Şimdi Ara

Kokoreç satmak için fikir birliği okuyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Polise rağmen var ne demek bizmi üretip sokağa salıyoruz mafyaları ha bizim fabrikamız var mafya üretip polis olarak sokağa salıyoz.

    Bundna sonra bilineki mafyaları Polis kendi fabrikalarında üretip sokaklara salmaktadır.Yuh yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobraFX -- 14 Kasım 2009; 8:03:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: satoyama

    @cobraFX normal memurmusun?

    tahminin kendin yapmaycaksın zaten bu imkansız tezgahı kurup birini başına geçireceksin bu olabilir ama önce kendine uygun bir yer bulman lazım tezgah mal işi kolaydır istanbulda önemli olan uygun yer bulmaktır

    kokoreç gerçekten çok karlı bir iş diye biliyorum ama güveneceğin birisi ile yapman gerekir



    Kesinlikle katılıyorum. Kokoreçi öyle sokakta gördüğüm arabadan veya köşe başlarında duran dükkanlardan yemiyorum. Tandığım birkaç yer var oralardan yiyorum.
  • hocam yanlız fikir iyi kokoreç işinde iyi para var, bir şiş hazır sarılmış koko 15-20 tl civarı, ondan 50-60 ekmek çıksa deli para
  • Bak evet hesap doğru yerden göğe haklısın kardeş bir araba alayım birini koyayım başına bari hem bir garibana ekmek kapısı olur.

    Dimi yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cobraFX

    Bak evet hesap doğru yerden göğe haklısın kardeş bir araba alayım birini koyayım başına bari hem bir garibana ekmek kapısı olur.

    Dimi yani.

    nerelisin bilmiyorum ama izmir gaziemir meydanda kokoreçci var yanında 2 kişi çalıştırıyo, hesap aynen öyle tezgaha kadar getiriyolar şişi 15 yada 20 lira civarı olması lazım zaten şişi, zaten malzemede az kullanılıyo mesela turşu gibi...yarım ekmeğe doldur koko yu üstüne ekle acıyı tamamdır, eğer bu konuda ciddiysen bence hiç durma dene, en fazla 2-3 bin lira kaybedersin tezgah masrafı felan (( belkide daha az )) ama ya kazanırsan meeleği bile bırakırsın çok para var kokoda....
  • Polislikten ayrılma bir abimiz vardı kokoreçden gelen para maaşı 5 kere katlıyordu istafa etti.
    Bir gün uğradım yanına panala b...kk ye diye bağırıyordu .Dedim aman abiş ne yapıyon öyle denirmi müşteri gelemz derken baktım 20 kişi geldi.Adam öyle bağırdıkça müşteri gelişyor ne acayip milletiz ya biz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.