Şimdi Ara

KOMBİ ARIZALARI BURAYA (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.251
Cevap
313
Favori
1.446.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 58 mustafa 5 kullanıcısına yanıt
    eski sensörü dışarda iken bağladım ay parçasını takıp sabah dc motor voltaj verip cevirdim sıçak su verdi kombi devreye girip :)))) emin oldum parça dandik
    abi bugün tekrar yenisini başka bir yerden aldım adama da izah ettim bak aldım çalışmadı diye biz bunu teknik servislere veriyoruz dedi ve sorun olmaz dedi ve dediği dogru çıktı çalıştı !
    eşanjörü gecen sene değişmiştim elim yatkın bu işlere tribünüde video seyredeken görmüştüm :) resimde çıkan parça ve çalışmayan tribün 20 tl çalışanı ise 30 tl aldım üzerinde marka yazmıyor ama poşet içinde ve üzerinde GENEROUS yazıyor




  • erdemevren E kullanıcısına yanıt
    Cihaz bitermik oldugu için kullanımsuyunda problem olmaması normal.Cünkü kullanım suyunuz kendi basıncıyla cihazdan geciyor ve ısınıyor.Petekler ıse pompanın gönderdigi suyla ısınıyor.Oyuzden pompanız arızalı söylemiş oldugunuz şikayetlere bakılarak.
  • karadvt K kullanıcısına yanıt
    üzerindeki yazan degerlerde almanız gerekiyor.fanınızın calısdıgından eminseniz prosestat almanızı tavsiye ederim.
  • Merhabalar arkadaşlar evimde demir döküm vinto model kombi bulunmakta sıkıntım ise kombi 50c olduğu halde ne yatak odası nede salonda beklenen ısıyı alamıyorum ayrıca kombi 50c ayarlı iken minimum 46c düşer iken maksimum 52c olmakta ve bu 1dk bile sürmemekte üründe sıkıntı mı var acaba .? Oturduğum apt yalıtımsız ve oda termostatı alsam kombiye bağlama şansım varmı hem ısınma hemde maddi olarak yararlı bir etkisini görür muyum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    filtreler tıkalı olabilir.Su gecisi yok gibi gözüküyor kombide
  • aliance21 A kullanıcısına yanıt
    Fan temiz ve çalışıyor hocam sorun yok. Prosestat kirlenme vs gibi nedenlerle veya dayaniksiz oldugundan belli ki takilma yapisma yapıyor.

    Marka olarak bir tavsiyesi olan var mi veya kullanip da memnun olan var mı diye sormak da istemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aden kombi 2003 sonrası modellerde gaz valfine bir hortum takılıyormuş. bunun detaylı resmini ve nereden temin edileceğini bilen varmı.kendimiz yapabilirmiyiz
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    kardeş peteklerini temizlet gelen adamda rothenberger,rems,kammak,schnell, marka yıkama makinası olanı tercih et sorunun çözülür oda termostatına gelince o cihazda 6lt tank var dayanmaz oda termostının ısısına şişer tavsiye etmem
  • beadlock2247 kullanıcısına yanıt
    Model nedir. Kart arızasına benziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebu abdillah

    tank ya patlak yada havası bitmiş. emniyet ventili su kaçırması bitmez, değişmesi gerekiyor. tankın patlakmı havasımı yok durumuna göre ve yetkili servis yada özel servis olmasına göre fiyat 150-600 arası

    Alıntıları Göster
    bizim de aynı model kombi su kaçırıyordu. amcam kombiyi söktü tanka lastikçide hava bastırdı en son sıkıntısız çalışıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 8 Aralık 2019; 17:28:50 >
  • arkadaşlar merhaba bu eylül aynında yeni eve taşındık kiracı olarak.son bir aydır kombinin bar değerini 4 civarında olduğunu farkettim (bellide hep o şekildeydi farketmedim) önemsemedim da sonra hallederiz diye bugun bir peteğin bağlantı yerinden su damlattığını farkettik sorunun fazla basınçtan olabiliceğini düşünerek banyodaki petekten biraz su tahliye edeyim dedim yaklaşık 1 litre su tahliye etmeme rağmen ibre yerinden oynamadı tekrar su basayım dedim alttaki gri kolu her iki tarafada çevirdim bir su girişide olmadı. servis çağırmadan bizim yapabileceğimiz bir şey var mı acaba?
    bir de arkadaki ayar kolu ne işine yarıyor onuda hafif döndürdüm o da boşa dönüyordu sanki
    vaillant wuw pro modeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 8 Aralık 2019; 17:48:6 >




  • Bu sene kombinin (Lambert LX 24 FI) kalorifer kısmı için suyu 45 gibi aslında çok düşük derecenin yukarısına çıkarınca ateşleyip ısıtırken bir vonklama geliyor. 1-2 saniyelik bir ses ancak rahatsız ediyor. sorun tahmini olarak hangi parçadadır? Basınç tam 2 olarak ayarlı.

    Videosunu da çektim. http://sendvid.com/no7pug0v



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 8 Aralık 2019; 20:8:37 >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Bu evde ısınabiliyormusun. Filitre tıkalımı tam anlaşılmıyor ama gaz valfindede sorun var gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebu abdillah E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş senelerde sorunsuz ısnıyordum evet ancak bu ses olayı ortaya çıkınca şu an yüksek dereceye getiremiyorum. Garantisi geçmesine rağmen servis çağıracağım mecbur.
  • hocam bu konudan sonra bizimkilerle konuşurken kombiyi sordum bir sıkıntı var mı diye de geceleri kombi çalışırken oturma odasında diğer odalara nazaran yoğun bir is kokusu oluyor dediler acaba bu hava bastırma olayıyla bir ilgisi olabilir mi veya neyden kaynaklanıyor olabilir?
  • ebu abdillah E kullanıcısına yanıt
    Tekrardan selamlar. Geçen sene gelen servis kaydını da çağrı merkezinden dinledim sorun devam etmesi halinde gaz valfi değişecek notu düşülmüş. Muhtemelen dediğiniz gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba peteği ters bağlandığı nasıl belli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 çeşit bağlantı hatası var.
    1- ters bağlantı(giriş ve çıkışların yerinin değişmesi) elinle vananın ikisine aynı anda dokunursun, sıcak vana yukarda olmalı
    2- yanlış bağlantı (boyu 80-100 cm den büyük peteklerde de aynı yönde bağlama)
  • Kombi ve petek lerim yeni bağlandı. En son odadaki petek diğerlerine göre çok daha az ısınıyor. Çapraz baglatsam etkisi olur mu? Yoksa tesisat borusu çapı mi düşük?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    çapraz bağlantı yapılması için öncelikle suyun iyi gelmesi lazım, senin sorunun suyun gelmemesinde gibi(son petek diyorsun).
    tesisatın her peteğe ayrı ayrı giden tip mi(mobil sistem mi) yoksa eski tip mi
  • 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.