Halide Edip Adıvar Mh. No:89/a
    > Şişli/İstanbul
  • ya bu kontorland nasıl bişeydir yaa abi bu kontorland dan bir tane aldım almaz olaydım kontorlan şirketinde bulunan ajdar bey e inanmayın yalancıdır iftiracıdır kolu iade edeyim dedim koldan bi tane daha almak zorunda kaldım yok böyle bisi ya böyle yetkili servisin taaa ... javascript:void(AddText('')) kullanırsan seversin dedi beni kandırdı o kadar para verdim bide kontorland yerine snopy alın yeridir her yerde 10 tl kontorlanda sakın para vermeyin para alın benden söylemesi bu kola kanmayın kontorland almayın bilinçlenelim !!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.