Şimdi Ara

KONSOL FİYATINA OYUN DEVRİ BAŞLIYOR [ANA KONU] [Güncel Bilgiler Burada] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
10
Favori
43.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RDR 2'ye hala 299 tl diyen arkadaşlar;
    KONSOL FİYATINA OYUN DEVRİ BAŞLIYOR [ANA KONU] [Güncel Bilgiler Burada]
  • adamlar haklı zam yapmakta. biz ki 359 lira gibi pahalı bir fiyattaki oyunu 469 olacak diye kapış kapış almaya çalışıyoruz, yakında 700 lira yaparlar oyunları bu sefer de 469'ları kapışırız.
  • Yılbaşında en baba indirimle 269a iner en fazla oyun falan alınmaz artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra en güzeli US PSN ' den ön siparişe geçmek ve indirimleri US PSN ' den kovalamak. Hiçbir artısı kalmadı TR PSN' in. Aynı fiyat bile olsa gider başka ülkelerden alırım bu durumu gördükçe. Benim anlamadığım hiçbir açıklama dahi yok . Neyse bundan sonra kendileri bilirler. Herkes de duruma karşı kendi düşüncesine göre tepkisini koyar veyahut hiçbir ses çıkarmadan hiç stres yapmadan oyun almaya devam eder.
  • İndirim dönemlerinde, bugüne kadar uyguladıkları indirim oranlarını arttırmazlarsa, çok fazla bir esprisi olmayacak indirimlerin ve ancak kardeşlikle bir nebze olsun alınabilir hale gelecek.

    Hele hele, 12 Deals of Christmas kampanyasında birden fazla oyun toplamak filan gitgide yalan oluyor, hatta oldu bile diyebiliriz sanırım
  • şubatta days gone geliyor ya bu vasıfsızlar onu türkçe yaptırmayı başardı tr psn den başka hangi psnlerde bu türkçe altyazı mevzusu oluyor bu kan emicilere para kaptırmak istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 2 Ekim 2018; 23:21:30 >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Eğer bir tuhaflık olmazsa çok büyük ihtimal Rusya olur. Bizdeki 469 oyunlar orada 365 (4000 ruble) civari. Hem Türkçe dublaj ve altyazı varsa oluyor.
  • mraltun kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam rusyadan alırım o zaman bu kan emicilere son param spiderman de gitti ve bitirdim orayı daha fazla kaptırmak istemiyorum.
  • Bunu buraya koyuyorum. Birinin bunu etmesi lazım artık.

  • Cayimi kahve mi aldim. Konudaki yada bsc deki indirim yorumlari cesitli ironileri okumak bile keyif verici. Kac senedir suralardayim. Bana hem xbox hem de ps forumunda fan foking boy😂😂 diyenler olmustu. Yalniz gecen sene de dahil haziran ayindan sonra boyle bir konu olacagini dusunmemistim.



    Acilmasi ve bu tarz konusmalar tabi ki zamdan dolayi. 2011-12 zamanlarinda o zaman daha l.a noire cikmis, ac3, b.ops2 oyunlar cikiyordu. Genelde en ustlerde oluyordu ICO diye biri vardi paylasimlari ps3 den yapiyordu diye hatirliyorum.



    O zamandan bu zamana oyun-forum seyleri degisti. Yazmaktan cok okuyorum. Zaten 2009 da 15 yaslarinda sadece okurdum.Bundan sonra oyun dan cok zam haberlerini konusacagiz gibi ve burada ki arkadaslar (bscde dahil) espri ve ironi konusunda cok iyiler bu soylediklerimi ciddi olarak kaale alin lutfen.



    Oyun fiyatlari elbet dusecek.2-3 sene sonra oynarim ne olacak ki diyebiliriyorum. “Plus i da batsin gold u da batsin uyeliklerde batsin, Oyunu mu alayimBenim olsun. Campaign ile mutlu olabilirim” diyebilme fikrini dusundurduler. Ben ki 2010 dan bu yana online oyun oynadim. Ps3 zamaninda oyun almak kulturune sahip oldum.PS3 te online ucretsizdi hic unutmam fifa 13 cikmisti 110 tl ye mi ne spotcudan aldim. Hem de 2.gun. zaten b.ops online da prestige ustune prestige basmistim. 10.prestige e kadar yukseldim. 16-18 yaslarinda ki gibi reflekslerimin olmadigini gayet goruyorum. 2016 da tekrar ps3 almistim. Bu yaz sattim. Eski oyunlari oynama firsati yakalamistim.elime xbox one s , ps4 kumandasi gectikten sonra “ ps3 rezil bir konsolmus o kumandayla nasil oynamisim dedim”



    Daha saf olmak istiyorum artik. Mesela ben 2006 subat yilinda ps2 slim almistim(ps3 haberleri falan bilmiyordum cunku takip etmiyordum teknosa gidip ps3 oyunlarinin 180 tl oldugunu gorunce ps3 un varligini o zaman gordum)



    Ps2 de o kadar cok oyun vardi ki batman begins diye bir oyun vardi. Batman begins ile 3 leme yapilan ilk oyunun oyundaki cutscene ler gercek filmden alinmaydi. Ayni zamanda filmdeki butun cast (christian bale de dahil ) oyundaki karakterlerin aynisinda vardi.



    Sonra god of war diye bir oyun varmis. Ingilizcem a2 falan cat-pat da olsa anliyordum (alt yazi yoktu oyunda boyle rezillik olmazdi ) sonra oyun icine cekmisti. Ea den Black diye bir oyun vardi. Hatta yapimcisi criterion games olmasi lazim oyle boyle grafik gormemistim. Hatta oyunu biteremedim cunku 2.bolumde ormanlik sahnesinde tek basina gizlilik bolumu vardi cok korkuyordum(yas 11) oynamadim. Surekli ilk bolumu oynar kapatirdim. Daha cok boyle momentumlarim var ps2 de. 2010 a kadar kullanmistim



    Ps3de de boyle momentumlarim var. mesela uncharted2,gow3 ve rdr oyunlari oynayinca wow olmustum. Ozellikle gow3 de poseidoni oldurme sahnesi cok etkilemisti. Heavy rain de oyle.



    Ps3 den sonra online a merak saldim. Ama hicbir zaman ps2 deki gibi hisleri yasamadim. Cikar cikmaz oyun-konsol almadim ps4 e kadar.



    Ancak ne zaman ps4 aldim. Sanki zehir gibi icine cekildim. Ilk konsol un hatalari oyun fiyatlari gibi gibi. 2-3 sene sonradan takip etmek en iyisi. Ps5 duyurulunca ps4 pro alip keyfime bakarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elektriğe %10 + %15, doğalgaza %15, marketteki her şey en az iki kat zamlanmış, hata b.kun(gübre) bile fiyatı %135 zamlanmış...

    Bu ortamda oyun fiyatı en son düşüneceğim şey. Üzülerek söylüyorum diğer ülkelerde çocukların harçlıklarıyla alabildiği oyunlar bizim ülkede bir lüks. Şu ekonomik ortamda da malesef lüksümüzden kısmak zorundayız. Çünkü firmaların da başkalarının da bir yerine taktığı insanlar değiliz(sad but true)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uğur37

    Elektriğe %10 + %15, doğalgaza %15, marketteki her şey en az iki kat zamlanmış, hata b.kun(gübre) bile fiyatı %135 zamlanmış...

    Bu ortamda oyun fiyatı en son düşüneceğim şey. Üzülerek söylüyorum diğer ülkelerde çocukların harçlıklarıyla alabildiği oyunlar bizim ülkede bir lüks. Şu ekonomik ortamda da malesef lüksümüzden kısmak zorundayız. Çünkü firmaların da başkalarının da bir yerine taktığı insanlar değiliz(sad but true)
    Amerika'da biri günde 1 dolar(yani 1 birim para) kenara atsa 60 günde oyun alabiliyor. Türkiye'de ise biri günde 1 tl kenara atsa 469 günde oyun alabiliyor.





  • Avrupa da 70 günde 1 alabiliyor o zaman Amerika Avrupa'dan daha gelişmiş!?

    Onun yerine maaş/oyun yaparsanız daha mantıklı olur..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bu kur olayını bilemiyorum ama Sony'nin bizlerle makara yaptığı kesin.



    Darksider 3 209 liradan sipariş verilebilirken 299 lira olan RDR 2, Fifa 19 ve Marvel Spiderman gibi oyunların 469 liraya çıkması tartışılır.



    Şimdi diyecekler var ki Darksiders kaliteli bir oyun değil. Alakası yok kardeşim kalite ile para ne alaka? Just Cause 4 çok mu kaliteli 469 liradan veriliyor?



    İşlerine geldiler mi bir oyunu 209 liradan verebiliyorlar bugün şuanda euro 7.11 civarı artık hani diyorsunuz ya 70 euro'dan verilmeli darksiders ülkemizde 30 euro gibi bir fiyattan satılmış oluyor.



    Yani devir fırsatçılık devri, kur bahanesi ile milleti düdükleme operasyonu. Evet kur piyasa her şey mokoko oldu ama bunu yapan bizim insanımız daha zor hale getiriyor.



    Manasız bir fiyatlandırma var yani. İndirim adı altında 155 lira veriyorsun ama Detroit'i.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox tada fiyatı artmış artık iki konsoldada fiyatlar eşitleniyor

    KONSOL FİYATINA OYUN DEVRİ BAŞLIYOR [ANA KONU] [Güncel Bilgiler Burada]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akzidenz

    Avrupa da 70 günde 1 alabiliyor o zaman Amerika Avrupa'dan daha gelişmiş!?

    Onun yerine maaş/oyun yaparsanız daha mantıklı olur..
    Daha gelişmiş mi tartışılır ama OECD ortalama maaşlar datasına bakarsak Lüksemburg, isviçre ve İzlanda'dan sonra en yüksek maaşı alanlar ABD'de çalışanlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Tabiki alım gücü ülkenin gelişmişliğini tek başına kanıtlayamaz ama önemli bir faktör diye düşünüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozitech kullanıcısına yanıt
    Adam 200 den oyunu 400 küsüre çıkartmış indirim olsa ne olacak %50 indirim yapsa yine 200 küsür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONSOL FİYATINA OYUN DEVRİ BAŞLIYOR [ANA KONU] [Güncel Bilgiler Burada]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de 209tl'ye satılabilen oyun PSN'de nasıl 469tl oluyor. Verdikleri verginin farklı olduğunu da sanmıyorum, nasıl oluşuyor bu fiyat farkı gerçekten anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.