Şimdi Ara

Konsol seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 10k bütçem var oyun konsolu almayı düşünüyorum xbox series s, nintendo switch lite ya da biraz daha para koyup playstation 5 arasında kaldım. Hangisini almamı önerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• PS5 alabiliyorsan bunu tercih et. XBOX alacaksan S değil X serilerine bak.

Dediklerinden bana göre ancak ps5 mi xbox one x mi diye sorulursa tartışılır.

PS5 varsa direkt al geç.

• vittorioo V kullanıcısına yanıt
    Ps5 için biraz daha para biriktirmem gerekeceği için beklemem gerekecek ama karşılaştırma için teşekkür ederim

• presteyşın al

• Eski nesiller bence daha iyi hocam.Uzun zamandır oyunları da takip edemiyorum ancak şuanki dusuncemle bir konsol alsam ps3 veya 4 alırdım.Yanina bir de Nintendo 3ds veya psp,ps vita aldın mı tam takım olurdu.Yine de siz bilirsiniz.

• Ben de aynı durumdayım, yeni evleniyorum, konsol istiyorum ama 20k ps5’e vermek zor geliyor + oyunları da para.

Hangi versiyon alınmalı, yurt dışı veya 2. El alınır mı hiç bilmiyorum anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 8 Kasım 2023; 0:32:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden olsa Series S (ya da ufak daha koyarsan X) al derdim.

Fakat artık Gamepass 200 lira () olduğu için bence gönlün hangisini çektiyse onu al.

Bende Series S var Gamepass'im varken iyidi sahiden. Şimdilerde zaten çok oyun oynamıyorum ama ücretsiz oyunların online'ı (Fortnite, Halo Infinite...) Xbox Live gerektirmiyor bu yüzden de arada onlara giriyorum. Ha bir de hikayeli oyunlara falan giriyorum.

Bir de Xbox Live Gold üyeliğini kaldırdılar (). Yani diyelim ki ben kalkıp Gamepass istemedim, sadece onlineye girebilmek istedim; artık ya 200 liraya Gamepass ya da 150'ye Gamepass Core almam lazım. Normalde ise yıllık Live Gold vardı, onu alıp yıllık rahatına bakabiliyordun.

O yüzden gönlün neyi tuttuysa onu al; her halükarda oyunların durumu bariz.

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt

2 hafta önce kadıköyden yurtdışı ürünü aldık arkadaşla 16k ya, 2 haftadır bir sıkıntı çıkmadı, satan kişi garanti belgesini kaşeleyerek verdi. yazıcıoğlu iş hanının girişinde kahraman tabelalı bir dükkan

Edit: tabi garanti belgesini kaşeledi ama yüksek ihtimalle bir sorun yaşasak (kendisi playstation sony anakart yetkili servisi olduğunu söyledi(inanmadım ama neyse) dışarıya servise gönderecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdayıKarartanLamba -- 9 Kasım 2023; 10:40:39 >
  • OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt

Hocam bu tek kollu fiyat dimi? Kadıköy bana yakın, fiyat iyiymiş, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt

aynen hocam tek kollu fiyat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.