Şimdi Ara

KONG SKULL ISLAND (201?) ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KONG SKULL ISLAND (201?) ANA KONU


    kong: Skull Island'ın gişe başarısı (şimdilik 552 milyon dolarcık) yapımcıların iştahını kabartmış olacak ki IM Global Television ve MarVista Entertainment omuz omuza verip King Kong Skull Island ismindeki televizyon dizisi için kolları sıvamışlar. Biz de bu dizi sayesinde 2020'de vizyona girecek olan Godzilla vs. Kong filmi öncesinde sevimli gorilimizden ayrı kalmamış olacağız.

    Öncelikle bir detayı açığa kavuşturalım. Tamam dizinin isminde Skull Island geçiyor, geçen ay vizyona giren filmin adı da Skull Island ama ikisinin birbiriyle hiçbir bağı yok. Senaryosunu Oscar ödüllü senaristler Jonathan Penner ve Stacy Title'ın yazmakta olduğu dizi, Joe DeVito ve Brad Strickland tarafından yazılmış olan iki kitaba dayanıyor: King Kong ve Kong: King of Skull Island. Tabi King Kong dünyasında isimler böyle hep birbirine benziyor: King var, Kong var, Skull Island var, ama işte hepsinin ifade ettiği şey farklı. Dizinin türü şimdilik 'drama' olarak gösterilmiş ve King Kong'a ek olarak adanın da kökenlerine odaklanacağı söyleniyor. Kong'un isim hakkını elinde bulunduran yaratıcılarının da diziye onay verdiğini ekleyeyim.

    Dizinin sanırım en dikkat çekici özelliği de başrolünde bir kadın oyuncunun yer alacak olması. Daha önceki Kong filmlerinde kadın oyuncuları genellikle 'Kong'un aşık olup uğruna dünyayı yakıp yıktığı yan karakter' olarak izlemeye alışmıştık, ana başrolümüz ise her defasında erkek olurdu. Mesela 2005 tarihli King Kong'da Naomi Watts'u kurtarma görevi başrollerdeki Adrian Brody ve yancısı Jack Black'in göreviydi. Zaten hem MarVista'nın, hem de IM Global Television'ın CEO'ları diziyle ilgili yaptıkları kısa açıklamalarda Penner ve Title'ın uyarlamalarını çok beğendiklerini ve kadın karakter odaklı bu hikayenin izleyicileri bambaşka bir dünyaya götüreceğini söylemişler.







  • Konuyu şikayet etmeye gelmiştim

    Gerek yok bence böyle bir diziye. Kimsenin izleyeceğini sanmıyorum, televizyon için yapılacak bir projede üst düzey bir CGI olmaz zaten. Animasyon olursa da izlenmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.