Şimdi Ara

KONSOL ÜSSÜ GERİ DÖNÜYOR!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Konsol Üssü'nü eminimki hatırlayanlar vardır. Murat Sönmez ve Onur Kaya'nın kurmuş olduğu Konsol Üssü Youtuberlık ve Streamer'lığın henüz bugünkü kadar büyük bir olay olmadığı zamanlarda kurulmuş olan, seviyeli ve kaliteli oyun incelemeleri ve sohbetleri yapan efsane bir platformdu.
    Sade, gereksiz şeylerden uzak anlatımı ve tecrübeli kişiler tarafından yapılması Konsol Üssü'nü farklı kılan en önemli unsurlardı. Açıkçası buna ihtiyaçta vardı şu günlerde de.

    Tam 5 sene sonra o Konsol Üssü geri dönüyor...

    Twitter'dan yapılan açıklamaya göre ilk video 8 martta bizlerle olacak. Şu an eski videolar kanala yüklenmiş girip eskiyi yad edebilirsiniz. Konsol Üssü'nü özleyen, sade ve işi bilen kimseler tarafından yapılan oyun incelemelerini, sohbetlerini seven kişilere duyurulur. Bu sefer umarım daha uzun soluklu bir macera yaşatırlar bizlere.


    KONSOL ÜSSÜ GERİ DÖNÜYOR!



    DUYURU:https://twitter.com/Konsolussu
    Youtube Kanalı:https://www.youtube.com/channel/UCVPfwYzn7JKp6eH2echqbxg
    Discord Kanalı:https://discord.gg/DWkjdtN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante__34 -- 7 Mart 2017; 13:26:13 >







  • Harika haber çok sevindim geri dönmelerine

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında severek takip ediyordum, geri dönmelerine sevindim.
  • Super harika bir haber! Saints row3 un 60$ degilde 10 ile 15 dolar etmesi muhabbetini hala hatirlarim :) cidden gunluk haberler olsun, ejderhanin o " star wars on kinect " oyun haberine yaptigi tepki vs vs unutamadigim anlardan bazilariydi :) donmeleri mukemmel oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir haber,geri dönmeleri çok iyi oldu.
  • Bol inceleme, değerlendirme, oyun muhabbeti içeren gameplay den uzak bir kanal olması dileğiyle.

    Ayrıca ben TR de iyi bir oyun medyası göremiyorum. Eğlence şov üzerine kurulu ya da bilgisiz editörlerle dolu. BSC'nin geleceğini çok parlak görüyordum ama dağıldı gitti.

    Konsol üssü de sadece Onur ve Muratın konuştuğu ve bizim de onları izlediğimiz bir kanal olsun istemiyorum. comminitiyle iç içe hardcore oyuncu mecrası olursa ki buna ihtiyaç var belki Türkiyedeki en nitelikli oyun medyasına bile dönüşebilir. Ama bilmiyorum bunların hedefi nedir bu işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 6 Mart 2017; 22:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gultekinlive kullanıcısına yanıt
    eski konsol üssünden çok daha büyük ve kapsamlı olacak twitch yayınları, çeşitli seriler de olacak detaylar yakında netleşir ama örnek vermek gerekirse oyun incelemeleri ve sohbetleri dışında mesela Murat Sönmez'in orta dünya ile ilgili serileri olacak kendisini ortadunya.com'dan hatırlayan vardır Durin olarak. Onun dışında başka projelerde var yakında hepsi duyurulacak. Dediğin gibi daha büyük bir medya platformu olacak bu sefer
  • Çok sevindim ,bıraktıklarında çok üzülmüştüm çünkü her videosunu büyük keyifle izliyordum , iyiki geri döndüler , her türlü destek vericez
  • Geri dönmeleri güzel oluş, yalnız zaman nasıl geçmiş öyle daha dün gibi aklımda Duke Nukem incelemesi.
  • özlemiştik üstadları
  • Her zaman takipteyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.