Şimdi Ara

KOLAY DOLUM KARTUŞLARI VE UYUMLU YAZICILAR ANA BAŞLIK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
18
Favori
115.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kolay dolan renkli toner hakkında da birşeyler paylaşabilecek olan var mı?
    Fiyatları alınabilir seviyelere geldiği için toneri kolay ve sorunsuz dolan uzun ömürlü, fiyatı cazip bir renkli laser tavsiyesi verecek arkadaş yok mu?

    Şimdi diyeceksiniz:
    1-Toner'i kolay ve sorunsuz dolan,
    2-Uzun ömürlü,
    3-Fiyatı cazip

    zor bir bileşen ama, belki birleşitrebilen vardır, teşekkür ederim.
  • bu topic'te olmaz hocam.
    tonerin lafi bile baslibasina pahali dusunce.
  • Arkadaşlar ilk mesajdaki "Kolay dolan kartuşlu yazıcı listesi" ve "Kolay dolan kartuş listesi" linkleri hesabım engellendiği için silinmiş. Bunlardan kartuş listesinin linkini yeniledim ama diğer listeyi bulamadığım için upload edemedim... Eğer bulabilirsem onun linkini de yenileyeceğim.

    İlk mesajdaki linkler öldüğünde bana pm ile haber vermenizi rica edeceğim.

    İyi forumlar.
  • HP photosmart 5510 yazıcı için "HP 364" kolay dolum kartuşları bir sıkıntı çıkartır mı? Bir de 4 renk ve 5 renk seçenekleri var hangisini almam gerekir? (yazıcıda 4 kartuş var)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCCe

    Arkadaşlar ilk mesajdaki "Kolay dolan kartuşlu yazıcı listesi" ve "Kolay dolan kartuş listesi" linkleri hesabım engellendiği için silinmiş. Bunlardan kartuş listesinin linkini yeniledim ama diğer listeyi bulamadığım için upload edemedim... Eğer bulabilirsem onun linkini de yenileyeceğim.

    İlk mesajdaki linkler öldüğünde bana pm ile haber vermenizi rica edeceğim.

    İyi forumlar.

    Kolay dolan kartuşlu yazıcı listesini tekrar upload ettim arkadaşlar
  • kendinden kolay dolum kartuşu mevcut yazıcı listesi güncellense iyi olacak şuan listedeki hiç biri yok piyasada


    HP B110A almayı düşünüyorum ben , piyasada bulabilceğim kendinden kolay dolum kartuşlu yazıcı varmı başka bildiğiniz
  • Listelerin güncellenmesi için uygun olduğumuzda bir çalışma olabilir ancak zaman konusunda söz veremiyorum arkadaşlar. Zira, Yaşar Bey'in de müsait zamanına denk getirmemiz gerekiyor. Sizlerinde gördüğünüz gibi çok emek ve zaman harcanarak oluşturulan listeler bunlar. Bu nedenle güncelleme imkanımız olursa en kısa zamanda sizlerin paylaşımına da sunacağız.

    İyi forumlar.
  • Arkadaşlar merhaba bu yazıcının kartuşu kolay dolanlardan anladığım kadarıyla. Electro World da fiyat 139 TL.
    Tavsiye eder misiniz.http://www.electroworld.com.tr/p/hp-deskjet-3070a-cq191b-e-aio-cok-fonksiyonlu-murekkep-puskurtmeli-yazici/

    Hepsiburada dan hp 2515 i sipariş vermiştim 99 TL den sonra kolay dolanları görünce iptal ettim. 2 günde fiyat 3 defa değişti ne yapıyorlar anlamadım. Bana özel fırsatlarda vardı onu da çıkarmışlar. Trip mi yapıyorlar ne anlamadım

    Sizce hangisi iyidir? Tavsiyeleriniz önemli benim için.
    Renkli-Fotokopi-100,130 TL civarı-Kolay dolan vaya tükenmeyen kartuşlu.-wifi-fax önemli değil-
    Hp 364 kartuşun nasıl doldurulacağından bahsederseniz sevinirim. Teşekkürler.




  • @YouWillNeverWalkAlone!
    hocam epson sx110 yazıcın oldugunu belırtmıssınde hiçbir sorun yasadınmı dolan kartuslarla bende makına ne orjınallerı nede dolan kartusları tanıyor anlamadım gitti..

    burdan yazalim,ilgili baska forumdashlarda olabilir !


    orjinallerden doldurulabilenlere gecerken ciddi boyutlu taninmama sorunu yasamadim,belki 1-2 kez o da aninda cikar tak ile hallolan turdendi.
    normal calisma esnasinda renklerden biri,kullanilmamasina ragmen bitti ikazindan cihazi stop etti.cikartakla normale dondu.
    bir kez kartusu bosandirmadan,tapasindan enjektorle murekkep takviyesine niyetlendim ve tasirdim.geri donulmez zarar diye dusunmeme ragmen kagit pecete ve alkolle olabildigince mudahale ettim ve hala sorunsuz kullaniyorum.
    sendeki sorun bence pc den programi sil ve tekrar kurup dene,neticeyi her halikarda burdan yine yaz !
  • teknokess adında bir siteden aldığım canon mp252 yazıcı berbat. daha on sayfa çıktı aldım ve şimdi mürekkep bitti diyor. adamları defalarca aramama rağmen bana yardımcı bile olmadılar. geldiğinden beri yazıcı problemli nerdeyse hiç kullanamadım. bilgisayarcı arkadaşlara gösterdim geri gnder dediler ama aldığım site iade almıyor.
    siyah kartuş mürekkep almıyor. sorun nasıl giderilebir? ayrıca benim bu yazıcıyı aldığım siteye ne yapmam lazım
  • EPSONSTYLUS BX320FW plus (http://www.bimeks.com.tr/urun/122344/epson-stylus-bx305fw-plus.aspx )
    Bu ürünü almayı düşünüyorum, kolay dolum kartuşu varmıdır ? ve Kullanan arkadaşlar varsa + ve - yönlerini paylaşabilirlermi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk4177

    EPSONSTYLUS BX320FW plus (http://www.bimeks.com.tr/urun/122344/epson-stylus-bx305fw-plus.aspx )
    Bu ürünü almayı düşünüyorum, kolay dolum kartuşu varmıdır ? ve Kullanan arkadaşlar varsa + ve - yönlerini paylaşabilirlermi ?

    OLMAZMI ;

    http://www.cescesor.com/Epson-T1291-T1294-Uyumlu-CESCESOR-Otoreset-Cipli-Kolay-Dolum-Kartusu-Dolan-Kartus-Seti-Dolabilen-Kartuslari,PR-423.html


    http://www.goprint.com.tr/urun/epson-t1291-t1294-kolay-dolum-kartusu-dolan-kartus-seti-dolabilen-kartuslari.aspx


    http://www.bitmeyenkartus.com.tr/EPSON-1291-1294-UYUMLU-BUTONLU-Kolay-Dolan-Kartuslar-DOLU-OTO-RESET-CIPSETLI-OCPALMAN-MUREKKEPLI,PR-991.html



    cescesoru tavsiye ederim yeni nesil kartuşlardan satıyor en sorunsuzu bu yeni nesiller. makine çok hızlı değil ama gayet güzeldir bu dolan kartuşlarlada baskı maliyetin çok çok düşecektir.




  • Yardımlarınız için teşekkürler...
    Bugün vatan bilgisayarda Epson Bx305fw Plus yazıcıyı 194 TL'ye aldım,
    http://www.vatanbilgisayar.com/İnkjet%20Çok%20Fonksiyonlu%20Yazıcı/epson-bx305fw-stylus-bx305fw-plus-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=60863
    2 saatlik boğuşmadan sonra Tarayıcı çalışmama sorununu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_47034305/tm.htm
    Daha önce problemi yaşan arkadaş sayesinde usb kabloyu değiştirerek çözdüm.
    İçindeki orjinal kartuşları bitince, Cessesor Dolabilen Kartuş alıp kullanmaya başlarım...
    Teşekkürler...




  • t0611-t0614 kolay dolum kartuş seti - 2 set halinde elimde mevcut. 20 tl ye istiyene veririm. piyasada 35 - 40 tl
  • Arkadaşlar okudum baya konularıda benimki gibi bir sorunla karşılaşmadım.. Ben uzun zamandır epson rx520 sahibiyim.. Ancak yazıcıyı ilk fabrikasyon gelen kartuşlardan sonra uzun süre kullanamadım malum kartuş fiyatlar.. ! Daha sonra bu kolay dolum kartuşları çıktı zaten. ve 4 lü 100ml mürekkepli şişe ve kolay dolum kartuşlarından aldım. ilk başlarda silik filan çıkan sorunları da hallettim zamanla açıldı kafaları. Ancak şuanda kolay dolum kartuş kullanmaya başladım başlayalı 200-250 sayfayı anca geçmiştir yazılar kaymış vaziyette çıkmaya başladı. O kadar yazıcı kafası hizalama yapmama rağmen, bu hizalama çıktısında tüm sütunlar ayrık ayrık çıkıyor yapanlar bilir ayara kaç girsem de hizalama doğru yapılmıyor.. Şimdilik bahsediyorum kafa hizalama çıktısı ve normal yazı çıktı örneklerini de yükliycem.. Benim sorum bunu orjinal kartuş takıp belki düzeltilebilir ama 100 liraya bir set almam mümkün değil.. Bir yazıcı parası. Bu hizalama işini programsal sıfırlama resetleme yada ayar yapabilme imkanı var mı? Ya da bu tür bir sorunla karşılaşıp da çözebilen var mı? Şimdiden teşekkürler. Uzun oldu biraz.



    ilk sayfa bir çıktı örneği yazıcım level atlayıp bu şekilde 3D basmaya başladı.. sanırım ikincisi de malum yazıcı kafası hizalama.. ama ayar yapmadan önce 1 ile 9 arasında arası boşluksuz olması gereken sütun sayısı istiyor bende fakat gördüğünüz üzere tüm sütunlar ortasından ayrık vaziyette.. Orjinal kartuş kullanmadan bunu nasıl halledebilirim acaba..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytek66 -- 13 Aralık 2012; 17:15:48 >




  • HP 364 kartuşlarının oto reset çipleri ile ilgli bir gelişme var mı?
  • Merhaba;

    Bursa Kartuş ve Bitmeyenkartus.com olarak sizlere yardımcı olmak için artık forumdonanımhaber.com'da destek vereceğiz.Her türlü sorularınızı ve sorunlarınızı yanıtlayacağız.Saygılar..
  • HP 364 çipli kartuşlarla ilgili bir gelişme var mı?
  • hp 364 aldım gayet memnunum. tavsiye ederim
  • merhabalar xerox phaser 3155 kullanıcısıyım. bugün birşey farkettim yazıcımın içindeki toner bitti. reset yazılımı cip değişimi vs hiçbirşey olmadan sadece toner dolumu oldu. ve yazıcı şuanda yazıyor fakat yazıcının uyarı kırmızı led lambası yanıp sönüyor. sizce bu durum ne anlama geliyor?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.