Şimdi Ara

Konsollar, PC Oyunculuğunu Nasıl Gölgede Bıraktı ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
0
Favori
12.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye de ne zaman konsol övülse anında fanboy oluyor nedeni de ailelerin oyuna para harcanır mı diyerek konsol almamaları bu da ergenlerde sıkıntı yapıyor.Bide pc fanboylar + ları basmış.Bana şimdi bazılar bana fanboy diyecek fanboy olsam daha yeni pc almazdım kısacası fanboyluğu bırakın.
  • Bu arada bir Fifa yı ya da Pes i konsolda oynamak farklı bilgisayarda oynamak farklı
  • omar2425

    aga hazır pc almışken, senide pc fanboyu yapak ehu ehu ehu
  • mnymk

    ne kadar guzel sallıyorsun arkadaşım bn takaslayarak oyun oynuyorum kz 3 e 25 tl verdım... çokta harıka bir oyun.... 2 hafta oynadım.... bn kz3 u çok akıcı bir şekılde oynadım... rakam birşey ifade etmıyor akıcı oynadıysam sorun yok ... kz 3 le kıyasladıgın oyuna bak.. starcraft 2... bnde pc de ıstesem onuda çok rahat oynarım... ama senın elınden gelen bu karşıma koyabılıcegın strateji oyunun var zaten... gerçekten hiç tenezzul bile etmedım ındırmeye onu.... pc dede çok oyun oynadım... hoşlanmıyorum..
    pc de arada pes 2011 .. 2k11 oynuyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuB

    Bu arada bir Fifa yı ya da Pes i konsolda oynamak farklı bilgisayarda oynamak farklı


    rica etsem o farkları sayar mısın?
  • Sanki platformlar arası dağlar kadar fark var oyunu oynarken hissetmezsiniz bile farkı
  • arkadaşlar allaha şükür bende hem ps3 hemde kaliteli bi pc var.bu haber tamamen taraflı bir haber olmakla kalmayıp editörün içmesinden sonra yazılan bir haberdir.bi kere god of war 3 ü oynadım.7 saat sürdü sp si.killzone 3 ü sharpshotter la oynadım.infamous 1-2 uncharted 2,little big planet 2,mortal vs.pc de fps ve mmo oynamanın yeri ayrı.pc nin grafikleri ps3 ün grafiklerinden kat kat daha iyi.ps3 te adam gibi grafikli (Pc ile yarışacak) sadece 3-4 oyun var.Bu konuyu size sesleniyorum erdinç abi ve mesut abi.bu sorunu çözmenin bi yolu var.oda hodri meydan.1000 tl lik bir pc toplayın ve bütün oyunları pc ve ps3 te karşılaştırın.okuyan arkadaşlar + atarlarsa görmeleri daha kolay olur.erdinç abi lütfen böyle bişey yapın ve şu gereksiz kavgaya son verin.son kararı siz verin.tabi tarafsız bi şekilde
  • 25 tl mi:)o zaman sen eskiyince oynursun oyunları:)

    rakam nasıl ifade etmesin ,ben demiyorum forumlarda bu deniyor MP akıcı değil deniyor dönmüyor bi anda deniyor ne biliyim.KZ3 bu işte deniyor.
    harika bir oyun buna laf yapmıyorum.

    Starcraft 2 fanları sana cok kızacak :)
  • sirf cikan özel oyunlar bile yeterli bir sebeb konsol almak icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm :D konsaolaar daha ucuz ama konsoly oyunlarınıı fiyatına ne demeli o oyunlara okdar para vericeğime pc alrım hem daha güzel grafiklerde oynarım bende ps 3 te war ama oyunlarına o fiyatı vermek istemdiğimden sadece pes oynuyom ps3 m de hem pc mdeki grafikler daha iyi ou tercih ediyorum o yüzden
    ps 3 de meraktan almıştım zaten
  • 11. sayfadaki regal haklı beyler.
  • Ya isteyen pc kullansın isteyen konsol. Tartışma yaratmanın ne anlamı var? Ben pc de oyun oynamaktan zevk alıyorum. Ki yıllardır Flight Simulator ve Open Falcon ile uçuyorum. Konsol bana bunu sağlayamaz. Kasamı kendim toplamayı, arada kasa içi temizlik yapmayı, options'a girip ince ayarlar yapmayı seviyorum. Benim için hobi gibi birşey. Ama konsola da karşı değilim. Belki ileride pes,fifa ve yarış oyunları için konsol edinebilirim. Iyi forumlar.
  • mnymk
    +1 kanka dönmüyor dönmüyor 180 derece döndürmek istiyorum.dönsün konsol alıcam ehu ehu . XD
    dönmüyor fps özürlü çünkü.Özel oyuna bak.Nasıl özel bu .
    yine tansiyonum yükseldi :=)
  • takaslayarak alıyorum... ve 25 tl ödedim. ...( deniyor.''') ne oluyor :? oyunu bızzat ben oynadım... çokta guzel donuyor... donuyor kı snıperı bıle guzel kullanabılıyorsun... kz 2 den bahsedıyor olabılırsın dönmüyor diye dogrudur .. ama kz 3 te hiç ama hiç öyle bı sorun yok... herkez strateji sevmeyebılır ama herkez fps .. tps sever... oyunun populerıtesınıde bu belırler.. sen söylemesen starcraft 2 yı unutmuştum...
  • HerkeS fps seviyor ya o yüzden kz3 yok sattı dimi :)
  • Haber olsun diye..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

    quote:

    Orijinalden alıntı: BatuB

    Bu arada bir Fifa yı ya da Pes i konsolda oynamak farklı bilgisayarda oynamak farklı


    rica etsem o farkları sayar mısın?

    Fıfa ps3 e ayrı çıkıyor.pc ye ayrı çıkıyor.12 de bu fark kapanacak deniyor fakat bu güne kadar fıfa ps3 ile fifa pc arasında dağlar kadar fark vardı.Ayrıca pc oyuncusu oyunu korsan aldığını varsayar isek mp için gameranger hamachi gibi ek programlar ile uğraşması kaçınılmaz.Ayrıca kaliteli bir joystick inde 60 70 tl olduğunu varsayalım malum joystick ile klavye arasında dağlar kadar fark var.(futbol oyunlarında)E buda orj. bir oyun fiyatı.Ayrıca fifa her türlü ekran kartına uyumlu bir oyun değil.Bunu forumda görüyoruz.Fifa nın mp sine girmek için cebelleşeni mi dersin? Uymayan ekran kartı sorunlarımı dersin? Bu ve bunun gibi bir çok fark var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 12 Temmuz 2011; 1:33:23 >




  • 121.yorum
  • abi 11 sayfadaki regal e artı atın.konsol vs pc zevkli olcak :D
  • 11. sayfadaki regalangel arkadaşımızın dediği gibi bir vs programı fena olmaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.