Şimdi Ara

KOMBİ ARIZALARI BURAYA (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.251
Cevap
313
Favori
1.446.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bende Eca confeo kombi var. Peteklerle ilgili hiçbir problem yok fakat iş suyu ısıtmaya gelince sıkıntısı var. Sıcak suyu açınca su yavaş yavaş soğumaya başlıyor ve sonra kendi kendine tekrar sıcaklığı artıyor. Duş bitinceye kadar surekli boyle devam ediyor. Sıkıntı ne olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinyorr

    Merhaba arkadaşlar. Benimde bir sorum olacak ustalara.
    Viessmann Vitopend 100 kullanıyorum. Evi aldığım zaman üzerindeydi ve 1 sene olmadı kullanalı. Günlük şehir dışına çıktığım için kapatma gereğinde bulundum ertesi gün akşam açtığımda peteklerin bazıları yarım bazıları hiç ısınmadı. Isınanlarında üst kısımları ılık, alt kısımları soğuktu. sıcak su ile ilgili problem yok çalışıyor ama peteklerim ısınmıyor. Hava yapmış olabilir diye bikaçtanesinden su aldım. Mesela mutfaktaki petekten su aldım ılıkken üst kısım ısındı ama alt aynı kaldı. Oturma odasından bayağı aldım hep soğuk su verdi hiç ısınmadı. Bu arada basınç düşünce ekliyerek yaptım. minimum 1 maximum 3 gösteriyor ortalama 2 yapıyorum ben hatta dün bacınç 1 de de çalıştırdım ama nafile. Sabah servislede görüştüm bi problem olmadığını tesisatçı çağırmam gerektiğini söylediler. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

    kombide sorun yoksa tesisatta çapraz bağlantı vs olabilir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Açılsa

    Merhaba bende Eca confeo kombi var. Peteklerle ilgili hiçbir problem yok fakat iş suyu ısıtmaya gelince sıkıntısı var. Sıcak suyu açınca su yavaş yavaş soğumaya başlıyor ve sonra kendi kendine tekrar sıcaklığı artıyor. Duş bitinceye kadar surekli boyle devam ediyor. Sıkıntı ne olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim

    ntc sensörü bozuk veya modulasyon ayarı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Criminolog

    @kombiustası


    Merhaba usta.Kombimde baca ışığı yanıyor.Fanı çalıştırdım sorun yoktu içini açtım herşeyini temizledim.Yine de ateşleme yapmıyor.Prosestat veya kartta mı sorun var acaba?

    öyle gözüküyor
  • arkadaslar..20 günlük siemens rev 24 rf set cihazımı satıyorum.özellikleri şöyle...kablosuz..haftalık-günlük programlama..0.1 , 0.2 veya 0.4 derece hassasiyet ayarlayabilme..en uzak odadan bile full çekim yapıyor..ben bu ürünü 20 gün önce aldım..halen kullanmaktayım..ancak yetkili servise sordum ve benim kombime uyumsuz olduğunu söyledi..ayrıca nakite ihtiyacım var....bu yüzden satıyorum..iki yıllık garantisi yeni başladı..çok konforlu bir cihaz.piyasa fiyatı 450 tl...orijinal kutusu..kullanma klavuzu vs..herşey mevcut..hiçbir sorunu yoktur..
  • Arkadaşlar merhaba;
    Ben baymak baxi luna310fi marka model kombi kullanıyorum.Kombiyi sıcak su konumunda ilk açtığımda musluk kapalı iken 1 dk içinde 80c'ye ulaşmakta ve yavaş yavaş kendi ayarına düşmekte.Bu bir arızamıdır.Sıcak su veriyor ama sıkıntı yok.Asıl sorun kış konumuna yani petek tarafına aldığımda kısa süreli parlama yapıyor ve hemen kesiyor.Peteklere sıcak su gelmiyor.Işıklar normal şekilde yanıyor.Herhangi bir ikaz yada uyarı lambası yanıp sönmüyor Ama kombi sanki çalışıyormuş gibi bır ses geliyor.Sadece parlama yapmıyor ve peteklere sıcak su vermiyor. Kış konumunda Musluktan sıcak su akıyor.Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.Neden olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metucu

    arkadaslar..20 günlük siemens rev 24 rf set cihazımı satıyorum.özellikleri şöyle...kablosuz..haftalık-günlük programlama..0.1 , 0.2 veya 0.4 derece hassasiyet ayarlayabilme..en uzak odadan bile full çekim yapıyor..ben bu ürünü 20 gün önce aldım..halen kullanmaktayım..ancak yetkili servise sordum ve benim kombime uyumsuz olduğunu söyledi..ayrıca nakite ihtiyacım var....bu yüzden satıyorum..iki yıllık garantisi yeni başladı..çok konforlu bir cihaz.piyasa fiyatı 450 tl...orijinal kutusu..kullanma klavuzu vs..herşey mevcut..hiçbir sorunu yoktur..

    slm ne kadara satıyorsunuz saygilar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla.300 normal diye dusunuyorum sifir fiyatini dusununce..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b.özcan B kullanıcısına yanıt
    su basıncı yeterli değildir belki

    http://sahinservis.com/baymakservis.php

    http://sahinservis.com/baymakhidrofor.php
  • 1 senelik yoğuşmalı ferroli kombimiz var, tesisat falan hep geçen sene döşendi. Fakat bir iki odada radyatör girişlerini ters bağladıkları için geçen sene o odaların petekleri çalışmadı yazın onları da yaptırdık ve kullanmaya başladık, geçtiğimiz ay banyoda duş alırken birdenbire su sıcakken soğumaya başladı. Sonra biraz bekleyip tekrar suyu açınca sorun düzeliyordu. Neyse daha sonra bu iş sık sık olmaya başladı. Su sıcakkken 5 dk sonra soğuyor ve biraz bekleyince geri düzeliyor. Servis çağırdık kombi herhangi bir arıza vermemiş dedi, tesisattadır sorun dedi ve gitti. Bu sorunun üzerine akşam basınç 1,5 barda iken sıkıntısız çalışan kombi sabah kalktığımızda 1,1 bara düşmüş ve petekler buz gibi. Acaba bu sorunların sebebi nedir ? Teşekkür ederim kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetserif

    1 senelik yoğuşmalı ferroli kombimiz var, tesisat falan hep geçen sene döşendi. Fakat bir iki odada radyatör girişlerini ters bağladıkları için geçen sene o odaların petekleri çalışmadı yazın onları da yaptırdık ve kullanmaya başladık, geçtiğimiz ay banyoda duş alırken birdenbire su sıcakken soğumaya başladı. Sonra biraz bekleyip tekrar suyu açınca sorun düzeliyordu. Neyse daha sonra bu iş sık sık olmaya başladı. Su sıcakkken 5 dk sonra soğuyor ve biraz bekleyince geri düzeliyor. Servis çağırdık kombi herhangi bir arıza vermemiş dedi, tesisattadır sorun dedi ve gitti. Bu sorunun üzerine akşam basınç 1,5 barda iken sıkıntısız çalışan kombi sabah kalktığımızda 1,1 bara düşmüş ve petekler buz gibi. Acaba bu sorunların sebebi nedir ? Teşekkür ederim kolay gelsin.

    burdan bu cihaz için ne desek boş servisi çağırın detaylı baksınlr yine




  • kombi peteklerime ısı gelmiyor ama suyu ısıtıyor off durumda olan nereleri olabilir ve nasıl yaparım ben bunu
  • Arkadaşlar Buderus marka kombim var.

    EC hatası verdi. Çalışmadı ateşleme yapmadı. EC = Dahili arıza kabloları vs kontrol edin ya da kartı degısıtrınmıs karsılgı. Daha onceden de Basıncı 2 ye getırıyodrdum 1 e dusuyordu 2 3 gunde.

    Sonra bır tane kombıcı gelmıs eve ben yokken baca sensoru yanı prosteatı resetlemıs sanırım tekrar bozulur bu demıs. Basınc dusmesı de bundan demıs

    Sizce prostet dan dolayı basınc duser mı mantıklı gelmedı?

    Kaçak mı var tesistatta umarım yoktur eger baca sensrou ıse sadece sorun oh dıyecem.

    Tesekkur edeırm
  • Sevgili üstad lar merhaba ,

    Eski model ECA kombim var.Sorunum şu ;

    kombi sıcak su da ve petek ısınma modunda çalışırken birden alev sönüyor fakat kombi den gelen ses durmuyor.sanki ısıtıyormuş gib. tek fark alev yanmıyor.belli bir süre sonra ses i de kesiyor.

    Neden olabilir acaba ?

    *bu arada bar kombi soguk iken 1 de ısınınca 2 ye çıkıyor.

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K0rkunc

    kombi peteklerime ısı gelmiyor ama suyu ısıtıyor off durumda olan nereleri olabilir ve nasıl yaparım ben bunu

    marka model nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alextaylor8622

    Sevgili üstad lar merhaba ,

    Eski model ECA kombim var.Sorunum şu ;

    kombi sıcak su da ve petek ısınma modunda çalışırken birden alev sönüyor fakat kombi den gelen ses durmuyor.sanki ısıtıyormuş gib. tek fark alev yanmıyor.belli bir süre sonra ses i de kesiyor.

    Neden olabilir acaba ?

    *bu arada bar kombi soguk iken 1 de ısınınca 2 ye çıkıyor.

    Teşekkürler

    cihazıb-na bkaım yaptır prosestat ve pompayıda kontrol etsinler
  • hocam Vaillant kombimiz var 2005 model. Bir kere servis gelmişti bir parça değiştirdi garanti kapsamında. Şu an için bir sorun yok ama ciddi bir bakım görmedi bu süreye kadar. Bakım gereklimidir, ne yapmalıyım, tavsiyeleriniz nelerdir ?


    Bu arada sizi yarbay yapalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 8 Şubat 2014; 12:58:22 >
  • alextaylor8622 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim basınç yükseliyorsa ciddi olarak 1 den 2 ye sorun bence genleşme tankındandır. Değişmesi gerekir diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wızard06

    hocam Vaillant kombimiz var 2005 model. Bir kere servis gelmişti bir parça değiştirdi garanti kapsamında. Şu an için bir sorun yok ama ciddi bir bakım görmedi bu süreye kadar. Bakım gereklimidir, ne yapmalıyım, tavsiyeleriniz nelerdir ?


    Bu arada sizi yarbay yapalım



    Bakım her yıl. Gerekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viessmann Vitopend 100 için üç yollu vana değişim fiyatı 250 TL normal midir?
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.