Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Hala Nasıl Full Çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
6.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O kadar zam gelmesine rağmen,ülkenin en lezzetsiz leş köftesini nasıl yiyor bu halk gerçekten o kadar mı midesizsiniz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Ben Köfteci Yusuf'un dönerini seviyorum. İşim gereği çok sık uzun yol yapıyorum. Döner olan bir yer varsa mutlaka döner yoksa tavuk incik yerim.

    Benim için fiyatı dördüncü sırada geliyor.

    Birinci sırada çalışanları var, nasıl bir motivasyonları varsa, hiç bir yerde hem böyle genç hem müşteri odaklı hem de özverili çalışanlar göremezsiniz.

    ikincisi de, ne yiyeceğini, lezzetinin nasıl olacağını, neyle karşlacağını biliyorsun. Karbonatlı olduğunu sanmıyorum, öyle olsa rakipleri binlerce kere ayaklarını kaydırmışlardı. Diğer restoranlar iki gün iyiyse üçüncü gün kelle eti dördüncü gün sakatat koymaya başlıyorlar. Hiç yoksa garamajı düşürüyorlar.

    Üçüncüsü de temizliği. Bu konuda neler neler yazabilirim. Ama bunlar en azından kötünün iyisi.

    Bunlardan geçer not aldıktan sonra fiyata çok takılmamak lazım. Zaten 100 liraya da vermiyorlar.

    Savunuyormuşum gibi görülmesin yazdıklarım, uzun yolda sık seyahat edenler anladılar bile.

  • Ucuz algısını yapıştırdı bir kere zihinlere. Onu yok etmek zor. Kalite konusunda pek haksız sayılmazsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Nasıl ucuz ya 48₺ kuru köfte veriyor,hangi köfteciye gidersen git bu fiyatlarda yersin zaten hatta anadoluda daha ucuza yersin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drogba.11 D kullanıcısına yanıt
    Bursa İznik'de yaklaşık 25 yıl öncesinde ilk kuruldukları günden beri halka yerleştirdikleri algı ucuza yüksek gramajlı köfte. Şu an elbette kazık ama halk bu algıyı bir türlü kıramıyor ve devam ediyor. Ticaret ve markalaşmada yerleşik algıyı kırmak çok zordur. Halk karşılaştırma yapmak yerine sürü psikolojisi ile aynı yere rağbet gösteriyor ve sonucunda dükkan hiç boş kalmıyor. Bunu diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Mayıs 2022; 22:53:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köftesi de bir şeye benzemiyor.Dayamışlar Soya ununu...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaşı, patso, bomba tatlısı gibi kepazelikleri yiyen millet bunu da yer elbet.

  • Ben Köfteci Yusuf'un dönerini seviyorum. İşim gereği çok sık uzun yol yapıyorum. Döner olan bir yer varsa mutlaka döner yoksa tavuk incik yerim.

    Benim için fiyatı dördüncü sırada geliyor.

    Birinci sırada çalışanları var, nasıl bir motivasyonları varsa, hiç bir yerde hem böyle genç hem müşteri odaklı hem de özverili çalışanlar göremezsiniz.

    ikincisi de, ne yiyeceğini, lezzetinin nasıl olacağını, neyle karşlacağını biliyorsun. Karbonatlı olduğunu sanmıyorum, öyle olsa rakipleri binlerce kere ayaklarını kaydırmışlardı. Diğer restoranlar iki gün iyiyse üçüncü gün kelle eti dördüncü gün sakatat koymaya başlıyorlar. Hiç yoksa garamajı düşürüyorlar.

    Üçüncüsü de temizliği. Bu konuda neler neler yazabilirim. Ama bunlar en azından kötünün iyisi.

    Bunlardan geçer not aldıktan sonra fiyata çok takılmamak lazım. Zaten 100 liraya da vermiyorlar.

    Savunuyormuşum gibi görülmesin yazdıklarım, uzun yolda sık seyahat edenler anladılar bile.





  • drogba.11 D kullanıcısına yanıt

    48 liraya porsiyon köfte mi veriyor? Bedava. O fiyata kaliteli köfte bulamazsın zaten, kalitesiz olması normal.

  • Yalnız eskiden ucuzdu gerçekten.

  • Millet de para bol hani açtınız hani yemeye ekmeğiniz yoktu ?

  • TidyTie T kullanıcısına yanıt
    Evet herkesin 5 evi 10 arabası var gardaş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kara Para



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 27 Mayıs 2022; 0:46:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatın ne olacağını az çok tahmin ediyorsun sebebi bu uzun yolda farklı bir yerde yemek yesen adam direk döşüyor.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Yarın öğlen resmini çekip atayıp sana İzmirin göbeğinde çarşıda 5-7₺ kır pidesi satıldığını.
    40-45₺ Rahat köfte yiyorsun burda mahalle esnafında.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş nasıl haklı çıkacağını şaşırarak Türkiyenin en büyük 3 ilini ufak şehir yaptın gece gece,git bi yüzüne su çırp bakıyım kalk hadi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet alım gücüne göre artık ucuz değil ancak diğer restoranlarla kıyaslayınca yine ucuz kalıyor. Porsiyon köfte+salata+ezme 48 lira şu an. Diğer tarafta ise içinde et var mı yok mu belli olmayan big mac menü 55 lira. Kumpir 45 lira. Kebap desen en kötü yerde incecik kebaplar 70 lira.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.