Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, maddi imkansızlıklarla ilgili yarım kalan Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili olarak “Kente gelecek hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak, gerekirse otel kiralayacağız” dedi. ![]() Eğitime destek amacıyla kurulan Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı kendi olanaklarıyla 230 yataklı kız yurdu yaptırmak için yola çıktı. 2017’de yapımına başlanan yurt, maddi olanaksızlıklar nedeniyle yarım kaldı. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, “Kente gelecek hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak. Yurtları çıkana kadar evlerimizde misafir etmeye hazırız. Gerekirse otel kiralayacağız” dedi. Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yaptırdığı yurt 1 ay içinde açılacak. ![]() Vakıf Başkan Yardımcısı Halit Ötün, desteğe ihtiyaçları olduğunu kamuoyuna duyurunca, iş insanı Turan Araz, “Yurdun eksikliklerini tamamlamaya hazırım” dedi. "Gerekirse otel kiralayacağız" Araz'ın desteğiyle yarım kalan binanın tamamlanması için harekete geçildi. Vali Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun çabaları ve Turan Araz'ın desteğiyle yurt binasının yüzde 95'inin tamamlandığını kaydeden Halit Ötün, “Geriye enerji ana panosu, doğalgaz bağlanması, çevre düzenlemesi gibi eksiklikleri var. Akmercan Doğalgaz İşletmesi de öncelikli olarak yurda doğalgaz getirecek. En geç bir ay içinde yurdumuz açılışa hazır hale getirilmiş olacak” diye konuştu. Başkan Maçoğlu ise “Kente gelecek hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak. Yurtları çıkana kadar evlerimizde misafir etmeye hazırız. Gerekirse otel kiralayacağız” dedi. Kaynak: Komünist Başkan Maçoğlu: 'Evlerimizi Öğrencilerimize Açtık, Gerekirse Otel Kiralayacağız' https://onedio.com/haber/komunist-baskan-macoglu-evlerimizi-ogrencilerimize-actik-gerekirse-otel-kiralayacagiz-1004393?ref=slider3 |
Komünist Başkan Maçoğlu: 'Evlerimizi Öğrencilerimize Açtık, Gerekirse Otel Kiralayacağız'

-
-
Nasıl bunları yapabiliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Partisini falan bilmem beni ilgilendirmez,yanlız hayatı ve yaptıklarıyla hakkında kitap yazılması gereken biri.
Vatandaşına hizmet götürmek için çalışan,çabalayan bir insan daha..Takdir ettim.
-
Stallinium sayesinde.
Şaka maka kaynakları düzgün organize edince bu ülkede bir çok şeyi yapabilmek mümkün. Adam komunist olabilir belki ancak halkımızı düşünüyor. Halka hizmete hangi parti olursa olsun ben karşı çıkmam ama çalmayacak çırpmayacak, vatandaşı 2. sınıf yerine koymayacak, uluslar arası arenada halkının çıkarlarını gözetecek.
Mültecileri bu vatanın evlatlarından üstün tutmayacak, sığıntılar gidicidir, vatanın evlatları kalıcıdır.
-
Formül basit ama uygulamak çoğu seçilen belediye başkanının işine gelmez,
Yandaşa, sağa sola peşkeş çekme,
Gösteriş değil, tasarruf yap,
Hizmet etmeye gönüllü insanları çevrene topla,
Finansman ve sermaye kontrolünü iyi sağla,
Gerisi gelir.
-
güzel ama para nerden gelicek :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Helal olsun BAŞKAN..
AKP ZİHNİYETİ BUNLARI GÖRÜR VE UTANIRMI ACABA.?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında bu şekilde bir taraflarinizi yırtmak yerine gereksiz unileri azaltsak sorun kendiliğinden çözülür...
Ayrıca her ile bir üniversite zirvasi yerine üniversite şehirleri oluşturup üniversite öbeklerini oraya konumlandirirsak hem tasarruf , hem planlama hem de akademik paylaşım açısından çok büyük tasarruf olur.
Bu örnekteki gibi gidip elin vasifsizi dağın başında okuyup işsiz kalacak diye hunjadar kaynak heba etmek doğru değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Eylül 2021; 16:17:34 >
Munzur unisi icin bu kadar emege gerek yok.gereksiz yere kaynak harcaniyor.birakin gencler okuyamasin en azindan meslek ogrenirler hayatlarinin 4 yili bosa gitmemis olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaşasınKötülük -- 20 Eylül 2021; 16:28:53 >
He birde isin esnaf boyutu var. Ogrenci olmazsa esnaf yine dertli olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaşasınKötülük -- 21 Eylül 2021; 10:8:31 >
Şimdi baktım da Tunceli Üniversitesinin öğrenci sayısı 1800-2000 civarıymış :) ( O kontenjanların dolduğuda şüpheli 2 yıl önceki habere göre Tunceli Üniversitesi yüzde 50 boş kalmış. )
Orada kaç öğrenci için ev ihtiyacı yurt ihtiyacı olacak sanki. Bu tarz dişe dokunmayan ama sırf komünizmi körüklemek övmek için yapılan haberler bana geçmiyor. Gel bu öğrencilere ev içini İsntanbulda hallet bakalım komünist başkan ! Sadece İstanbulda 1 milyon Öğrenci var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0zkanK.Şimdi baktım da Tunceli Üniversitesinin öğrenci sayısı 1800-2000 civarıymış :) ( O kontenjanların dolduğuda şüpheli 2 yıl önceki habere göre Tunceli Üniversitesi yüzde 50 boş kalmış. )
Orada kaç öğrenci için ev ihtiyacı yurt ihtiyacı olacak sanki. Bu tarz dişe dokunmayan ama sırf komünizmi körüklemek övmek için yapılan haberler bana geçmiyor. Gel bu öğrencilere ev içini İsntanbulda hallet bakalım komünist başkan ! Sadece İstanbulda 1 milyon Öğrenci var.
Hakikatende Tuncelide kac ogrenci varki adam ogrencilere kiyak geciyor ?
-
haklısın cem 😊 her şey çok güzel olacak demişti biri oldu mu? süt dağıtmak dışında bir şey gören oldu mu? 😃
quote:
Orijinalden alıntı: banasquatyapmayıöğrethaklısın cem 😊 her şey çok güzel olacak demişti biri oldu mu? süt dağıtmak dışında bir şey gören oldu mu? 😃
Gözüne gözlük al, diğerini kenara at... Diğeri hangisi dersen, hani şu yanları kapatan varya
-
quote:
Orijinalden alıntı: banasquatyapmayıöğret
Bu mesaj silindi.Vay vay yeni üyelik haaa. Hayırlı olsun, aman dikkat et biri şikayet eder, bunu da banlarlar
-
cevap veremiyorsun
anlıyorum seni
La o değil de şu an kallavi bir bölüm olmadıktan sonra üni okusan ne olur, okumasan ne olur. Yazık, gençlere etiket ve hayal satıyorlar. Sonu hüsran. Boş yere vakit ve nakit kaybı.
En Beğenilen Yanıtlar

Partisini falan bilmem beni ilgilendirmez,yanlız hayatı ve yaptıklarıyla hakkında kitap yazılması gereken biri. Vatandaşına hizmet götürmek için çalışan,çabalayan bir insan daha..Takdir ettim. |
Gözüne gözlük al, diğerini kenara at... Diğeri hangisi dersen, hani şu yanları kapatan varya |
Formül basit ama uygulamak çoğu seçilen belediye başkanının işine gelmez, Yandaşa, sağa sola peşkeş çekme, Gösteriş değil, tasarruf yap, Hizmet etmeye gönüllü insanları çevrene topla, Finansman ve sermaye kontrolünü iyi sağla, Gerisi gelir. |
Benzer içerikler
- 2018 market fiyatları
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- meral akşener"e nasıl ulaşabilirim
- akp seçimi kaybederse dolar ne olur
- önder aksakal dev sol
- geforce now fiyat
- telefondan alınan vergiler
- afad deprem bildirimi
- atlas harita uydu
- yurt dışı telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X