Şimdi Ara

Konsollar, PC Oyunculuğunu Nasıl Gölgede Bıraktı ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
0
Favori
12.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @stun kalkımda aileyi neden rahatsız edeyim ? bırakın tv seyretmeyi ben oyunmu oynuyacağım diyeceğim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

    konsollar pc yi geçemez diyen arkadaş ?
    sensemannn oyuncehennemi alemindne taklitçilik yapmadan önce sunu söylemekm isterim konsollar süregelecekler adamlarne güzel anlatmış ben hem pc hemde konsol oyuncuyum ama konsolun yeri ayrı sen pcdeki ram yetmedi ekran kartı yetmedi derken konsolda al tak oyna köküne kadar böyleliklşede artisliğin alemi yok diyorum


    dostum ne demek istedin mesajını tam anlamadım ama oyuncehenenminde'ki senseman'da benım,3 seneden fazla admin ve root'luk yaptım,kısa süre önce arkadaşlarımızla bıraktık o siteyi,ve banlattırdıkda üyelikleri,taklikçi değilim ben,istersen kanıtlarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensemannn -- 12 Temmuz 2011; 0:17:23 >




  • RAM ve EKRAN kartı takviyesi dert değil zevktir :)))
    Bu parçalar takılıyorsa daha iyi görüntü daha iyi performans elde etmek içindir:)
    Geçen sene PC'mi upgrade ettim ,etmeseydim ne olurdu :)
    COD'u PES'i oynayamayacak mıydım yoo gayet iyi oynatıyordu ,değiştirdim çünkü 30 -40 fps'den bilindik grafiklerden gına geldi.
    Dediğim gibi upgrade dert değil zevktir.Keseye fazla zarar vermeden olmalı tabiki:)
  • 2000 Liraya PC aldım. Daha sonra sırf red dead redemption için Ps3 aldım. Şimdi anlıyorum ki 2000 lirayı PC'ye vereceğime 800 liraya Ps3 alsaymışımda 1200 lira kâr etseymişim. İki platformu karşılaştırdım ve gördümki aynı grafik kalitesindeler. Neden boşu boşuna PC'ye para verdim.
  • Konsol piyasası mı, yoksa PC piyasası mı daha güçlü? Bu sorunun yanıtı çok basit. Aynı oyunun farklı platformlardaki satış rakamlarını karşılaştırın yeter. ;)
  • Satış rakamlarından size ne oyunu oynarken bir etki yapıyor mu satış rakamları çok olunca ?
  • quote:

    Arkadaşlar merhaba,
    Haber direk kaynaktan çeviridir ve bu yüzden Talha'ya yüklenmenizin anlamı yok. Günün öne çıkan başlıklarından biri olduğu için sizlerle paylaştık. Bu yüzden yorumlarınızı editör odaklı değil, haber odaklı yapmanızı rica ediyorum. Amaç burda yorumlamak, fikirlerinizle bu haberi yorumlamanızı bekliyorum.

    Kaynak=http://gamingirresponsibly.com/why-consoles-have-succeeded-over-pcs-in-gaming

    İyi geceler,

    Erdinç İyikul


    Erdinç Hocam,
    Kaynağın farklı olması ve verilmesi haberin yayınlanmasını haklı çıkarmaz. Site gitgide birbirine hakaret ve küfüre varan saygısız bireylerin ortamı oldu bunun farkındasınız ama görmemezlikten geliyorsunuz; nedeni de haber sonu editör mesajlarından anlaşılıyor. Şu an elle tutulur Türkiye'de oyun sitesi bir tek siz vardınız o da kayıp gidiyor. DH'da konsol bölümü 2005-2006 da nasıldı şimdi nasıl bir inceleyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Konsollar her zaman için cebinizin dostudur ;)


    tabii zaten oyunlarını da alırken öyle diyosunuz dimi...
  • son 14 yılda sadece 3 pc oyunu GotY olmuş olabilir ama artık PC denen o dev ejderha uyanıyor,bu uyanış Crysis 2 ile başladı,Battlefield 3'ün ana platformu PC,Fifa 12'nin konsol ve pc versiyonlarının aynı olduğu hatta PC'ni extra özelliklere sahip olabileceği söyleniyor,Battlefield 3'ten sonra gümbür gümbür Diablo 3 var,daha neler var neler,artık sıra PC'de,o ejderhayı en az 6-7 yıl boyunca da kimse uyutamayacak.
  • Herkesin evinde pc ve tv vardır.Her 2-3 senede bir ekran kartı cartı curtu değiştireceğime 6-7 senede bir konsol değiştiririm daha iyi
  • 3 senede 1 ekran kartı vs 6 senede bir konsol

    şöyle düşün iyi bir ekran kartı 300 lira civarına denk geliyor konsol 600 lira yani 6 yılda ikisine de aynı parayı vereceksin ama pc de kat kat daha iyi performans alacaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Arkadaşlar merhaba,
    Haber direk kaynaktan çeviridir ve bu yüzden Talha'ya yüklenmenizin anlamı yok. Günün öne çıkan başlıklarından biri olduğu için sizlerle paylaştık. Bu yüzden yorumlarınızı editör odaklı değil, haber odaklı yapmanızı rica ediyorum. Amaç burda yorumlamak, fikirlerinizle bu haberi yorumlamanızı bekliyorum.

    Kaynak=http://gamingirresponsibly.com/why-consoles-have-succeeded-over-pcs-in-gaming

    İyi geceler,

    Erdinç İyikul


    Erdinç Hocam,
    Kaynağın farklı olması ve verilmesi haberin yayınlanmasını haklı çıkarmaz. Site gitgide birbirine hakaret ve küfüre varan saygısız bireylerin ortamı oldu bunun farkındasınız ama görmemezlikten geliyorsunuz; nedeni de haber sonu editör mesajlarından anlaşılıyor. Şu an elle tutulur Türkiye'de oyun sitesi bir tek siz vardınız o da kayıp gidiyor. DH'da konsol bölümü 2005-2006 da nasıldı şimdi nasıl bir inceleyin.


    Merhaba,

    Kısacası bizler tartışmayı bilmiyoruz, bizleri tartıştırmayın diyorsunuz ? Yurtdışında insanların konuşabilidiği konuları bizimde konuşup, değerlendirebilmemiz lazım. Zaten bundan sonra atılan mesajlara sert ambargolar uygulanacağını ve fanatiklik peşinde koşanların BSC bünyesinde yorum yazamıyacağını söylemeleyim. Umarım bir süre sonra kavga etmeden tartışılabileceğini, herkes anlayacaktır.

    İyi geceler,




  • parça toplamak dert deil zevk diyen arkadaşlar ...biz okadar zengin deiliz... okadar ilgisiz de deılız oyunlara.... yok ps3 tekı xboxtakı oyunlar ılgımı çekmıyor... Allah Allah nasıl çekmıyor.. onu anlayamıyorum.. :? goty oluyorlar... sizin ilginizi çekemıyorlar hayret.. oyun otorıtelerını çekıyor sizi çekmıyor....onu geçtim okadar para dökücem pc ye harekete duyarlı controller olmıyıcak :S okadar oyun olmıyıcak.... sadece grafık kalıtesı fazla olucak.. bumu :? crysis 2 nin pc de çok guzel grafıkelrı var .. bılıyorum oynadım hatta.. ama multısı beş para etmez.... grafıklerı ondan kötü olan bi codun bi battlefieldın multisi etmiyor... diyiceğim o ki .... PARANIZLA GRAFIK ALIYORSUNUZ AMA OYUN ALAMIYORSUNUZ.... harekete duyarlı kontroller yok... eğlence kaçırıyorsunuz... bn oyunlara karşı ilgisiz olamayan biriyim.... yok konsoldaki oyunlar ilgimi çekmıyor... diyemıyorum.. oyuncuyum.. ki ilgimi çekıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3rett0

    Talha bey kendinizi fazla kaptırmışsınız, ki çoğu yerde ilkokul çocuklarının bile beceremeyeceği kadar saçmalamışsınız.Oyunun kurulması en fazla 15 dk dır bir PC'de, ayrıca her seferde disk tak çıkar derdi yok.Ardı arkası kesilmeyecek parça güncellemeleri mi ? 3 yılda bir ekran kartı güncellersin yeter konsol ömrüde 6 yıl zaten.Ben God of War 3'e hayır derim almakla bir hata ettim zaten.

    Hayli iri fiyat dediğiniz de 1100 TL ki knosol oyunları çıktıkları zaman 120 tl den aşağı olmuyor.Bekleyip 1.5 yıl sonra '' bak 50 tl ye aldım oyunlar pahalı diyen yalancıdır'' triplerine girenler de var.

    Böyle bir sitede editörlük yapan birinin bu kadar cahil olabileceğini düşünmezdim.

    Maalesef kendini kandırıyorsun

    Bir bakalım:
    pc avantajları
    -mükemmel grafikler
    -fps oyunlarında rahatlık
    başka bişe aklıma gelmedi
    ps avantajları
    -fps haricinde diğer oyunlarda rahatlık(tps, open world vs.)
    -konsolun ucuz olması
    -her aldığın oyunun çalışması
    -rahat bir şekilde oyun oynaman(joystick olduğu için)
    -multiplayer'a kolay ulaşılması
    -hareketli kontroller
    -konsollara özel olarak çıkan oyunları oynamadan ölmek en kötüsü :)

    sanırım daha saymaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 12 Temmuz 2011; 0:52:24 >




  • Sadece ekran kartı değilki konsoldan daha üstün bir grafikle oynamak istiyosan işlemcini ram ini vb. değiştireceksin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    parça toplamak dert deil zevk diyen arkadaşlar ...biz okadar zengin deiliz... okadar ilgisiz de deılız oyunlara.... yok ps3 tekı xboxtakı oyunlar ılgımı çekmıyor... Allah Allah nasıl çekmıyor.. onu anlayamıyorum.. :? goty oluyorlar... sizin ilginizi çekemıyorlar hayret.. oyun otorıtelerını çekıyor sizi çekmıyor....onu geçtim okadar para dökücem pc ye harekete duyarlı controller olmıyıcak :S okadar oyun olmıyıcak.... sadece grafık kalıtesı fazla olucak.. bumu :? crysis 2 nin pc de çok guzel grafıkelrı var .. bılıyorum oynadım hatta.. ama multısı beş para etmez.... grafıklerı ondan kötü olan bi codun bi battlefieldın multisi etmiyor... diyiceğim o ki .... PARANIZLA GRAFIK ALIYORSUNUZ AMA OYUN ALAMIYORSUNUZ.... harekete duyarlı kontroller yok... eğlence kaçırıyorsunuz... bn oyunlara karşı ilgisiz olamayan biriyim.... yok konsoldaki oyunlar ilgimi çekmıyor... diyemıyorum.. oyuncuyum.. ki ilgimi çekıyor


    Zengin ol




  • Konsollar, PC Oyunculuğunu Nasıl Gölgede Bıraktı ?

    Aslında gölgede falan bıraktığı yok tamamen duygusal sebeplerden ötürü ve korsanında etkisi ile oluşmuş bir anlayış Yapımcıları PC den uzaklaştırdı.
  • Bazıları konsollara çıkan exclusive oyunlardan bahsetmiş size şunu soruyorum
    Oyunlarda grafik devrimi yapan Crysis hangi platforma çıktı?
    Bizi sabahlatan oyunlar sayın konsoldan sonra pc den sayın hangisi daha fazla çıkacak acaba.
    Biz Half-Lifelarla,Simslerle,Starcraftlarla,Diablolarla,Age oflarla,Baldur's Gatelerle,Total warlarla,World of Warcraftla,Grim fandangoyla,Deus Exle,Civilizationlarla,Cmlerle,System Shocklarla büyümüşüz
    Uncharted la DEĞİL.
  • neden böyle oldu alıntı da sorun var sanırım :)
    stun
    zengin olmaya hiç gerek yok .Piyasadan haberin yok belli ki ve pc'nin de hareket algılaycısı var.Biz senin dediğin gibi grafiğe para verelim :)peki sen Killzone 3'e 140 lira veriyorsun da ne oluyor 5 saatlık sp veya tutulmayan mp'si için mi:) diğer exc oyunların ne alemde :).Starcraft 2 online oynadın mı konsolunda bu zevki yaşadın mı benim için birçok oyundan daha keyiflidir.

    Sanırım pc oyuncuları şu nedenle konsol oyunlarına ilgisizler çünkü yorumlardan öyle anlaşılıyor.Pc'nin verdiği görüntü ve frame oranı bu oyunlarda olmuyor,bunu kabul etmeniz gerek.Örneğin kz3'ü 25 fps'de oynamak ister mi pc oyuncusu ne biliyim bazı nedenlerden dolayı ilgi çekici gelmeyebilir.
  • Konsola oyun yapan firmalar neden fps diyor neden grafik diyor ,e önemli ki diyor .
    Pc gamer'da buna önem veriyor işte pöf tansiyonum yükseldi geneXD
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.