fiyat performans olarak BİOSARDA Limon Kolonyası 5lt öneririm kesinlikle. Evde kendim ölçtüm 80 derece. kokusu güzel , fiyat uygun. Markalı ürün istersen evyapshop'tan duru kolonya alabilirsin. |
Biosarda'yı deneyim o zaman hocam. Ekledim sepete sağolun. Duru için eskisi gibi güzel değil yorumları okudum. Şimdi yorumları da okudum da, biosarda kolonyı herkes beğenmiş. Çok güzel yorumlar almış gerçekten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zampara1234 -- 15 Kasım 2020; 8:8:1 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
önemli olan dezenfekte olmak ve ucuz olması ise 80° olduğuna inandığın herhangi bir kolonya iş görür ama amaç kokusu güzel olsun kalıcı olsun 80° olsun vs.. gibi özellikler ise tabiki ets,pereja,boğaziçi vs.. tercih edilmeli |
Çocuk için 09-12 yaş arası hangi maskeyi önerebilirsiniz.Teşekkürler. |
Hafta içi Trendyol dan Are medikal den bir kutu Are maske aldım. Kutu üzerinde üretim tarihi olarak 10.10.2020 yazıyor. Bu problemli seri mi oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 15 Kasım 2020; 12:57:4 > |
Buna cevap verilmişti. Kutular daha önce üretildiği için yeni ürünleri de bu kutulara koyuyorlarmış. |
Cevabınız için teşekkür ederim. Bende forumu inceliyor dum siz cevabı yazmışsın iz. Elde kalan kutular kullanılıyor mus. Buzimkide öyledir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biz zararlı kimyasallardan dolayı pek parfüm kullanmıyoruz hocam. Öyle de olunca kolonya, gül suyu, ve güzel kokulu sabunları tercih ediyoruz. O yüzden alacağım kolonya güzel koksun istiyorum. Rebul falan da varmış ama biraz pahalı geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O zaman size kokusuz eyüp sabri tuncer est labs dezenfektan öneririm %84 alkol. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağolun hocam, yukarıda da belirttiğim gibi. Parfüm kullanmadığımız için. En azından kullandığımız kolonya güzel koksun istiyoruz. Evde dezenfektan kullanmak istemiyor bizimkiler. Elimi sabunla yıkar kolonya sürerim yeter diyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aslında konunun sahibi arkadaş buradaki bazı maske incelemelerini ilk mesaja koyarsa herkes için bulması daha kolay olurdu |
Hangi markaların? ÜTS web sitesinde, bilgi bankası kısmı, tıbbi cihaz listele kısmında marka adı olarak aratın kayıtlar çıkıyor. |
Ben orayı yanlış anlamışım.parfümsüz kokusuz kolonya istiyorsunuz sandım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146485587 yukarıdaki arkadaşın eski yeni fark incelemesi var, ona göre siz karar verin. bu arada @toran_aga yada inceleme için teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akalay -- 15 Kasım 2020; 18:7:13 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |