Şimdi Ara

Komşu Perdeyi Kapatın Diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
1
Favori
23.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öğrenci evindeyiz. Perdeler yukardan aşağı çekilen tipte yani perde kapalıyken cam açılmıyor. Şu sıralarda havalar sıcak, oda da zaten küçük sürekli cam sonuna kadar açık oluyor.

    Son birkaç gündür karşıdaki komşu perdeyi kapatın diyip duruyordu. Başlarda 1-2 kez kapattık. Ama odada nefes alınmıyordu ve tekrar açmak zorunda kalıyorduk. Bugün ise eline bi sopa bulmuş cama vuruyor perdeyi kapat diye. Bende çıktım durumu anlattım perdeyi kapatınca camı açamıyorum odada durulmuyor vs. ama adam beni dinlemedi üstüne beni oraya getirmeyin elimden bir kaza çıkacak tarzı tehditler savurdu. Bende çok rahatsız oluyorsan sen kapat perdeni dedim.

    Sonra kavga büyüyecekti ki alt katta kalan abi olayı yatıştırıp gelip perdemizi kapattı. O adamla tartışmayın sıkıntılı bi tip falan dedi. Şimdi bu adamın benim perdeme karışmaya ne hakkı var? İstersem perdesiz evde yaşarım sana ne kardeşim? Ben bunu nereye şikayet edebilirim? Bu olay muhtemelen tekrar edecek gibi duruyor. Hapishane gibi sürekli perdeler kapalı oturamam.

    Akıl verin dh halkı







  • Direk polisi arayın. Ve o esnada video kaydı yapın. Mahkemeye kadar yolu var.
  • Kardes perdeyi kapat. Sonra pencereyi açabildiğin kadar aç. Arada boşluk oluşacaktır oradan hava girer
  • Kesin evde donla filan geziyordunuzdur. Yoksa kimse gelipte perdeni kapattırmaz.
  • scuti hocam saolasın tekrar kavga çıkarsa videoya alıcam direk aklıma gelmemişti.



    ***redbull*** o dediğin olmuyor işte perde cama göre çok daha geniş camı ne kadar açsanda perde geri ittirip kapatıyor. Ayrıca böyle bir zahmete girme zorunluluğum yok.



    Vega evde donla falan gezmiyoruz. Şort bile değil kapri var, üstümüzde de normal kısa kollu tişört. Dışardan bakılınca kesinlikle rahatsız edici olabilecek bir durum söz konusu bile değil.
  • Inadina kapatmayin donla gezin yasal olarak hic bjr sorun cikmaz kirayi catir catir oduyosaniz bu sizin hakkiniz isterseniz 12 ye kadar sesi acip muzikte dinlersiniz hic bisey yapamazlar. KORKMAYIN.
  • nasıl bir binadasınız,betimleyebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wasted.wastelander

    Inadina kapatmayin donla gezin yasal olarak hic bjr sorun cikmaz kirayi catir catir oduyosaniz bu sizin hakkiniz isterseniz 12 ye kadar sesi acip muzikte dinlersiniz hic bisey yapamazlar. KORKMAYIN.

    Müzik açsın da görsün şikayetleri . Toplum kuralları denen bir şey var. . Senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünü kısıtlayana kadardır .



    Bu kıyafet mevzusuna gelirsek arkadaşımız haklı , ona karışamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 24 Eylül 2017; 7:43:5 >
  • Gizliden birisinin videosunu çekmek suç diye okumuştum.

    Bence girme o işe.



    Tül.diye bişey var. Öğrenci evi heralde Tül yokmu. Tül yoksa Tül al. Perdeyi beyaz veya açık renkli alın ve Perdeyi kapalı tutun.evde don atlet gezip müstehcen hareketlerden bilgisayar ekranının karşıdan gözükmesinden uzak durun.ben senin evinin karşısında oturuyum çıkarıp sallıyım sana sen şikayet edersen bakmasaydın diyim.bu mantık hatalı.
  • Adam hakli, tul perde al.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vega

    Kesin evde donla filan geziyordunuzdur. Yoksa kimse gelipte perdeni kapattırmaz.

    Hocam, adam evinde ister donla gezer,ister farklı bir fantezi kıyafetiyle. Kendi evi sonuçta. Buna karısmaya hakkı yok diye düsünüyorum
  • Camlara aynalı film çekin, çok kolay kendiniz yaparsınız. Pimapenide çift açılır yaptırın, çok maliyetli birşey değildir. Havalandırmak için pencereyi sadece üstten açarsınız. Böylece perdeyi çekmenizede gerek kalmaz. Sadece akşam olunca ve oda içerisinde ışığı yakınca perdeyi çekmeniz gerekiyor, hava kararınca ve içeriden ışık açılınca film bir işe yaramıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian O Conner -- 24 Eylül 2017; 9:22:49 >
  • Kusura bakmayın ama odanızı biri görüyorsa perdenizi kapatmak zorundasınız. Bu ahlak muaşeretin temel kanunlarındandır.

    Diyelimki polise şikayet ettiniz sonra polis geldi. Komşular neden geldi diye merak ettiğinde polisin, size oradakilerin bakış açısının nasıl değişeceğini sen düşün.

    Bizim memlekette buna benzer bir olay oldu mahallenin gençleri çocuklara ilçe değiştirtti sapiklar diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 24 Eylül 2017; 9:30:11 >
  • Sana ne la istersem camı yerinden söker öyle otururum sabah sabah kendine yapılmış gibi sinir oldum eğer siz rahatsız olmuyorsanız başkasının kimseye birşey demeye hakkı yok. Olmadı polisi çağırır derdinizi anlatırsınız olur biter.



    Diyelim adamla başa çıkamadın dediğini yaptın bu sefer başka bişey bulur bu manyak. Her yerde varmış demek ki bu cinslerden. Sabır diliyorum.
  • neresi orası çok merak ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pegasus !


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vega

    Kesin evde donla filan geziyordunuzdur. Yoksa kimse gelipte perdeni kapattırmaz.

    Hocam, adam evinde ister donla gezer,ister farklı bir fantezi kıyafetiyle. Kendi evi sonuçta. Buna karısmaya hakkı yok diye düsünüyorum

    O zaman kapatmak zorundadır
  • Ya herkes aynı şeyi söylüyor. Arkadaşlar, adamlar evde don atlet dolaşmıyor, saygısızca ve toplum ahlak kurallarına uygun olmayan birşey de yapmıyor ise kim ne karışır perdem açık kapalı?!! Ben de site de oturuyorum. 200 dairelik bir sitede, penceresi, perdesi açık olan da var bildiğin koca bir yazı balkonunda geçiren de var. Ayrıca gizli video çekmeyecek arkadaşım kavga esnasında çekecek. Bir de mahalleli veya apartman sakini ağız birliği ederse iftira da atarlar. O zaman ayrı kardeşim. Dikkat edin haklıyken haksız olmayın. Aklı selim yoldan çözün sorununuzu.
  • Tül alabilirseniz tül alın. Sorun çözülür herhalde. Hem tül perde gibi gün ışığını fazla kesmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 24 Eylül 2017; 10:10:47 >
  • ilk defa böyle bişey duyuyorum şuan kan beynime sıçradı. bu ne cesaret onu tanımak istiyorum yiğidim beni mutkaka ara. senin evine kim karışabilir istersen çıplak gez. yanlış yönlendirmek de istemiyorum şimdi başına bişey gelmesin ama bu kabul edilemez
  • Adama bak o ne ne lan. Hödüğe bak, evi gözetliyor. Sonra laga luga yapıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.