Şimdi Ara

Kombisiz Eve Yeni Kombi Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, İstanbul'da 6 katlı bir apartmanın 5. katında bulunan, yaklaşık 90 metrekarelik kombisi olmayan daireme kombi almak istiyorum.
    Şu zamana dek bir yerden fiyat almadım ancak araştırdığım kadarı ile, bu işi yapan lisanlı bayiler kendi kombilerini takmak konusunda ısrarlı davranıyorlarmış ve dışarıdan kombiyi takmak istemiyorlarmış.İnternette HB gibi yerlerde uygun fiyatlı kombiler var ve oldukça cazip. Bu işi yapan lisanslı bir yakınım var ama bana bu meselede nasıl davranır hiç bilemiyorum, zannederim ki o da kendi kombisini satmak isteyecektir. Evin içinde doğalgaz hattı ve radyatör yok, doğalgaz borusu sadece daire kapısına dek geliyor. Evde şuanda kiracı var ve sistemin fiyat perfromans olamasını istiyorum, bütçem kısıtlı... Fiyat performans açısından Arçelik CS Optidens 24 Hermetik Yoğuşmalı Kombi modelini beğendim ancak bu konularda bilgi sahibi değilim.
    Nasıl bir yol izleyerek bu işi ucuza ve sağlıklı bir şekilde hallederim?
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...







  • Bu iş derya deniz sadece kombi değil radyatör, radyatör tesisatı, doğalgaz proje ve tesisatı eğer sadece kombi konusunda bu kadar yanılgıya düştüyseniz diğer konularda kafanız daha fazla karışacaktır.

    Güven duyacağınız bir usta ya da firma ile iletişime geçip detaylı şekilde sorularınızı iletip yanıt alarak devam edebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak eden arkadaşlara yardımcı olmak için aldığım ortalama ücreti paylaşmak isterim. Kesin bir kombi modeli üzerinde durulmadı lakin en ucuzu olması gerekir dediğimde, yarı yoğuşmalı modelleri baz aldı kendileri... Kapıdan kombinin kurulucağı yere dek olan mesafe çok önemli olduğunu söylediler. Herşey dahil bugün için verilen ücret en az 8.500 TRY, ortalama ise 9.000 TRY şeklindedir.
    Yorum yapan, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usbmode -- 20 Haziran 2020; 16:51:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.