Şimdi Ara

KOMBİ BASINCININ AŞIRI YÜKSELMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Buderus marka kombimizin basıncı iki gündür 4 bar'da. Servisten gelip motorlu bir makineyle azot gazı bastılar. Fakat basınç hala 4 bar. Radyatörlerden suyunu alınca basınç düşüyor, sonra bir saat içinde yine 4'ü buluyor. Üstelik kombi, su tahliyesi filan da yapmıyor. Benim kombiyi bu şekilde kullanmam tehlikeli mi? Sıcak suyu illa kapatmam mı gerek? Evde küçük çocuklar var da.

Eğer genleşme tankı ya da eşanjörde sorun varsa, bu parçaları değiştirmek gerekirse kombiyi alıp götürürler mi? Bir de bu parçalar kaç paradır?

Orijinalden alıntı: makineler

Arkadaşlar Merhaba,
    Buderus marka kombimizin basıncı iki gündür 4 bar'da. Servisten gelip motorlu bir makineyle azot gazı bastılar. Fakat basınç hala 4 bar. Radyatörlerden suyunu alınca basınç düşüyor, sonra bir saat içinde yine 4'ü buluyor. Üstelik kombi, su tahliyesi filan da yapmıyor. Benim kombiyi bu şekilde kullanmam tehlikeli mi? Sıcak suyu illa kapatmam mı gerek? Evde küçük çocuklar var da.

Eğer genleşme tankı ya da eşanjörde sorun varsa, bu parçaları değiştirmek gerekirse kombiyi alıp götürürler mi? Bir de bu parçalar kaç paradır?

baymak marka kombide aynı sorunu ben de yaşıyorum. bar su takviyesi olmamasına rağmen sürekli yükseliyor ve su damlatıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombinin basıncı çok yükseldi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.