Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.601
Cevap
328
Favori
599.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alvent normal ipli kullanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saytekmed maskelerde değişim olmuş. Lastiklerin rengi maske rengiyle bir yapmışlar(mavi maskeye mavi lastik). Ama bu seferde lastikler bol olmuş. Eskiden benim yüzüme biraz sıkarak tam oturuyordu bu sefer o baskı hissi kalmamış. Sanırım telinde de bir değişiklik var.
    Birde yeni kore tipi maske çıkarmışlar, kumaş olarak sorun yok ama bununda tel ve lastikleri bol olmuş. Nefes maskenin Kore tipi ile karşılaştırdığımda yüze oturmada ve telde nfes marka daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilzi -- 26 Temmuz 2021; 16:16:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allprndnya A kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edebileceğim hiçbir maske yok. Birinin teli kötü, diğerinin kumaşı, bir diğerinin lastiği. Bir maske yapmak bu kadar zor olmamalı.
    Bari maske malzemesi satsalar da isteyen kendine göre tel, lastik alıp kullansa, bunların becereceği yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Are kullanıyordum ancak o da mı bozdu yaa..Alventte durum nedir peki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: righteous@

    Are kullanıyordum ancak o da mı bozdu yaa..Alventte durum nedir peki?

    Alvent (ma-356) aldığıma çok pişman oldum hocam bilginize. Yorumlara bakıp güzel diye 300 adet almıştım. 70-80 tanesinin daha takarken ipi koptu, 20 tanesinin yanlardan açıldı.

    Koruma açısından güzel fakat kullanabilirseniz. Çok konuşan biriyseniz veya konuşmanız gerekiyorsa 1-2 saat sonra iplerin yapışma yerinden açılma yapıp maskede bolluk oluşuyor. Değiştirmeniz gerekiyor. Tekrar dön başa yapıyorsunuz.

  • @murat_oner Murat bey merhaba. uzun süredir toplu aldığım cerrahi maskelerinizi kullanıyordum. Son aldığım poşetli seride bariz bir incelme farkettim konuda da bahsetmişler. Hem bu konuda bir inceleme yaptıysanız o konuda bilgi hem de şuanda poşetli versiyonda beyaz renk gözükmüyor gelir mi ? Neden yok ? Teşekkür ederim iyi çalışmalar

  • Arkadaşlar ARE ' deki bariz kumaş incelmesinden sonra çok memnun olmama rağmen Are'den cevap gelene kadar arayışa girdim tekrardan. Sabomar(medizer) Yetişkin Meltblownlı modeli denedim bugün bir kutu sipariş edip. Fena değil gibi ilk izlenimim. Burun teli mukavemetli , logo barındırmıyor. 10 ' lu paketler halinde. Fakat sitesinde hiç açıklayıcı metin , belge vs.göremedim bu koruma açısından bir kuşku yarattı. Are harikaydı gerçekten keşke bozmasaydı. Areyi bekliycem cevap gelmezse bundan stoklarım büyük ihtimal. Deneyebilirsiniz. Areyi bağlayarak kullanıyordum daha iyi bassın diye fakat bunun ipleri daha kısaymış o açıdan iyi oldu açıkçası

  • Ben bulamamışım belge ve açıklamayı. 85 grammış maskeler. Ve gayet açıklayıcı anlatım açıkçası. Kaliteli ve güvenilir gibi duruyor. Neden şuana kadar hiç forumda bu farkedilmedi ilginç açıkçası

  • 05/2021 üretim tarihli Are maske aldım. Daha önce 03/2021 üretim olanlardan kullanmaktaydım. Önceki aldığıma göre bir miktar incelmenin yanında kumaş kalitesi de düşmüş. Daha sert kumaşa sahip yeni üretilenler. Bu sertlikten ötürü aynı Evony maskelerde olduğu gibi yanlar açık kalıyor. Özellikle en alt katlama yerinden açılıyor. Maske ipi ve teli değişmemiş ancak bahsettiğim sebeplerden ötürü yeni maske arayışına başladım. Güzelim maskeyle neden oynarsınız ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80theCity kullanıcısına yanıt

    Bende 6. Ay üretimi var her ne kadar aynı maske densede ipinde de değişiklik olduğu kanaatindeyim.Yaza uygun maske yanlar açık püfür püfür esiyor!?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendiğimiz bir maske vardı o da yalan oldu. Eski üretim tarihli Are bulma imkanı var mı? Ne alacağız?

  • 80theCity kullanıcısına yanıt
    Evet eskileri kumaş gibiydi bunlar kağıt karton gibi. Lastiklerde de bariz incelme var. Önceden de teli kötüydü 3. Ayda teli düzelttiler 5. Ayda komple maskeyi bozdular. Sadece 2 ay düzgün üretebildiler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Okuduğum yorumlardan are nin kötüye gitmesine üzüldüm açıkçası

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Areyle ilgili n11 deki iletişime geçen kişi bariz problemli. Mesajları murat beye özelden gönderdim.


    Ayrıyetten n11 de şöyle bir şey var.


    n11.com üyesi

    (Ürün)

    ip neden değişti

    Gerçekten çok merak ediyorum. İpini niye değiştirdiniz ürünün ? Hem ince ip hem de bol ip koyma amacınız nedir? Yani illa iyi bi ürünü neden daha kötü yapmaya çalışıyorsunuz? Maliyetse eğer zaten are maske alan kişiler 3 kuruş daha fazla para verebilirdi.

    29 Temmuz 2021 Perşembe

    AreMedikal

    Maskelerimiz Eylül-Şubat ayı aralığında gelen 'Nefes almakta güçlük çekiyoruz.' yorumları üzerine; AR-GE çalışmaları sonucunda Şubat ayı sonunda 'nefes alınabilir' hale getirildi. Gramaj-Doku-Koruyuculuk oranlarında bir değişiklik yapılmadı. Maske iplerimiz 0,05 oranında kalınlaştırıldı. Teşekkürler.

    29.07.2021




    Nefes almakta ürün de sıkıntı yoktu. Ürün 'nefes alınabilir' hale nasıl getirilir ? Gramaj-doku-koruyuculukla oynamadan?


    Ben 3 kutu geçen gün aldım fakat maskeleri deneyemedim, aileme sipariş vermiştim.


    Eğer kalite vs bozulduysa çok kötü.


    Gerek ekşi sözlük olsun, gerek çevrem olsun herkese are maskeyi milyon kez övdüm.

  • salvador.deli kullanıcısına yanıt
    Nefes alınabilir hale getirmek nedir? Ben söyleyeyim nasıl yaptıklarını. Maskeyi karton gibi yapıyorsunuz, lastiklerini de biraz gevşetiyorsunuz böylece kenarlardan rahatça nefes alabiliyorsunuz. Yaptıkları bu.
    Eylül şubat aylarında da teli kötüydü zaten, mart ayında teli düzelttiler haziranda maskeyi komple bozdular. Toplasanız 3 ay düzgün üretebildiler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saytekmed hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
    Son zamanlarda bgood alan oldu mu ben memnundum pandeminin ilk dönemleri sonra bozdu dediler almadım bir daha düşmüş fiyatları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Are medikalden Murat bey ile uzun bir konuşma gerçekleştirdim. Bahsedilen kağıt gibi / incelmiş hissiystının sebebi ütüleme imiş. Yani kumaşa verilen sıcaklıkla alakalı. Filtrasyon testinde bir problem olmadığını söyledi ki zaten spunbond kumaşın filtrasyona etkisi oldukça düşük. Zaten her üretimde filtrasyon testine sokuluyor maskeler. Spunbond kumaşı dışarıdan alıyorlarmış ve spunbond kumaşta farklılıklar gözlenebiliyormuş. Dürüst olmak gerekirse uzun uzun anlattı ve açıkladı. Burun teli , kaliteye verilen önem , kulak ipi göz önüne alınırsa bu konunun bir önemi kalmıyor. Piyasada bulunan diğer maskelerin çoğunun çok daha önemli problemleri/eksiklikleri var. Ben ARE devam etmeye karar verdim yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat bey areyi nisan yada mayıs eski usül üretin lütfen başka bir değişime gerek yok. Yenisinden kimse memnun değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allprndnya A kullanıcısına yanıt
    Daha önce değerli forum üyelerinden biri detaylı bir maske karşılaştırması yapmıştı. Orada ARE gerçekten başarılıydı. Yeni seriler ile de benzer bir test yapılsa macera aramadan içimiz rahat bir şekilde ARE ile devam edebiliriz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anilzi A kullanıcısına yanıt

    Bu maske olayı maalesef çok sübjektif bir olay. Tek çeşit üretiyorlar herkese uymasını bekliyorlar.


    Ben de eski lastiği beyaz olan modeli kulaklarımı acıttığı için aparat ile kullanıyordum. Şimdi lastiği renkli olan modeli çok rahat aparatsız kullanıyorum ve hiç kulaklarımı acıtmıyor. Fakat size de denk geldi mi bilmiyorum bu yeni modelde de maske ile lastiğin birleşim yerleri kötü olanlar denk gelebiliyor ve insanın yüzüne batıyor. Keşke bazı markaların yaptığı gibi birleşme yerini maskenin içine değil de dışına yapsalar.

  • 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.