Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.601
Cevap
328
Favori
599.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oozgurel kullanıcısına yanıt

    Merhaba belirtilen markanın 6.ay üretim farkı nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Era FFP3 ler güvensiz ürün çıkınca elimde bir tane kalmıştı keseyim bakayım dedim biraz önce. En iç Ve dış katmanda spunbond kullanılmış . Dış katmandan sonra 2 tane baya kalın meltblown var. 2tane kalın meltblowndan sonra keçemsi bir kat daha koymuşlar onu ilk defa gördüm

    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]
  • Konuda are yetkilisi var mı bilmiyorumda eczanelere gönderme durumları var mı acaba paparayla alırız bgood yerine çok iyi bir alternatif olur. Birde direkt yerinden satışı var mı acaba sincan osbde arkadaşım var daha uyguna gelirse ona aldırıym.

  • Hocam teşekkürler cevap için.


    Orijinal olarak temin edeceğim Roll Maskeyi. Hatta elimde 3-4 tane de orijinal numunelik var. Deneyeceğim onları da. Ama dediğiniz gibi tavsiyeleriniz doğrultusunda BGood markasını da deneyeceğim.ARE'yi de denemek istiyorum ama sizin görüşmelerinizin sonucunu beklemek daha doğru.

  • 4007 kullanıcısına yanıt
    İp boylarının çok başarılı olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlar
    7. Aydan Sonra ipleri uzatmışlar ve buda yanlarda açıklığa sebep oluyormuş
    Maske kalitesi hala iyi ama ben 8. Ay kullanıyorum ipler bariz şekilde uzun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En azından yalnızca düzgün teli satışa çıkarıp bizim maduriyetimizi giderebilir mi Murat Bey?

    Ben mevcut üretimden aldım fakat kullanamıyorum gözlüklerim var buhar yapıyor elimde kalakaldım. En azından 150 tane tel satın alma şansı sunarsa kendim telleri takıp kullanabilirim elimdekileri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Are maskeyi taktığımda nefes almakta çok zorlanıyorum. Yüzü çok iyi kapatıyor, nefes alıp verdikçe şişip iniyor. Yaklaşık yarım saat sonra telde gevşeme oluyor ama öyle aşağı kayma falan olmuyor. Gerçi ben yalnız olduğum zaman arada bir maskeyi çıkarıyorum. Yani saatlerce yüzümde durdurup denemedim.

    Goodcare maskeyi taktığımda ise nefes almakta hiç zorlanmıyorum. Yüzü iyi kapatıyor, kullanımı çok rahat ama bu kadar rahatlık kafamı karıştırdı. Diğer kullanıcılar bu iki maske arasında farkı benim gibi yaşıyorlarmı acaba!!.

  • ciho. kullanıcısına yanıt
    Orijinal Roll maskeyi nereden temin ediyorsunuz?

    @RANCH SOS hocam ben Avcılar'da oturuyorum. Yakınsanız ortak bir yerde buluşup size maskeyi verebilirim, yeni üretim Are maskeleri de dener, görüşlerimi paylaşırım 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 kutu are aldım birini ablama birini anneme verdim birini kendim kullanıyorum.teli dışında şikayetim yok.teli düzeltsinler yine alırım.ama teli düzelttik dediklerinde sipariş verirken eski üretimmi yeni kalın telli üretimmi nerden anlayacağız onunla ilgilide sorarsanız seviniriz.yada eski üretimler piyasada bitene kadar b-goodla devam ederim.
    Edit: yukarda bir arkadaş daha yazmış gözlüklere fena buhar yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 29 Ekim 2020; 12:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sir.eko kullanıcısına yanıt

    Meslektasim ben bln maskenin ventilsizinden siparis ettim ffp2 oluyor adi sanirim. Hamileyim ve sigaradan nefret ediyorum. Ayrica burnum cok hassas. Ilk iki gun kullandigimda o kokuyu bile almadim cok memnunum. Daha sonrasinda kokuyu alabiliyordum. Risk grubunda oldugum icin coook arastirdim, merdiven alti firma olmasin diye. Bu firma salgin oncesi de bu isi yapiyormus. Zaten devlete, ihrac maskelerine calismis yakin zamana kadar. Yeni yeni hepsiburada gibi sitelere girmis. Ben guvendim aldim, tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evony maske alacaklar trendyol markette 50/25 çek tanımlamış happy centerda var 21lira gibi bir fiyata geliyor.

  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

    tüm mağazalarda var mı acaba? 10 lu 50 tl iyi görünüyor fiyat olarak, koruması da en üst seviye olan FP3 seviyesi

  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Hangi mağazalarda olduğunu linkte mağaza stok durumundan görebilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

    evet stokta olduğunu gördüm fakat bu ürünü ilk defa lcw de görünce şaşırdım açıkçası ama fiyat iyi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpceren

    Are maskeyi taktığımda nefes almakta çok zorlanıyorum. Yüzü çok iyi kapatıyor, nefes alıp verdikçe şişip iniyor. Yaklaşık yarım saat sonra telde gevşeme oluyor ama öyle aşağı kayma falan olmuyor. Gerçi ben yalnız olduğum zaman arada bir maskeyi çıkarıyorum. Yani saatlerce yüzümde durdurup denemedim.

    Goodcare maskeyi taktığımda ise nefes almakta hiç zorlanmıyorum. Yüzü iyi kapatıyor, kullanımı çok rahat ama bu kadar rahatlık kafamı karıştırdı. Diğer kullanıcılar bu iki maske arasında farkı benim gibi yaşıyorlarmı acaba!!.

    Bende bu sorunu durumu yaşıyorum hocam, Are maskenin Meltblown tabakası gerçekten kalın ve yüze tam oturuyor böyle olunca da nefes alıp vermek güçleşiyor, goodcare de var bende oda zorluyor ama are kadar değil. Bgood ise bu üçlüden en rahat kullandığım ve nefes alıp vermede en rahat hissettiğim maske.

    Bunun nedeni yan veya veya burun bölgesinden giren hava da olabilir bilmiyorum ama are gerçekten de kaliteli ve koruyuculuk bakımından güven veriyor.

    Eğer arenin teli değişirse çok iyi bir maske olacaktır.

    Benim şu ana maske sıralamam

    1-Are (Teli değişirse devamlı 1. Olur Yoksa 2. Sıraya inecek)

    2-Bgood (ipi düzelir yüze tam oturursa 1. Sıraya yükselecek

    3-Goodcare


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimden almistim kalin tabakaydi bezleri ama are maskeyi okuyunca bir alayim dedim birde melborn tabaka sanirim cok onemli insan okudukca anliyor . Kolonya est den alacagim biktim artik a101 ve bimdeki lerden . Alkol oranlari iyi ama tat tuz yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki yüzü kapatma olayı nasıl olacak?, goodcare den çok memnunum ,maske uzun çenemin altına kadar iniyor. Benim denemek için aldığım ARE maskeler ,maalesef çene altına goodcare gibi inmiyor. bunun düzeltilmesi lazım.

  • 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.