deneme amaçlı 50 mavi ve 100 yeşil aldım. mavi kötü çıkarsa yeşili direkt iade edeceim :D. fikirlerimi yazarım hocam |
Evony de falan geçmiyor hocam bilinmedik marka var 2 tane onlarda galiba sadece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet aynen sadece attığım ürünlerde var |
Hocam konu içerisinde yazıldı zaten bu. Hatta fotoğraflarını da attı bir arkadaş. Ortadaki Meltblown kumaşından dolayı öyle bir görünüm varmış. Siyah meltblown kumaş yokmuş yada bulamamışlar. Orasını tam bilmiyorum. Bende siyah sipariş verdim bunu bilerek. 3 farklı markanın siyah maskesini kullandım şimdiye kadar. Rengi siyah evet ama kalitesi çok tartışılır maskeler bana göre. Bide bunu deneyelim bakalım. Rengine fazla takılmayacağım bu yüzden. |
Bimde goodcare 10lu 5tl. 20 tanesi 10tlye geliyor. Kim takar bu ne olduğu belli olmayan maskeleri. 50lisi 13tlye kadar düşen maskeler gibi olabilir. |
Bende 11.11 de 3 kutu sipariş verdim ve şu saate kadar sadece onaylanmış olarak gözüküyordu. 2 gündür satıcıya mesaj attım ancak geri dönüş olmadı. Şimdi iptal ettim. Sanırım bir yerlerden toplu sipariş aldılar bize yetişemiyorlar : ) Sağlık olsun sonra yine alırız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim 11 kasımdaki n11 siparişi bugün geldi. yurtiçi kargo |
Valla indirimde iken alayım dedim ama almasam daha iyiymiş. Daha önce Desamed, Evony ve Katia Bonia aldım. Burada Katia Bonia'yı tavsiye eden arkadaşa teşekkürler. Lastikleri çok iyi ve acıtmıyor. Maske yüze tam oturuyor ve meltblown. 50 tane 50 lira ama keşke bu fiyata tek tek paketli ürün sunsalar da tekrar alsam. 50 tane ürün tek pakette olunca bir daha da almadım. Evonny şu meltblown olayına netlik getirmedi. Bir daha almadım. Bu Voinmed maske iki tarafa da birer düğüm atmadıkça yüze oturmuyor. Lastikler kulağımı acıttı. Teli fena değil. Çift maske takarken kullanacağım. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RANCH SOS -- 16 Kasım 2020; 20:25:25 > |
nereden alabiliriz? ekonomik olarak |
Siz nereden alıyorsunuz? bir link vs var mı? |
Arkadaşlar hangi ildesiniz İstanbul'da kaç tane bim e girdim de goodcare görmedim ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Olmaz olur mu ortamda virüs varsa olduğu gibi agzinizin içinde bilin Fakat maskeyi ters takınca çok daha azalıyor o boşluk Ya evonyden vazgeçin Ya da ters takin Hoş koskoca firmanın hala bunu görememiş olması da ayrı bi acizlik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu sıralar hep evony takiyolar Zaten kasa önüne de yigmislar Yanakları olduğu gibi açık Hele kızlarda xkomple acik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saytek iyidir diğerlerinden çok daha Güven verir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul Esenyurt bimlerde goodcare dolu. |