Benimde kargom dün geldi ama elimde açılmış bir kutu alvent var. Onu bitirmeden kullanmak istemiyorum. Deneyimlerini paylaşırsan çok seviniriz. |
ARE'ye Kasım üretim tarihli gönderebilir misiniz dedim, böyle bir seçim hakkım olmadığını söylediler. İlla eski stoklarını eritecekler. Ben de saytek aldım bakalım. |
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Foruma katkılarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tabiki hocam. Paylaşacağım. Yalnız gönderdikleri 3 kutu beyaz maskenin üretim tarihi 10.10.2020 yazıyor. Siyah maske ise 01.11.2020 olarak gözüküyor. Ellerindeki kutuları bitirmeye çalışıyorlar gibi bir şey okumuştum ama kendilerine de mail attım şimdi. Bakalım ne diyecekler. |
Şu şekilde bir cevap geldi : "Elimizde herhangi bir stok yok size gelen ürünler yeni basımdır. 1 Kasım tarihinde yeni üretimlerimiz gönderilmeye başlandı, açıkçası stok yaparak değil günlük üretim ile çalışan bir sistemimiz var. Kutunun üzerinde gördüğünüz tarih ise sadece kutunun matbaada basıldığı tarihtir, soran müşterilerimizde bu bilgiyi zaten bizden alıyor. Tereddüt edeceğiniz her hangi bir durum yok...." |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim. Geçti sayılır 8. gündeyim. |
Şirketten bi arkadaş istedi dün tekrar n11den sipariş verdik, daha sonrasında mesaj attım, yeni gönderilmesi konusunda cevap şu şekildeydi. "Teşekkürler. 1 Kasımdan itibaren gelen ürünlerimiz yeni seridir. Teşekkürler." 11.11de aldığım maskelerde kutu üzerinde ekim var ama söylenene göre kutu eski maskeler yeniymiş. Tel ve lastiğinden memnunum. |
ARE marka maske B-good'un 6. ay üretimine benziyor mu arkadaşlar ? Yüze tam oturma durumu ve gerginliği nasıl ? |
gittigidiyor üzerinden happy center'den aldığım 50+50 iki paket aldığım evony maskeler geldi, lakin ürünlerin orijinalliğinden emin olamadım. Kullananlardan gördüğüm kadarıyla maske üstünde alt kısımda "evony" yazısı var gibiydi, benim aldıklarımda yok gibi. Bu ürünler orijinal mi? Daha önce hiç kullanmamıştım, orijinalliklerinden emin olamıyorum. Yorumlayacak olan var mı? ![]() ![]() ![]() |
Herhalde mağazayı birden çok kişi yönetiyor. Direk cevabı kopyalıyım: Mağaza: bununla ilgili bir seceneğimiz yok .... bey . sağlıcakla kalın 18.11.2020 10:20 Belirtselerdi alırdım ben de.. Neyse artık |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
11.11'de aldigim ARE siyah maskeler bugun geldi. Guvenli olmasina soz yok, paketlemesi de cok iyiydi. Fakat maskenin kat kat olmasini saglayan yandaki katlamalarin yapiskanlari (ozellikle sol taraf) oldukca zayif, daha ilk maskeyi takarken azicik oynayinca yapiskan koptu ve maskenin sol tarafi tamamen acilip sekli bozuldu (resimdeki şekilde). Bu kismi ozellikle bilerek çekmedim, yapiskandaki zayifligi takarken fark ettim ve dikkat edince durum bu oldu. Takarken biraz narin davranmak gerekecek anlaşılan. ![]() |
Olabilir hocam, bugün eczane için mail attım liste göndermeleri için henüz geri dönüş olmadı. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
bnde trendyoldan almıştım evony yazmıyordu burun telide tutmuyor, hb den aldıklarımda evony yazıyordu kaliteyi düşürüyorlar galiba |
evony maskenin yeni üretimlerinde hep kalite düşük deil mi |
Siyah benimde öyleydi hocam, diğer renkler ekim tarihliydi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni üretimlerde evony yazıyor size eski üretim göndermişler. |