Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
326
Favori
600.530
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • az önce eczaneden 5 li paketli 10. ay b-good aldım lastikler bildiğiniz gibi büyük yanlar açık kalıyor teli gevşek ve sanki enden kısaltmışlar çene ile burun arasını yani bana göre kısa geldi

    b-good git gide maskeyi bozuyor kalite olarak sıkıntı yok çakmak testi tamam ama konfor bakımından iyice bozmaya başladı 6. aydan beri alıyorum en iyisi 6. ay çıkan partiydi

  • kumdan kale kullanıcısına yanıt

    ve şu an forumun 10. ay hayalleride suya düşmüş oldu :( b-good bu sorunları çözmedikçe sanırım tercih edilmeyecek. Umarız alternatif firmalar ufak tefek sorunları çözer. Are medikal'den umutluyum.

  • kumdan kale kullanıcısına yanıt

    Gül gibi maskeyi hiç ettiler ya. Şaka gibi.

  • kumdan kale kullanıcısına yanıt
    Saytekmed ile devam anlaşılan
    Birde Are ve katia bony denerim sonrasında yola devam gibi duruyor.
    Katia bony için bi arkadaş olumlu yorumlar yapmıştı başka kullanan yok galiba forumda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ^Teacher^ kullanıcısına yanıt

    Tüm maskelerde aynı şey geçerli değil. Genelde iç ve dış katmandan hangisi daha pamuksu ve ince yapılmışsa, o katman içe gelecek şekilde takılıyor. Hangisi daha pamuksuz ve kalınsa o da dışarıya gelecek şekilde.. Bazı firmalar dış katmanı sms kumaştan yapıyor bu yüzden. Mardenim de dış katman hafif sms, orta meltblown, iç katman ise spunbond şeklindeydi. Tabi ilk üretilenler. B-good da da aynı şekilde mavi katman kalın sms benzeri. Saytekmed de ise iç ve dış aynı gibi ve çok pamuklu değil. Bu yüzden biraz kayma yapıyor. Evony zaten her katman aynı naylon gibi birşey.

  • Ben de eczaneden 10. ay b-good aldım. Beklediğim kadar kötü değildi. 9. aylar kadar uzun bir lastiği yok, kullanımı rahat. 6. ay üretimler kadar iyi değil ama yine de fena değildi diyebilirim. Biraz incelmiş gibi ama lastikleri kulağı koparmıyor en azından

  • Bgoodda iptal desenize.. Papara için eczanede satılan güzel bir marka bulmak lazım. 6. ay üretimi olan kullandığım en iyi maskeydi ya rağbet görünce böyle çöp oluyor ne yazıkki..

  • Are medikal maskelerim geldi. Trendyoldan aldım. Herşey çok iyi paketlenmesi falan baya profesyonel. Ama şu burun teli konusunda batirmislar. Bir çuval inciri berbat etmişler resmen. Burun teli koymuş mu koymamış mı belli değil o kadar ince vasıfsız bir tel yani.

    Onun dışında maske bayağı hafif kumaşı güzel dikişleri kulak ipleri falan kaliteli.

    Ama şu tel ile bir çuval inciri berbat etmişler. Şu an için almayın arkadaşlar, imkan olsa iade ederim o kadar kötü burun teli. Hele birde gözlük kullanıyorsaniz aman aman düşman başına diyeyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Haydaaaaaa
    Bi bu eksikti arkadaş 1 tel 2 ip yaa gerisi zaten kumaş
    Nasıl beceremiyorlar anlaşılmaz bi durum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oozgurel kullanıcısına yanıt
    Bunu yapan arkadaş hiç mi düşünmemiş ya bu tel bu maskeye yakıştı mı diye? Evet düşünmemiş maalesef...

    Bir nefes alıp veriyorum tüm gözlüğüm buhar oluyor, görüş iptal....

    Diğer maskelerin burun teli sağlam olduğu için nefe burnum üstünden çıkıp gözlüklerimi buhar yapmıyor. Ama bunda bu sorun hat safhada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bross Maske deneyen var mı? Meltblown olduğu söyleniyor, desenlileri de güzel duruyor


    https://www.bross.com.tr/50li-maske-beyaz

    https://www.bross.com.tr/medikal

  • Ben baştan beri b-good 6. ay benim için en iyisi dedim. Bazı arkadaşlar haklı lastikler kulağı ağrıtıyor mu.. Evet.. Ama onun yüzünde durması bir başka.. Eğer en fazla 3 saat civarı takacaksanız..B-good 6 .ayı tavsiye ederim. Sonra kulakları ağrıtmaya başlıyor..

  • N95 maske kullananlara sormak isterim; maskenin kullanma şekli için 8 saat kullanımla 5 kere kullanılabilir diyor sağlık bakanlığının "N95/FFP2 Maskelerin Uzun Süre Kullanımı" yazısında.. İkinci kere kullanımı nasıl yapıyorsunuz?

  • O yazıyı okumadım ama ablam doktor sıklıkla n95 kullanıyoruz. Biz sadece 8 saat kullanıp imha ediyoruz. İkinci kullanımı uygun görmüyor çoğu doktor.

  • FFP2 için 3m in ürünlerini tavsiye ederim. Trenyolda NAM KKD , MASKE VE MASKE , RC PAZARLAMA satıcılarından aldım maskeleri. Toplu alınca uyguna geliyor. 3 satıcı da güvenilir. Bilgniz olsun

  • Forumda Derhand Plus kullanan oldu mu ? Nasıl

  • allprndnya A kullanıcısına yanıt

    Orjinal ECOLAB ürünü ise alabilirsiniz, kaliteli ve kokusu rahatsız edici değil. Piyasada sanırım sahteleri de var çok kötü kokuyor. Alternatif olarak Detrox Detroderm ve Biorad önerebilirim.

  • Detroderm kullanıyorum zaten salgının başından beri ama derhand ile 2 kat fiyat farkı var. Şimdi toplu alınca çok farkedicek. Aradaki farkla n95 alırım en kötü. Derhand orjinal ürün mü nasıl anlayabilirim acaba ?

  • allprndnya A kullanıcısına yanıt

    Ben bugün Biorad, DetroDerm Detrox markalarını Alkol metre + mezur yardımıyla ölçtüm tam olarak 70 derece alkole sahipler. Ayrıca ucuzken aldığım Dermosept Handplus dezenfektanı ölçtüm maalesef %65 çıktı. Kesin emin olmak için alkol metre sahibi olmanız gerekiyor, veya satın alan ve memnun olan kişilerden bilgi alabilirsiniz.


    Biorad 5 Litre için Trendyol , n11 , hepsiburada'daki "kazankazan" satıcısını önerebilirim.

    Detroderm için ise 1 litre satan Trendyolda BEE AVM güvenilir satıcı. 75/25 kuponlarıyla ucuza getirebilirsiniz.

  • teşekkürler bilgi için sanırım alkol metre almak gerekecek

  • 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.