Şimdi Ara

Komşum perdeyi kapatmazsam beni mermi manyağı yapacağını söyledi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
6
Favori
31.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • o tabanca ruhsatsızdır. ara şikayet et saplasınlar cezayı

  • Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. İnşallah sorunu çözmüşsünüzdür.

    Bundan taa yıllar önce başımdan geçen ufak bir anıyı anlatayım dedim (polise haber vermeyim deyince aklıma geldi).


    Birkaç yıl önce (sanırım 2014-2015) evimizin tam karşısında gecekonduda oturan Afgan veya Suriye asıllı bir aile oturuyordu. Ve eve sürekli çok ama çok sayıda genç insan giriyor ve girdikten sonra hemen kapıdan dışarı bakıyorlar gelip giden var mı, onları izleyen birisi var mı diye gözetliyorlardı (hatta pencereden baktıklarına bile şahit oldum). Bu olay 1,2 derken 3,5 olunca doğal olarak karşı komşum olduğu için ben de şüphelendim ve polise bildireyim acaba kaçak mı var, uyuşturucu mu yapıyorlar, Işıdli mi var yoksa terörist midir nedir ortaya çıksın dedim.


    Polisi aradığımda olay yerine eleman gönderdiler (sağolsunlar!). Fakat gönderdikleri polis kapının evine gelince beni aramasın mı, neyse açtım buyrun vs. derken aşağı iner misiniz dedi bana ben de dedikleri gibi evimden indim gittim polisin yanına. Karşı komşunun kapısına vurdu kimlik/pasaport kontrolü yaptı. Polis bir de demesin mi sizin komşunuz sizden şüphelenmiş o yüzden geldik kimliğinizi kontrol ediyoruz!


    Dedim yuhh/ohaa/mall bu kadar olur! İnsanı insana düşman etmek bu olsa gerek. Çok şükür ki karşı komşudan kimse sorunlu çıkmadı olay kapandı.

    Diyeceğim o ki polise hiç güvenme hatta komşuna güven polise güvenme. Seni komşuna düşman yapar. Aman haa!!





  • translator66 T kullanıcısına yanıt
    Csb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 11 Ağustos 2020; 23:53:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fit bir vücudun varsa aşağılık kompleksine girmiş olabilir o eleman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John WICK

    Böyle insanlar çok Türkiye'de hangi birinden kacicaksin en iyisi ABD yapıyor cinayetmi isledin efendime soyliyim elektrikli sandalyemiz var zehirli enjeksiyonumiz var hangisini isterseniz. Bu Avrupa Birliği tarzı yasalar buraya pek uymuyor. Bize hardcore yasalar lazım.

    Okuduğunu anlama problemi olanlar alıntılamasın. Ben herhangi bir şahsın birini elektrikli sandalyeyle cezalandırmasını kastetmiyorum. ABD nin bazı eyaletlerinde idam cezası var ve suçlu bulunursan mahkeme seni idam cezasına çarptırıp ölceğin günü bekletiyor.

    sen ne anlatıyorsun gundi? abd’de bir vatandasa bunu yapsan arka odadan shotgun’u alır gelir kafanı ucurur. ifadesinde de beni kursun manyagı yapmakla tehdit etti der.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye doğru yada yanlış orası ayrı fakat toplum huzurunu bozan bu tarz insanlara ciddi caydırıcı cezalar verilmeli, anlayışsız toplum içinde nasıl yaşayacağını bilmeyen insanlarla hukuk üzerinden yasalar üzerinden çözüme kavuşamıyorsunuz, bir noktada orman kanunları devreye giriyor, kim kimi yerse :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle insanlar ile çok gezdim dolaştım emin ol aynı kafaya girmen lazım
    Arkadaş gibi davran emin ol karşısında çıplak dolaş yine bişey demez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GwynBleidd48 kullanıcısına yanıt
    Lr atın daha heyecanlı olur. Şaka bir yana üzüldüm adamın durumuna

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son paragraf o kadar haklı ki..

  • Ev alma komşu al tabiri çok yerinden. Arkadaşlar ülke psikopat dolu . Hakkını hak hukuk ile arıyorsun ama çözümü yok maalesef. Biz de komşu probleminden ötürü evi değiştirmek zorunda kaldık ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • physFx kullanıcısına yanıt

    Bu kardeş biraz kolpa hocam, bakma böyle konuştuğuna sorsan devletin savcısına da gider yapıyor birşey olmuyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 12 Ağustos 2020; 2:14:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver odunu kardeşim dangalak ruhsatsız silah mı barındırıyor? Ki eminim ki ruhsatsız silah.Bir sıkıntı falan olursa kesinlikle eyvallah çekme. Kendi can güvenliğin için gerekli makamlara başvurmanı şiddetle öneriyorum.Ha sakın korkup heyecan da yapma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polise bildirmemek cok buyuk yanlis.Her ne kadar sorununuzu cozmese de kollukta kayit iyi olurdu.Buralar texas olmus haberimiz yok...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkanınız var ise derhal taşınır mısınız? Böyle kaba komşuya tahammül etmeyiniz, karşılaşmamaya gerekirse diğer alakasız odada oturunuz sinirlerinize hakim olunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte hayat burda tam ikiye ayrılıyor ya bir silah vurup bu herifi dağıtacaksın sonu ömür boyu hapis ve hapiste psikolojik fiziksel bir ton şiddet ve mahvolup giden bir hayat ya da eyvallah çekeceksin ama hep birinci çok daha cazip geliyor ceza sistemine güven olmuyor işte keşke ilk çağlardaki gibi yasa anlayışı olmasa bu gereksiz insanlara hak ettikleri dersi vermek isterdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818

    Şu saatten sonra bu ülkede yapılacak en mantıklı şey gidip şarşörlü, yivsiz bir otomatik av tüfeği almak ki makinalı tüfekten bir farkıda yok neredeyse. Bir süredir araştırıyorum ve almak gerçekten çok basit eğer sabıkanız yoksa. Bu ülkede arkadaşım bahsettiği gibi davarlar çoğaldı, şiddet olayları fazlalaştı ve iyiye gidecek gibi bir görüntüde yok açıkçası. Alın evinize ruhsatlı tüfeği en azından silahla birisi kapınıza dayandığında otomatik tüfek çekersiniz kendinizi savunursunuz. Bu ülkede bok yoluna gitmek çok basit.

    Şarjörsüz, doldurmalılar daha iyidir. Ama bunlara slug fişek takarsanız değil kapınıza dayanan adamı karşıda 2 duvar arkasında uyuyan komşunuzu bile vurursunuz tuğlaya denk getirirseniz. Tabancalı adamada slug sıkmayın hem, ölme ihtimali çok yüksek. Kuş saçması alın bacaklara sıkın ağlaya ağlaya kıvransın siz de katil olmayın boştan yere.


    Konu sahibi arkadaşa tavsiyem şudur:

    1) Ya taşın

    2) Ya ses çıkarma

    3) Ya da önce ruhsatlı bir silah edindikten sonra doğrudan savcıya şikayet et, kapına dayanırsa polisi aradıktan sonra sana kalmış açıp kapıyı bacağına sıkar mısın kapalı kapıya nişan alıp yatar mısın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • myanlll kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam. Bu ülkede eğitime gereken önem gösterilmediği sürece bu tipler var olmaya devam edecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben şahsen komsularımın evin içinde beni görmesinden rahatsız olurum, perdelerimi kapatirim.Siz birde üstü çıplak vaziyette perdeler açık evde otuyorsunuz kusura bakmayın ama siz de en az o adam kadar rahatsız tiplersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 12 Ağustos 2020; 7:48:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun. Adamın tipini merak ettim, özelden atar mısın?

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.