Şimdi Ara

kombi ve oda termostadı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba vaillant vuw tr 202 / 3-3 marka /model yogusmasız kombı kullanıyorum gecen sene ot yoktu ve kombı atıyorum 5 dk calısıyor 15 dk duruyor ve kombıde ayarlanan ısı 50 ıse mesela o kadar ısınınca duruyor ve ara ara devrıdaım calısıyor kombı calısmasada devrıdaımle sıcak suyu petekte cevırıyordu .
    bu sene kablosuz oda termostadı bagladım syntech marka termostattan 23 derece yapıyorum dısarısı 55 derecede falan oda sıcaklıgı 23 dereceye gelene dek calısıyor ve gelınce kombı duruyor bu bu arada ısı odada 22.6 yada kac dereceye ayarlarsam o dereceye dusene dek kombı calısmıyor oysa dıger turlu kombı dursada ıcındekı sıcak suyu devrıdaım yapıyordu bır yerde hatamı var acaba ve oda 23 olunca bır ıkı dk sonra petekler soguyor.
    umarım dogru anlatabılmısımdır.....tesekkur ederım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sea_demon -- 27 Kasım 2016; 21:15:40 >



  • Sorun degil bu gayet normal durum. Aslinda kombininde sirkulasyon pompasinin durmasi gerek ama eski kombilerde durmayanina cok rastladim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız ıcın tesekkur ederım ot takmadan once sırkulasyon bellı perıyotta cevırıyordu suyu kombı dursa bıle ama ot takınca on/off kombı gıbı oldu :) acaba menulerde bır ayarımı var bu termostat olayının
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.