Şimdi Ara

kollarımdaki çatlaklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bunlar dirsek seviyesinden de aşağı iniyor. hemen kilo ver. klo verince kapanıyor

Orijinalden alıntı: av.ak

bunlar dirsek seviyesinden de aşağı iniyor. hemen kilo ver. klo verince kapanıyor

kapanır mı?
  • 17 180 100
  • Bu asamadayken hemen bi doktora gidip krem falan almanı tavsiye ederim çünkü kilo versen bile kızarıklıklar gidiyor ama o iz sende hep kalıyor spor hocam söylemişti benim önceden bu asamadayken krem sürülmesi gerek demişti

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Contractubex kremini kullan. Tabi doktora gitmeyide ihmal etme.
  • hızlı kilo alıyorsun buna cildin yetişemiyor ve zamanla çastlaklar oluşuyor.bunu bende yaşadım sırtım kolumda göğsüm her yer çatlak.180 boy 120 kiloydum şimdi 80 kiloyum.ama çatlaklar gitmedi zamala zamanla çok zor kapanıyor.krem pek etki etmez deiler.hemen bir diyetisyene git önce sağlıklı kilo vermen lazım sonra da cildiyeciye görünürsen iyi olur.ama acil kilo alımına dur demen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 5 Eylül 2012; 13:11:58 >

Arkadaşım bu çatlaklar temelde cildinin dokusunun elastikiyetini kaybetmesinden oluşuyor. Buna sebep ergenlikte hızlı uzama, ani kilo değişiklikleri vs. olabilir. Önce kırmızı, sonra mor, daha sonra da beyaz renk alıyor. Beyazlaştığında çaresi yok gibi bir şey artık. O bölge ölü beyazı dediğimiz hali alıyor. O yüzden çabuk müdahale edilirse (kırmızıyken) yüksek oranlarda geçirilebilir. Bu dönemde doku hala canlı olduğundan tedaviye cevap veriyor.

En temel tavsiyem geçmesini istiyorsan şu dönem yalnızca kilonu koru. Ne al ne ver. Kilo vermek sanılanın aksine çatlakları kapatmaz, hatta hızlı kilo vermek yeni çatlakların oluşmasına bile yol açabilir. Yakın zamanda bir dermatologa görünmeni öneririm.
  • geçiyor diyen yalan söylüyor spor hocamda da bende de var çatlak falan geçmiyor boşuan uğraşma ancak arkadaşların dediği gibi başta krem kullansaydın geçer. ki sendekiler çatlak değil deri yırtılması çatlaklar başka deri yılrtılması başka şeylerdir
  • Yıllar önce spor yaparken bende de olmuştu.O zaman ki korkuyla kalp damar doktoruna bile muayene oldum bir şey çıkmamıştı.İlk zamanlar bildiğin mordu o çatlaklar.Yıllar geçti şimdi normal ten renginde.Ama kolu yukarıya kaldırdığında yani deri gerildiğinde belli oluyor.Bildiğim kadarıyla tedavisi yok.2 kolumda da var bu arada.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.