demirdöküm aden kombi sürekli 90 derece arıza ışığı yanıyor açıp kapatıyorum bir süre çalışıyor tekrar yanıyor. tamirci çağırdım elektrik prizine bir alet taktı ve voltaj düşük o yüzden yapıyor dedi. regilatör almanız gerekli dedi. istersen ben ayarlarım dedi bende araştırayım dedim sizce sorun bu mudur??
konu hakkında bilgisi olan dönüş yapabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: kunart
senin daha öncede sorunun vardı şimdikine gelince gaz yokluğu veya iyon kart arızalı
quote:
Orijinalden alıntı: kombiustası
quote:
Orijinalden alıntı: kunart
senin daha öncede sorunun vardı şimdikine gelince gaz yokluğu veya iyon kart arızalı
evet önce ki sorun kart arızasıydı dün yetkili servisi çağırdım kombinin üst sağ köşede bir parça var onu değiştirdi kartta sorun yok dedi.
bacalı bosch kombim var. 12 yıldır kullanıyorum problem çıkarmamıştı, son günlerde sıcak su alırken brulör kontrol lambası yanıp sönüyor ve istenilen sıcaklığa ulaşmıyor. ayrıca su alırken arada ateşleme yapıyor. bu konu hakkında bilgi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme