Şimdi Ara

Komşunun Yeğeni Kaçmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler apartmanda oturuyoruz kına gecesi yaptılar dairede bütün akrabalar toplanmış o arada kız kaçmış 16 yaşında nereye gittiğini bilmiyorlar tahmin ediyorlar sadece şimdi birisi bağıra bağıra ağlıyor hıçkıra hıçkıra adam merdivenlerden yuvarlandı kimisi duvarları yumrukluyor kimisi sağı solu tekmeliyor arada psikopat tipler var tamam kötü bir durum ama bu davranışlar ne alaka sabahtan beri sinir oldum. Bi tane aklı başında adam geldi bunları yazarken yapacak bir şey var mı arıyorlar polise haber verdik dedi rahatsız etmeyin milleti dedi adamın elini öpecektim yeminle

Edit: Yeğeniymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heikki -- 7 Eylül 2012; 0:42:44 >

Heil Hitler!
  • Dönerse onlarındır, dönmezse zaten hiç onların olmamıştır.

Orijinalden alıntı: emoozkan97

Dönerse onlarındır, dönmezse zaten hiç onların olmamıştır.

Kimin olursa olsun zaten kızı görünce negatif enerji saçılıyordu bana. Yeter ki sussun şunlar. Napıyım patronun kim olduğunu gösteriyim mi?

Heil Hitler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heikki

quote:

Orijinalden alıntı: emoozkan97

Dönerse onlarındır, dönmezse zaten hiç onların olmamıştır.

Kimin olursa olsun zaten kızı görünce negatif enerji saçılıyordu bana. Yeter ki sussun şunlar. Napıyım patronun kim olduğunu gösteriyim mi?

Hemde hemen dostum !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NEEMİŞ ?

kızı demekki zorla veriyolar kızında sevdiği başka biri var o başka biride kaç gel yanıma dedi şuan beraberler muhtemelen sevişiyolardır kesin

Hocam kına onun değildi 16 yaşında karışan eden yokmuş Son 5 kelimene koptum

Heil Hitler!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.