Şimdi Ara

Fransa maske 42tl imiş -- eeee ne var yani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana kod daha gelmedi. Hanıma gelmiş kod. Dün aldım eczaneden maskeyi. 5 adet. Toplam 5 adet. Koskoca halkımıza maskeler dağıttık diye yapılan reklamların sonucunda verilen maske 5 adet.

    Tr de maskesiz sokağa çıkmak yasak. Eeee maskede satmayı yasakladi bu hükümet. Çoğuna kod gelmiyor. Kod gelene de eczeneden 5 adet maske veriliyor.


    Fransa da Türk lirası ile 42 TL para verip millet maske alıyor. Biz ise halkımıza bedava dağıtıyoruz diye haber yapıyorlar.

    Bırak ben 42 TL verip, maske almaya razıyım. Maskem yok nasıl olacak.

    Markete gidecem hep o zararlı, kendisine faydası olmayan siyah bez maskelerden mı takayım ? Elimdeki kullan atları 40 sefer mi kullanayım ? Nerede yapılan önlem ? Nerede mantık ?

    İspanya ya, İngiltere, Amerika ya uçak uçak yardım göndermeyi biliyorlar. Dev maske üreticisi 3m Amerikalı değil mi ? Kendileri uretemiyor mu ? Tr de bile işyerlerinin yüzde 80i 3m markasını kullanıyor zaten. Adamlar en büyük maske üreticisi olmasına rağmen hala daha biz bu adamlara nasıl maske yardımı yapıyoruz aklım almıyor. Kendi vatandaşına 5 adet ver. Piyasada da satışını yasakla. Amerika ya İngiltere'ye ise uçak uçak yolla. Biz kendi ülkemizde 3. Sınıf vatandaş bile değiliz. İnanın 5. 10. Sınıf vatandaşız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 1 Mayıs 2020; 19:40:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yaziktir günahtır . İlla karaborsa maske işine mı girelim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.