Şimdi Ara

KONSOL FİYATINA OYUN DEVRİ BAŞLIYOR [ANA KONU] [Güncel Bilgiler Burada] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
10
Favori
43.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox da zam olmamasının nedeni zaten kayda değer bir oyun satışının olmaması. Adamlar bırakmış fiyat ayarlamayı zam yapmaya gerek duymuyorlar nasıl olsa satılmıyor diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • playstation 4’ün türkiye fiyatı = 400 lira
    oyunlar = 20 - 70 lira arası




    ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 30 Eylül 2018; 11:36:23 >
  • defected kullanıcısına yanıt
    Ruhi Çenet ne güzelde anlatmış
  • Umarım yakın zamanda düzelir çünki bir oyuncu olarak sadece sınırlı sayıda oyunları oynamak diğer yeni çıkan oyunları oynayamayıp deneyimleyememek ben dahil diğer tüm oyuncuların da canını sıkıyor. Bu tarif edilemez bir dram dır arkadaşlar gerçekten çok kötü birşey PS4 te oynamak isteyipte oynayamadığım 100 tane oyun vardır belkide durumu rakamlara dökecek olursam...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMİRAL41

    Ruhi Çenet ne güzelde anlatmış
    bazı arkadaşlar ısrarla anlamak istemiyor ama elden gelen birşey yok tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    Xbox Store şuan acayip şekilde uygun Ps ye göre. Eğer zam yapmayıp fiyatları bu şekilde tutarlar ise Xbox Türkiye deki PlayStation kullanıcılarını ciddi anlamda kendine çeker. Ha o da yaparsa 469 599 869 gibi fiyatlar ozaman tabi işin boyutu farklılaşır. Birde xbox da pri sec olayı olmadığından oyuncular için biçilmiş kaftan olur :))
    Gamepass'e zam yaptılar hocam ama Sony'den daha iyi iş yaptıkları kesin ayrıca Türkiye pazarı için bugünler birer fırsattır bakalım Microsoft bu fırsatı kullanacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONSOL FİYATINA OYUN DEVRİ BAŞLIYOR [ANA KONU] [Güncel Bilgiler Burada]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 30 Eylül 2018; 13:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancılar kendi para birimi ile 60-70 dolara,euroya oyun alıyorlar onlar bile buna rağmen şikayetçi fiyatlardan.Bizim fiyatlar onların başına gelse konsolu kırıp Sony'nin önüne bırakırlar heralde.Avrupada iki ülkeye gitme şansım oldu Fransa ve Almanya insan oraya gidip buraya dönünce sömürüldüğünü anlıyor malesef.Etkenleri tartışmak istemiyorum fakat gerçekten iç acıtan bi durum bu.Sadece oyun değilki her yönden alım çok güçlü oralarda kendi para birimleriyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 30 Eylül 2018; 14:29:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Yabancılar kendi para birimi ile 60-70 dolara,euroya oyun alıyorlar onlar bile buna rağmen şikayetçi fiyatlardan.Bizim fiyatlar onların başına gelse konsolu kırıp Sony'nin önüne bırakırlar heralde.Avrupada iki ülkeye gitme şansım oldu Fransa ve Almanya insan oraya gidip buraya dönünce sömürüldüğünü anlıyor malesef.Etkenleri tartışmak istemiyorum fakat gerçekten iç acıtan bi durum bu.Sadece oyun değilki her yönden alım çok güçlü oralarda kendi para birimleriyle.
    Herifler üretiyor satıyor paraları değerli bırakta olsun o kadar.Samanı ithal ediyorsan oyunu 1000 liraya almak müstehaktır.
    Herkes alışmış hazır yiyip yatmaya sonra oyunlar 60 lira olsun oldu derler adama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 30 Eylül 2018; 14:35:25 >
  • Önce insan sömürmeye odaklı,fırsatçılık,çıkarcılık ve nabza göre şerbet zihniyetini değiştireceksin.Bunlar varken paran değerli olsada çok bi anlamı yok.Zaten bu zihniyet toplumu bu hale getirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 30 Eylül 2018; 14:50:34 >
  • Xbox'da zam olmazsa bu şekilde devam ederse Playstation 4'e baya büyük darbe indirmiş olur Microsoft.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar düşıük kalsa bile pek kimse xbox'a geçmez diye düşünüyorum ..exc kalitesi ps4'de çok elite oynanacak bir çok özel oyun var .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor

    Fiyatlar düşıük kalsa bile pek kimse xbox'a geçmez diye düşünüyorum ..exc kalitesi ps4'de çok elite oynanacak bir çok özel oyun var .
    Eğer oyunu oynayan kişi çocuksa oyunu kendisi almıyorsa geçmez ama oynayan kişi çalışıp kendi oyununu kendi alıyorsa hiç konsola yanaşmaz ama yanaşsa bile ucuz olanı seçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 hafta oldu. İnsanlar tepki gösterdiler, yazdılar çizdiler ama değişen bir şey yok maalesef. Hani diyoruz ya yurt dışında insanlar tepki gösterdiği anda anında karşılığı veriliyor ve o konuda düzeltmeye gidiliyor bizde bu durum gerçekleşmiyor. Bırak gerçekleşmesini falan adamlar çıkıp bir açıklama dahi yapmadı.

    Yapacakları tek iş Arjantin de veya herhangi bir para birimi değersiz olan ülkede olduğu gibi bölge kilidi koyup fiyatları makul bir seviyeye çekmek ancak bunu bile beceremiyorlar. Kimse zaten fiyatlar 60 TL olsun demiyor, sadece makul bir seviyeye indirilmesini istiyoruz. Misal FİFA 19 469 TL olana kadar 269 TL olsun. (Bu fiyat bile fazla ama kur malum)


    Sonuç olarak ne olacak ? Hiçbir şey değişmeyecek. Bugün bir anda dolar 4 seviyelerine düşse bile eminim 4-5 ay bu fiyatlar değişmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thraciann -- 30 Eylül 2018; 17:57:43 >
  • 2015 yılında Hollanda'nın Utrecht kentinde Erasmus+ yapmıştım 6 ay. Erasmus hibesi aylık 500 euro + ailemin ufak desteği ortalama bir 300 euro artı para biterken verdikleri şeyler türk parası ile 1250 lira civarı destekleriyle krallar gibi hayat yaşadım. PS4'üm Türkiye'de iken oradan bir ps4 + 32 ekran küçük lcd monitör alıp oyun oynuyordum. 55 eurodan oyun alıyordum.

    Aslında oyun konusu olduğu için oyun örneği verdim ama bu para ile Barcelona, Prag, Porto, Venedik, Amsterdam, Köln şehirlerini gezdim. Her gün biftek alıyordum. Öğrenci yemeğimiz makarnadır burada bilirsiniz. Ama orada herkesin öğrenci yemeği minumum biftek arkadaşlar gözümle şahit oldum. Yaşadım. İnanmazdım ama gidince inanıyorsun. 45 Euroluk haftalık bir alışveriş yapıyorsun burada 800 liradan aşağı tutmaz şuanda bu alışveriş. 45 euro içinde etin peynirin her şeyin kalitelisi elinde. 400 Euro kira veriyordum yurt bile özeldi 3 kişi odalarımız ayrı mutfak temiz her şey vardı sıcak suya kadar.

    2016 yılı oldu ülkeye döndüm ve 2 ay kendime gelemedim ama şuan bakıyorum da 2016 yılında ki Türkiye altınmış.




  • Red Dead Redemption 2 de 299'dan 369 tl'ye yükselmiş. Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaisyDomergue

    Red Dead Redemption 2 de 299'dan 369 tl'ye yükselmiş. Geçmiş olsun.
    tr psnde hala 299 tl görünüyor 369 nerede gördün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaisyDomergue

    Red Dead Redemption 2 de 299'dan 369 tl'ye yükselmiş. Geçmiş olsun.
    Benim için iyi oldu. Kararsızdım, param cebimde kaldı. Artık 2 3 yıl sonra bakarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçilebilirkişi kullanıcısına yanıt
    hocam iyi oldu dyorsunda ortada öyle birşey yok ps4ten ve webten baktım fiyat değişmemiş
  • Evet, fiyat hala aynı. Büyük ihtimalle çıkana kadar fiyatı artmaz, artınca da 469 olur diğer AAA oyunlar gibi.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.