Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2026 /Ps5-Ps4-Xbox-PC-Mobil-/[ANA KONU] (1253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Loras Tyrell , Loras Tyrell Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
25.045
Cevap
240
Favori
1.083.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hareketlerin hepsi internetle alakalı, momentum da bana göre. Laglı ve gecikmeli maçlarda normalde gol olcak pozisyonlar direkten döner genellikle. Ama bunu oyun bilerek yapıyor bilerek laglı maçı veriyor. Mesela günün ilk maçının laglı geçtiğini hiç hatırlamıyorum bunca senedir oynuyorum. 2-3 maç kazandıktan sonra illa yolluyor bi laglı bağlantı. Bu durum 10 mbitle de böyle 1000 mbitle de böyle. Olabilecek bütün seviyelerde oynadım şuan 1000 ile oynuyorum ama bu durum hiç değişmiyor. Oyun laglı bağlantı ile müdahale ediyor seriyi bitirmek için. Bizde en azından böyle, server olan ülkelerde böyle değildir belki bilmiyorum. Onlar serverdan dolayı bu durum ile daha kolay baş ediyorlar ama biz serversızlıktan dolayı yapamıyoruz bunu. Vahşi baron falan var ya yani şu bağlantılarla ilk 50 ye falan giriyorlar asıl oyuncu onlar zaten. Server falan olsa ilk 3 ten inmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PS portal stream ederek oynattığı için ondan pve de gecikme hissetmişssindir pve de senin makinende oynanıyo cihaz o yüzden kat ve kat daha akıcı hissettiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 14 Kasım 2025; 21:7:17 >

hocam bahsettiğim gecikme PVP değil

anlattığım konuda geçenlerin hepsi YZ modunda yaşananlar

PVE demek istemiştim hocam

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.