Şimdi Ara

Koçluk işinde para var mı cidden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üni 1-2.sınıfta falan uğraşabilirsin ama youtube da dr tariko diye bi kanal var adam tıp 6.sınıfta intern doktor hala youtubeda tyt netlerinizi şöyle yükseltirsiniz vs diye video atıyor,üni 101 diye bi kanal var o da 2018 de falan sınava girmişti herhalde,üniyi bitirdi ya da son sınıf ama hala yks videoları atıyor bu işte para var mı cidden ya bu adamlar yıllar geçmesine rağmen hala uğraşıyor.Ben 2 tane koçluk öğrencisi bulmuştum da devam ettiremedik yani hoca tavsiyesi,kitap tavsiyesi(ki bunlardan youtube da milyon tane video var)şu kadar zamanda konuları bitir deneme çöz vs başka konuşacak bir şey yok ki koçlukta napıyorlar ben anlamıyorum.

• var

• Hem de nasıl

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

sen niye yapmıyon hocam,koçluk yapanların %99 undan iyi sıralama yaptın

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Başta yapmama kararı aldım, ilgilenmedim.

Yapılan işi pek doğru bulmuyorum, bana uygun da değil.

Foruma 3-5 yazıyoruz. O yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    kral.. odtude bulusacagız ınsallah agabey 5 ay sonra degılse 17 ay sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok fazla para var hem de. Koçluk, özel ders, soru çözme falan derken çok deli para kazananlar olduğunu biliyorum bölümde. Bir de bunu kyk, başarı bursu, falan derken maaş gibi oluyor. Uğraşan için iyi de işte emek istiyor. Mesela yks sisteminin dinamiklerine hakim olmak gerek. 2022'de girmeme rağmen kaçırdığımı düşünüyorum bazı şeyleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşçılıkta İyi para varmı ?
    11 yıl önce açıldı
    Animasyon işinde para var mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değilse 29 ay sonra

• enayi çok valla iyi bi sıralama yaparsam 3 5 alıp yoluma bakarım

• fena iş var yarısından fazlası da hiçbir şey bilmeyip yine de parayı vuruyor keriz çok

iyi bir sıralama yap yt kanalı aç algoritma zaten direkt boostluyor iyi bir sıralama da varsa edit falan uğraşırsan kanalın tutmama şansı yok, bir de tip lazım

abone az biraz yükselince de koçluk diye yardırıyorlar yt gelirinden 1 kazanıyorlarsa ytden gelen öğrencilerden 5 kazanıyorlar

sadece benim eski sınıftan en az 3-4 koçluk alan eleman vardı zırt pırtta koç değişiyorlardı. ama bunların hepsi genelde düzgün çalışamayan öğrenciler oluyor biraz da sabır lazım

• orientis O kullanıcısına yanıt

Özel ders işinin bittiğini düşünüyorum artık,video çözümü olmayan kitap yok nerdeyse,konu anlatım desen youtube da tonla hoca var bunun dışında esş kimyaözel gibi sadece birkaç özel ders fiyatına tüm müfredatı anlatan hocalar var ve bunlar soru yazarları falan yani işinde çok profesyonel adamlar,artık kimse saati 500 liraya ortalama bir öğretmen ya da öğrenciden ders almaz.

• Koçluk yapanların büyük bir çoğunluğu sahiden dolandırıcı. Üstte arkadaş zaten benzeri bir şey yazmış. Dolandırıcılık derken neyi kast ettiğimi şöyle örnekleyeceğim:

Ömründe terapi almamış birisi ilk defa bir psikoloğa gittiğinde görüşmelerde kendini iyi hissetmesini terapi sanabilir ve iyi hissetmesinin sağladığı motivasyonuyla daha fazla para yatırabilir. Biliyoruz ki terapi "kendini iyi hissetmek" ile uzaktan yakından ilgili bir şey değil. Terapi dediğimiz şey açık ameliyattır. Yanlış kelime hayatınızı karartır.

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt
    değilse 41 ay

• Fatura nasıl kesiyorlar, yani online danışmanlık yapıp parayı nasıl alıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daxpc kullanıcısına yanıt
    kanka sabırlık mevzu yok ki haftada bi gün arican naptın dicen anlatcak şu yüzden çalışamadım aferin iyi yaptın esek herif al sunları coz haftaya gel dicen 3kyı cebine atcan

• Koçluk ne la dünyanın en saçma şeyi. Keriz bulabiliyorsanız bulun da koçluk denen şeye para vermeyin.

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

genelde bu elemanlar çalışmayı büyülü bir şey sanıyor ondan dedim, zaten haftada bir iki kişiyle uğraşacaksan sıkıntı yok

• alpereNN7 kullanıcısına yanıt

şahıs şirketi açıyorlar (çok büyük olanlar limited'a geçiyor ama onların işleri direkt koçluk oluyor artık), e-arşiv üzerinden de faturalandırıyorlar o kadar, gerisini mali müşavir hallediyor. 18-29 yaş arasına bir yıl genç girişimci desteğinden bir yıl bağkur yok 3 yıl da gelir vergisi yok sadece kdv, bir de damga vergisi ve mali müşavir masrafı. tabii bunları karşılayıp cebine güzel bir şey kalması için en azından bi 4-5 öğrenci lazım öyle iki kişiye koçluk vermekle olacak olay değil

• sakın okumayın ha koçluk moçluk varsa çevreniz girin başka ne yaparsanız yapın, adamlar markete bile adam alırken lise mezunuyla yüksek lisans mezununa aynı değeri biçiyor o zaman ne anlamı kaldı ki, okullar ticarethanenin ta kendisi o zaman, yıllarımız gitti la

• İyi bir koç, temeli olmayan öğrenciye iyi sıralama yaptırır diye ufak bir tezim var ama bunun doğru olup olmadığını kanıtlayacak bir deney girişimi yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.