Şimdi Ara

Kombine Kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu konu hakkında bilgim olmadığı için sizlerden bilgi almak istiyorum. Bugüne kadar hiçbir kez kombinemi para karşılığı ne sattım ne de kiraladım bu yüzden sistemi tam olarak bilmiyorum fakat besin zehirlenmesi yaşadığım için hem Sivas maçında olamayacağım hem de il dışında olacağım için Juve maçını kaçıracağım. Peki kombinemi nasıl kiralayabilirim? Vereceğim kişiyle buluşup parayı aldım diyelim, adam yanlış bilgi vermiş ve kombinemi geri alamadım, kayıp ilanı ya da çalındı diye başvuru mu yapacağım bilemiyorum. Konu hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • illegal aslında bu yaptığın öncelikle.klübünüzün bi sistemi olacaktı devrede mi bilmiyorum klübe veriyorsun kombineni 1 maçlık o da bilet olarak satıyor paranın yarısını da sana veriyor.senin dediğin olayda da depozito alıyorsun kombine yeniletme bedeli ne kadarsa işte.kombineyi satacağın tutar + depozito şeklinde.adam kombineyi iade ettiğinde sende depozitosunu veriyosun
  • Illegalse hiç bulaşmamak lazım hocam aman eksik kalsın. Dediğiniz sistemi bir araştırayım o zaman, çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Walter Heisenberg

    Illegalse hiç bulaşmamak lazım hocam aman eksik kalsın. Dediğiniz sistemi bir araştırayım o zaman, çok teşekkürler.

    Bilet Devir İşlemi

    Galatasaray SK bilet devir sistemine hoş geldiniz.

    Öncelikle belirtmek isteriz ki, bilet devir sadece kombine bilet sahiplerinin yararlanabileceği bir hak olup günlük maç bileti sahipleri bu haktan yararlanamamaktadır.

    Herhangi bir nedenden dolayı kombine bilet sahibi olarak maça gelememeniz durumunda koltuğunuzu Galatasaray SK'ya devrederek ilgili maç için başka bir taraftara satılmasına imkan verebilirsiniz.

    Kombine bilet sahipleri gidemeyecekleri maçlar için kombinelerini istedikleri an sistem üzerinden kulübümüze devredebilirler, ancak kulüp, ilgili maçın biletleri tükendiğinde sizin koltuğunuzu satışa çıkaracaktır.

    Nasıl çalışır?

    Lütfen aşağıdaki listeden devretmek istediğiniz koltuğunuzu seçiniz ve ‘devam’ tuşuna basınız. Koltuğunuzu satışa çıkarmak için bir onay maili tarafınıza gönderilecektir. Bu işlemi onayladığınızda kombine kartınız, ilgili maç için devre dışı bırakılacak ve kullanımınıza açık olmayacaktır.

    Eğer kombine sahibinin koltuğu satılırsa, kulüp tarafından belirlenen bir oranda bonus, kombine bilet sahibinin hesabına yükleyecektir.


    http://bilet.galatasaray.org/PagesPublic/Home/home.aspx




  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam belki güvenmeyebilirsin ama eğer juventus maçında kiralamayı düşünürsen ben talibim.2 senedir maçlara kombine kiralayarak gidiyorum şimdiye kadar hiç bir sorun olmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Walter Heisenberg

    Merhaba arkadaşlar bu konu hakkında bilgim olmadığı için sizlerden bilgi almak istiyorum. Bugüne kadar hiçbir kez kombinemi para karşılığı ne sattım ne de kiraladım bu yüzden sistemi tam olarak bilmiyorum fakat besin zehirlenmesi yaşadığım için hem Sivas maçında olamayacağım hem de il dışında olacağım için Juve maçını kaçıracağım. Peki kombinemi nasıl kiralayabilirim? Vereceğim kişiyle buluşup parayı aldım diyelim, adam yanlış bilgi vermiş ve kombinemi geri alamadım, kayıp ilanı ya da çalındı diye başvuru mu yapacağım bilemiyorum. Konu hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.

    Kombineni kiraladığın arkadaştan kira bedeli harici 50 yada 100 TL depozito alırsın,daha sonra kartı sana geri getirdiğinde depozitosunu geri verirsin.Geri getirmezse 444 0 1905 i arayarak ben kombinemi kaybettin dersin,ücreti karşılığı yeni kartın sana teslim edilir,bu arada sen kaybettim dediğin anda o kart geçerliliğini yitirir ve korkulacak bir durum olmaz..




  • Juve maçını alabilirim.Düşünürsen tribünü ve fiyatımı pm atabilirsin.Kombineni geri vermem konusunda sıkıntı olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.