Şimdi Ara

Konsol mu Pc mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
3
Favori
18.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben ps oyun fiyatlarını gördükten sonra kafamdan direkt sildim. Gidip pcyi upgrade ettim mis gibi oldu. Ayrıca pcyi de konsol gibi kullanıyorum tvye bağlayıp çok da güzel oluyor. Zaten yeni nesil konsollar görünüşe göre 7-8k bandında çıkacak. Konsol exclusive bir oyun yoksa oynamak istediğiniz cevap çok basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMORPG oynamıyorsan her türlü konsol.(Tabi oyun alacak para varsa.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamisama-

    MMORPG oynamıyorsan her türlü konsol.(Tabi oyun alacak para varsa.)
    Konsolda kardeşlik sistemiyle oyunlar bedavaya oynanabilir. Çok basit bir al-sat sistemi. Ben 4 yıldır öyle yapıyorum ve 100'den fazla oyuna toplam en fazla 300 tl vermişimdir. Bu yüzden f/p olarak kesinlikle konsol.

    Hem hali hazırda bazı en iyi oyunlara exclusive olarak sahip olduğu için de konsol diyorum. Gow, tlou, uncharted gibi oyunları başka yerde oynayamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 18 Haziran 2020; 2:18:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakirsen konsol zenginsen pc
  • Bu konu ateşten gömlek.
    Kimseye bakma kendin deneyimle bir süre hangisi keyfine daha çok uyarsa onu seç.Yıllarca pcde oyun oynamış,rtx2080li high end bir pc toplayabilecek durumum olmasına rağmen1 sene önce de Ps4proya geçmiş biri olarak şu an öldürsen pcye dönmem
    Kardeşlik mardeşlik,indirimi takip edince uygun fiyatlara alınabiliyor oyunlar.Koltuğa uzanıp uzaktan dev ekranda her türlü oyunu,en önemlisi de piyasanın en kaliteli film tadında exclusive oyunlarını oynayabilme ayrıcalığından dolayı PS5i sabırsızlıkla bekliyorum.Kimisi de PCyi daha uygun bulabilir ki gayet normal.Tecrübeleri oku kendin 2sini de deneyimle son kararı kendin ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC al geç. 5 yıldır ps4e sahibim ancak şu an alacaksan kesinlikle PC al

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10k lık pc topladım. keşke konsol alsaydım diyorum. pc nin derdi bitmiyor. arıza veriyor arızanın ne olduğunu bulmak bile işkence. yok oyunu açmadı, kaldırmadı desteklemedi vs.vs. hiç konsolum olmadı. oyunlar pahalı diye almadım. ki burdaki arkadaşlar kardeşlik falanla oyunları ucuza alacağını söylüyor. Tv de varsa hiç düşünmeden konsol al bence. klavye mause bağlanıyor galiba. pc den farkı yok. en azından kafan rahat olur. arkadaşın dediği gibi hilecilerle de uğraşmak istemezsin. Tabi amacın oyun oynamaksa.
  • Konsol daha stabil ve ucuz 4k oynatacak sistem için 10k dan fazla harcama gerek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Targaryen96

    Konsolda kardeşlik sistemiyle oyunlar bedavaya oynanabilir. Çok basit bir al-sat sistemi. Ben 4 yıldır öyle yapıyorum ve 100'den fazla oyuna toplam en fazla 300 tl vermişimdir. Bu yüzden f/p olarak kesinlikle konsol.

    Hem hali hazırda bazı en iyi oyunlara exclusive olarak sahip olduğu için de konsol diyorum. Gow, tlou, uncharted gibi oyunları başka yerde oynayamazsın.

    Alıntıları Göster
    Pc de torrent var hiç uğraşmadan beleşe oynuyorsun.
  • Bu biraz da oyun kültürünle alakalı strateji seviyosan ve de son yıllar da bağımsız oyunlar da cok revaçta cidden acaip güzel oyunlar cıkmakta bi cok aaa oyuna nal toplatır pc özgürlüktür konsol da aaa oyundan baska bi şey yok belli bi süre sonra acaip sıkmakta hepsi birbirinşn aynı geliyo bu aaa oyunlar steam derya deniz güzel bi koltuk al bi de gamepad al sana pc oldu konsol ayrıca klavye mouse kullanmak apayrı bi rahatlık 10k bütçe varken konsol mu alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin dilinde bu exc. Oyunlar tamam güzel oyunlar laf yokta konsolun 7 senelik omrunde toplasan 5 tane güzel exc vardır ortalamaya baktıgında 7 yıla 5 6 tane exc nedir her yıl 4 5 tane bole oyun yapsalar anlarım zaten hikaye tabanlı 20 saatlık oyunlar bunun için konsol alınmaz kirala bi konsol 4 günde bitirirsin cok istiyosan bn koltukta yayılıp oyun oynucam diosan o zmn alınabilir exc var die tercih edilmez pc deki onlarca bağımsıx oyun ve strateki tabanlı oyunlar o exc içinden gecer ama anlayana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    Hocam, sizin "30 fps evet" ama diye önemsemediğiniz konu benim gibi pc kullananlar için rezil bir durum. 7 senelik GTX 780 ti kartımla 2k çözünürlükte AC:Origins'te 30-35 fps'leri görünce bu kartla bu oyun oynanmaz deyip oyunu sildim. Bu konunun fps fetişi olmakla alakası yok çünkü gerçekten akıcılığı bitiriyor, zevk almıyorsun oyundan. He ama bu konsol alınmaz demek değil. Hayatım boyunca hiç konsolum olmadı. Sadece Gow serisi, tlou, bloodborn için bile ps alınır. Zaten ps'nin alınabilir olduğu tek kısım orası.

    Bu oyunlar pc'ye çıktı mı onu da bilmiyorum ama çıkmış olsa bile bizden yıllar önce oynamış oluyorsunuz.
  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    Kimin haklı olduğunu sayılara bakarak mı anlayacağız? PC kullanan da yüzlerce milyon insan vardır. Kaldı ki çoğunluk yapıyorsa doğrudur diye bir mantık olamaz.
    Ben orada kendi yorumumu yaptım ve eminim ki benim gibi düşünen birçok insan da vardır. Ben size saldırmadım ki, niye böyle bir sert savunma yapma gereği duydunuz? Ayrıca donanımlardan anlıyorsanız şunu da bilirsiniz ki konsol donanım olarak 30 fps'ten fazlasını verebilecek güce sahip. En azından PS5'in o donanımla 4k 60 fps vermesi lazım. Vermiyorsa ben burada art niyet ararım.

    Siz kendi doğrularınızla yaşamaya devam edin
  • Şu konsolcu tayfanın pc ile konsol tartışmasında akıllarına hemen RTX 2080ti, neden geliyor anlamıyorum. Adamın PC toplama olarak gördüğü tek şey RTX 2080ti. Bu adamlarla sağlıklı tartışamazsın.

    PS4 ile 4k pc karşılaştıran elemanlar var. PS4 nesli tükenmiş oyun çıkmayacak bari 4k bir PC toplarsın 3-4 yıl seni idare eder. Geçmiş oyunları da oynarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 11 Eylül 2022; 16:21:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatı boyunca hiç konsol sahibi olmayan, sürekli PC kullanan biri olarak tavsiyem : tek amaç oyunsa konsol al geç. Biz pc'yi sadece oyun için kullanmıyoruz. Yeri geliyor kod yazıyoruz, yeri geliyor ödev yapıyoruz, 3d çizim yapıyoruz vs. Hatta sadece oc ile uğraşmak bile bizim gibi mühendis ruhlu arkadaşlar için zevkli bir aktivite.

    Yok ben sadece oyun için kullanacağım başka şeylerle işim olmaz diyen için konsol mantıklı, geri kalan herşey için pc tabii ki.

    Ayrıca konsolu salona yayıla yayıla oynuyorsun, pc karşısında iki büklüm oran buran ağrıyarak oyun olmaz diyen arkadaşlar için de pc'deki oyunların da bir çoğunun ps joystick desteği mevcut.(En azından AC, COD gibi bilindik serilerde mevcut). Kolu tak, konsol oynar gibi yayıla yayıla oyna yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan.32 -- 18 Haziran 2020; 4:46:3 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam teoride haklısın konsol donanımının bire bir karşılığı dediğin donanım. Fakat gel gör ki konsolun verdiği performansı alabilmek için verdiğiniz sistemin neredeyse yarı maliyetine pc'de benzer performansı alabiliyorsunuz.

    Ryzen 3600/3600x + RX5700'lü bir sistem de küçük oc'lerle 4k da konsolun verdiği performansı verecektir, ki böyle bir sistemin yaklaşık maliyeti 8k lira civarı. Biraz daha uzun ömürlü olsun derseniz 3700x+5700xt olur ki o da 10 bin'i geçmeyecektir. Yanlış anlaşılmasın ben burada rx5700'ün 2080s'le benzer performans vereceğini değil, konsolun verdiği performansı vereceğini söylüyorum. Hele hele 30 fps'in yeterli olduğunu söyleyen konsol tayfası için rx5700 bile fazla.
  • Bu takıntı seviyesini anlayamadım ben. Her oyun, bilgisayarı sonuna kadar zorlamak zorunda mı? Amacımız eğlenmek değil mi? Ayrıca Red Dead Redemption 2’yi 2K çözünürlükte orta-yüksek ayarlarda 35-45 FPS arasında oynadım. Oynadığım görselliğin yarısını bile sunmayan PlayStation 4 30 FPS’den fazlasını vermiyor.

    Tamamını 2K çözünürlükte oynadım. PlayStation 4 kaç tanesini 2K veya üstü çözünürlükte 30 FPS üzerinde oynatabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 18 Haziran 2020; 7:54:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu wirless displaydaki gecikme sornları düzelse, konsol diye bişi kalmaz.
  • İmkanın varsa her ikisini, yoksa tabi ki pc.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.