Şimdi Ara

Kolumun arkasına dövme yaptırıcam iş hayatında sıkıntı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolumun arkasına roma rakamlarıyla doğum tarihimi yaptırıcam hayatında sıkıntı çıkarır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Kardeşim biraz daha anlamlı bir şey düşünebilirsin kendi doğum tarihini yazdırmak biraz anlamsız olmaz mı

Oyle gelebilir ama benim icin anlamli oldugunu dusunuyorum is konusunda sikinti cikar mi sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xhoOp

doğrum tarihi anlamsız gerçekten

Oyle gelebilir ama benim icin anlamli is hayatinda sikinti cikar mi diye dusunuyorum

Orijinalden alıntı: Nytekrias

Eğer resmi kıyafetler giyince gözükmeyen bir yerdeyse sorun edileceğini sanmam pek.

Kolumun arka kismina dusunuyorum hocam ama kisa kollu giyersem gozukur

• Senin için bir nokta bile anlamlıysa insanların eleştirilerine takılma kardeşim yaptır umursama milleti. Ben iş hayatında şu zamana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım karşılaşacağımıda sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: Mr.Soylu

Senin için bir nokta bile anlamlıysa insanların eleştirilerine takılma kardeşim yaptır umursama milleti. Ben iş hayatında şu zamana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım karşılaşacağımıda sanmıyorum.

Tesekkur ederim hocam ben de zaten cok takilmiyorum boyle seylere sadece is hayatinda sorun cikar mi diye dusunuyorum sizin dovmeniz nerenizde? Bu arada ben koluma yaptirmayo dusunuyorum

• Yorum yapanların çoğu da eminim dövmesi olmayan insanlar,anlamlı değilmiş falan .. nedir anlamlı olan ? anlamlı olsa ne olacak dövmeye bakıp bakıp vay be ne anlamlı dövme mi demesi lazım yada birilerinin vay dövme ne güzelmiş dedikten sonra ego patlamasımı yaşaması lazım anlamadım nedir anlamlı anlamsız olan mevzu biri açıklar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

Yorum yapanların çoğu da eminim dövmesi olmayan insanlar,anlamlı değilmiş falan .. nedir anlamlı olan ? anlamlı olsa ne olacak dövmeye bakıp bakıp vay be ne anlamlı dövme mi demesi lazım yada birilerinin vay dövme ne güzelmiş dedikten sonra ego patlamasımı yaşaması lazım anlamadım nedir anlamlı anlamsız olan mevzu biri açıklar mı ?

Sonunda anlayan biri cikti hocam siz ne diyorsunuz peki bu id hayatinda sikinti cikma durumuna ?

2 kolumdada var bileklerde dahil. Sana tavsiyem sadece temiz bir yer bul orada yaptır. Biz temiz yapıyoruz biz şöyleyiz biz böyleyiz diyen dövmecilerede gidip dövmenin bir harfine 100 tl verme :)

Hocam guzel bir yere gitmek istiyorum gerci cok iscilik isteyen bir dovme degil brnimki ama orantiyi falan iyi ayarliyabilirler mi diye dusunuyorum

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • quote:

Senin için bir nokta bile anlamlıysa insanların eleştirilerine takılma kardeşim yaptır umursama milleti. Ben iş hayatında şu zamana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım karşılaşacağımıda sanmıyorum.

Ya bırak Allah aşkına romen rakamlarıyla doğum günü yazmanın ne anlamı olabilir, arkadaşa ve diğer herkese göre tek anlamı ''dövme çok havalı ben de yaptırdım bakın ehehehe'' olabilir ancak (Bir de romen rakamı olacak ona karar verilmiş, wowow). İnsan kendi vücuduna özenti olduğunu damgalamak ister mi?

Şöyle bir konu açsan eyvallah; Dövme yaptırmayı düşünüyorum, bana anlamlı gelen konu bu VEYA bu dövmenin fikrini dizaynını çok beğendim nasıl bir dövme yaptırmalıyım. Konuşur tartışırız gerçekten anlamı olan bir şey bulur yaparsın gururla ölene kadar taşırsın.

Gitmişken bir tane de ''Only god can judge me'' yaptır çok anlamlı o da. Romen rakamlarıyla da annenin doğduğu yılı yazarsın off çok anlamlı.

Soruna gelirsek, kolunda nereye yaptıracağına, günlük giyimine, çalıştığın yere ve işine bağlı. Ön koluna kocaman dövme yaptırıp gömleğin kollarını sıvayıp FEM dershanesinde hoca olman abes kaçar mesela. Mesleğini nerelerde çalışmak istediğini biz bilmiyoruz ama yaşının 13'ün üzerinde olduğunu varsayarsak basit mantık yürütmelerle bu soruya kendin de cevap verebilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.