Şimdi Ara

KOCTAS VE TEKZEN BANYO DOLABI , LCD ÜNİTE FIRSATI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
57.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bence banyo dolabı plastıkten olmalı bonyo sonucta hiç aslanmasa buhardan etkileniyor ve bozuluyor ben mermerciyim adam banyo dolabi almiş altı komple cörümüş tamamen mermer ayak yaptık kendi evimdede öyle ama plastik bulsam alıtım ama mdf sunta banyoda pek sağlıklı olmuyor
  • Mallarının %90 ı Çin malı olan ve Türk malı fiyatına satan Koçtaş'a

    Almayın aldırmayın dostlar. kendi ülkenizi kendi ocağınızı yakmayın... Kendi ekonominizi öldürmeyin. Türk katili Çinlilere daha fazla kan göndermeyin. Bırakın köpek yemeye devam etsinler... Soydaşlarınızı kaldırım taşlarıyla travmaya sokup öldüren milletin malını almayın. O görüntüleri unutmayın.

    Koç daha çok kazanmak için herşeyini Çin den getiriyor. "Nasıl olsa alır bu mallar" deyip koyuyor reyona. Gittiğinizde üşenmeden tek tek bakın. %90 çin malı... Koç şirketlerinin huyudur. Umursamaz Türk ekonomisini. Kendi ekonomisinden gayrı bildiği yoktur.

    Almayın dostlar... Ülkenize, soyunuza yazık etmeyin... Onların her bir gemisi, bizim batan büyük bir işletmemiz demek...




  • İyi konuşuyosun da şu an kullandığın elektronik eşya'dan ev eşyasına hatta giydiğin bir çok kıyafette gerek mamül gerek hamadde olarak Çin damgası var, sen bu söylediklerini yapabiliyor musun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    Mallarının %90 ı Çin malı olan ve Türk malı fiyatına satan Koçtaş'a
    Koç daha çok kazanmak için herşeyini Çin den getiriyor. "Nasıl olsa alır bu mallar" deyip koyuyor reyona. Gittiğinizde üşenmeden tek tek bakın. %90 çin malı... Koç şirketlerinin huyudur. Umursamaz Türk ekonomisini. Kendi ekonomisinden gayrı bildiği yoktur.


    ürettin de biz mi almadık?

    ayrıca çin malları kalitesiz diye birşey yok. çinlilerden en ucuz malı isterseniz ve üstüne kaliteli malmış gibi fiyat etiketi yapıştırırsanız, o zaman sorunu üreticide değil, pazarlamacıda aramalısınız, yani yerli olan kişide.

    örnek olarak, çizgi elektrnik psu testine bakın.




  • Koçtaşta satılan banyo dolablarının fiyatları kalitesi ile doğru orantılı baktığınızda çok pahalı ayrıca nakliye montajı koyduğunuzda fahiş bir fiyat çıkıyor
  • @twindiablo; tekzende metalia markasınında çok güzel ürünleri var, bakmak gerek. Yüksek kalite değil ama düşükte değil 4 kapılı gardrop almıştım. Koli sapasağlam olunca hiç içnie bakmaya gerek duymadım ama sonra açtığımda yan kapak 1 karış kırık çıktı. Aradım, durumu bildirdim ve kargo tutanağı olmamasına rağmen gönderin dediler. Alıcı ödemeli gönderdim, yaklaşık 5 gün sonra yenisi geldi yine ücreti onlar ödemişler :) Çok hoşuma gitti ama yeni bir firma sanırım.

    Edit: Konu tarihlerine bakma alışkanlığı edinmemiz gerek

    Hadi biz değilde hortlatanlara ne demeli? Gözlük takmak gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 18 Haziran 2010; 16:12:13 >




  • Başlığı açalı 1 yılı geçmiş. Ürün portföyü olarak Koçtaş'ta Tekzen'de değişmiştir büyük ihtimal. Başlığın 13 ay önce açıldığını bilerek yazınız lütfen .

    Hatta yukarıdaki ünitelerden almayı düşünürken Alfemo'da bu ürün karşıma çıkmıştı.250TL ye almıştım telefonumda kalmış fotoğrafı. 1 yıldır kullanıyorum. Ayrıca ilk başlıkta yazdığım Koştaştan banyo dolabını ve Tekzenden çamaşır makinası dolabını da hala kullanıyorum ilk günkü gibiler .

     KOCTAS VE TEKZEN BANYO DOLABI , LCD ÜNİTE FIRSATI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 18 Haziran 2010; 16:18:54 >




  • Arkadaslmar bende banyo dolabi almak istiyorum ama lavabo tasi olmasin istiyorum zaten evi yeni aldim tasi yeni acaba varmi boyle satan yer tassiz.
  • Praktikerden yukarıdakine benzer ucuz banyo dolabı aldım bir haftada kapaklar nem aldı kaplaması şişti
    Fiyat ucuz diye aldanmayın çok adi üzerine ince bir boya atmışlar üstelik özensiz yapılmış üretim hataları ile dolu beş para etmez.
    quote:

    Arkadaslmar bende banyo dolabi almak istiyorum ama lavabo tasi olmasin istiyorum zaten evi yeni aldim tasi yeni acaba varmi boyle satan yer tassiz.
    Sadece alt dolabı üreten yada fabrika ile bağlantısı olan banyo mutfak işi yapan dükkanlardan alabilirsin. Yada sadece üst dolap alıp alta seramik ayak alınabilir
    şimdiki aklım olsa ayaklı lavabo ve üst dolap alırdım. Alıcaksanızda kalitesiz, beyaz boyalı alt dolaplardan uzak durun, pvc kaplamalı mdf olanlardan alın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.