Bildirim
Kombiye fazla su basmam ve belirli aralıklarla su damlatması!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
-
İlk fotoğraftaki ''3'' numaralı kısımdaki yerde herhangi bir somun vb. bir şey olması gerekiyormu? Cıvatalı ağıza diş açılmış, opsiyonel olarak takılması için sanırım? -
Konu halen günceldir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: fds14
İlk fotoğraftaki ''3'' numaralı kısımdaki yerde herhangi bir somun vb. bir şey olması gerekiyormu? Cıvatalı ağıza diş açılmış, opsiyonel olarak takılması için sanırım?
civatalı ağıza diş açılmış opsiyonel olarak dışarı bir gidere verilmesi için kimi evlerde yatak odasında duruyor kombi ilk ve en çok su akıtabilecek parça emniyet ventili olduğundan oradan bir nipel ve hortum ile ilk montajı yapanın insafına göre dışarı verilir 5000 tane kombi arızasına gittiysem 1 tane karşılaştım :) usta haklı emniyet ventili arızalı imbisat deposunun havasıda kontrol edilmeli -
quote:
Orijinalden alıntı: K_U_Z_E_Y
quote:
Orijinalden alıntı: fds14
İlk fotoğraftaki ''3'' numaralı kısımdaki yerde herhangi bir somun vb. bir şey olması gerekiyormu? Cıvatalı ağıza diş açılmış, opsiyonel olarak takılması için sanırım?
civatalı ağıza diş açılmış opsiyonel olarak dışarı bir gidere verilmesi için kimi evlerde yatak odasında duruyor kombi ilk ve en çok su akıtabilecek parça emniyet ventili olduğundan oradan bir nipel ve hortum ile ilk montajı yapanın insafına göre dışarı verilir 5000 tane kombi arızasına gittiysem 1 tane karşılaştım :) usta haklı emniyet ventili arızalı imbisat deposunun havasıda kontrol edilmeli
konuyu açtığım günden bu mesajı yazdığım zamana kadar tekrar bir arıza olmadı. her ihtimale karşın; ufak bir kağıt havlu sıkıştırdım, çok az nemlenmede olsa eskisi gibi sırılsak olmuyor özetle sorun kısmen de olsa çözüldü. Artık damlatmıyor, yine de emniyet ventilini yetkili servisten temin edip değiştirmeyi düşünüyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X