Şimdi Ara

Kocasını terk etti, iş adamından hamile kaldı, bebeği çöpe attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kocasını terk etti, iş adamından hamile kaldı, bebeği çöpe attı

    M.S., kendisini terk edip İstanbul'a giden ve burada bir iş adamıyla birlikteliğinden dünyaya gelen çocuğu çöp konteynerine attığını öğrendiği eşi A.S.'ye boşanma davası açtı.

    İZMİR'de yaşayan M.S. (42), kendisini terk edip İstanbul’a giden ve burada bir iş adamıyla birlikteliğinden dünyaya gelen çocuğu çöp konteynerine attığını öğrendiği eşi A.S.'ye (36) boşanma davası açtı. M.S., başına gelen bu olayı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın, terk edilen çocukla ilgili açtığı dava sayesinde öğrendi.

    İzmir’in Bornova ilçesinde yaşayan ve bir fabrikada çalışan işçi M.S., 2004 yılında A.S. ile evlendi ve bir sene sonra da çocukları oldu. Senelerce birlikte yaşayan çiftin ilişkileri, A.S.’nin 2014 yılında İstanbul’da yaşayan ailesini ziyarete gideceğini söyleyip, bugün 12 yaşında olan oğluyla birlikte evden çıkmasıyla son buldu.

    M.S. İstanbul’a gidip, kendisini terk eden eşiyle görüşmek istedi. Ancak A.S.’nin ailesi, kızlarının görüşmek istemediğini söyledi. M.S. de bunun üzerine İzmir'e döndü.

    GELEN TEBLİGATA ŞAŞIRDI

    İzmir'de yaşantısına devam eden ve resmi olarak boşanmayan M.S., 2016 yılının Nisan ayında kendisine mahkemeden gönderilen bir tebligatla şoke oldu.

    Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğü tarafından M.S. ve A.S.'ye açılan davanın tebligatında, 'yeni doğan ve doğumun ardından çöp konteynerine atılan kendilerine ait çocuğun, kurtarılıp çocuk yuvasına verildiği ve bir başka aile tarafından evlat edinilebilmesi için 'anne-babanın rızasının alınması gerektiği, bunun için de dava açıldığı bildirildi.

    İki yıldır eşiyle ayrı yaşayan M.S., bu durumu araştırdı. Kendisini terk eden eşi A.S.'nin İstanbul'da bir iş adamıyla birlikte olduğunu ve bu kişiden 2016 yılının Mart ayında çocuk doğurduğunu öğrendi.

    Kocasını terk etti, iş adamından hamile kaldı, bebeği çöpe attı

    ÇOCUĞU ÇÖP KONTEYNERİNE ATMIŞ

    İddiaya göre, A.S. doğumun ardından bebeğini, İstanbul’un Avcılar ilçesinde bulunan Uran Caddesi üzerindeki bir çöp konteynerine bıraktı. Caddeden geçen ve ağlama sesi duyan bir kişinin ihbarı üzerine, bebek polis ekiplerince kurtarıldı. Olayla ilgili olarak ifadesi alınan ve ‘bebeğe bakacak gücü olmadığı için bıraktığını’ söyleyen A.S., daha sonra serbest bırakıldı.

    Yiğit ismi verilen ve M.S.’nin nüfus kütüğüne kaydedilen bebek ise Şeyh Zayed Çocuk Evleri’ne teslim edildi. Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğü, çocuğun bir başka ailece evlat edinilebilmesi için, M.S. ve A.S.’ye ‘anne ve babanın rızasının kazanılması’ davası açtı.

    BOŞANMAK İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURDU

    M.S. bu öğrendiklerinin ardından İzmir 15’inci Aile Mahkemesi’ne başvurup, hem boşanma hem de çocuğun kendisinden olmadığı gerekçesiyle nesebin reddi davası açtı. Ancak Yiğit bebeğin 1,5 yaşında vefat etmesi nedeniyle, nesebin reddi davasından vazgeçen M.S. şimdi, boşanma davasının sonuçlanmasını bekliyor.

    Öte yandan bebeğin ölmesiyle, Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğü tarafından açılan 'anne ve babanın rızasının kazanılması' davası da dayanaksız kaldı.

    (DHA)

    Link

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bizim birşeylerin yanlış olduğunu söyleyecek sopa göstericek ceza veya ödül sistemi koyacak kavramlara ihtiyacımız yok ahlak için. Ama sizlerin kesinlikle var. Ben adam öldürmüyorsam, bunu günah veya hukuksal olarak yasak diye değil, kendi düşünceme karşı olduğu için ve vicdanen yapmıyorum. Siz ve sizin gibi ortadoğulu, modern toplum olamamış kesim ise, tamamen günah, yasak diye yapmıyor. Zira günah değil dendiği anda, ya da yasak kalktığı anda dönüştüğünüz şeyi görüyoruz. O yüzden her türlü sapıklık, pedofili, ahlaksızlık, ensest, akraba evliliği, namus cinayetleri altında kadın öldürmeler, sapık töreler adetler, sizlerden, doğudan, gelişmemiş toplumlardan, eğitimsizlerden çıkıyor. kaldıki bebeğin öldüğü bir trajedide bile trollük yapıp konuyu başka yerlere getirmen az çok kişiliğini gösteriyor.
  • Şunu her zaman söylerim bu ülkedeki kadınları özgürlük çarptı fazla geldi dengelerini şaşırdılar
  • RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    Bizim birşeylerin yanlış olduğunu söyleyecek sopa göstericek ceza veya ödül sistemi koyacak kavramlara ihtiyacımız yok ahlak için. Ama sizlerin kesinlikle var. Ben adam öldürmüyorsam, bunu günah veya hukuksal olarak yasak diye değil, kendi düşünceme karşı olduğu için ve vicdanen yapmıyorum. Siz ve sizin gibi ortadoğulu, modern toplum olamamış kesim ise, tamamen günah, yasak diye yapmıyor. Zira günah değil dendiği anda, ya da yasak kalktığı anda dönüştüğünüz şeyi görüyoruz. O yüzden her türlü sapıklık, pedofili, ahlaksızlık, ensest, akraba evliliği, namus cinayetleri altında kadın öldürmeler, sapık töreler adetler, sizlerden, doğudan, gelişmemiş toplumlardan, eğitimsizlerden çıkıyor. kaldıki bebeğin öldüğü bir trajedide bile trollük yapıp konuyu başka yerlere getirmen az çok kişiliğini gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 88mph -- 11 Aralık 2018; 12:2:19 >




  • Bir sübyancı sapık bir çocuğa tecavüz etmiş, bir kadın evlilik dışı yaptığı çocuğu çöpe atmış. İkisi de aynı düzeyde psikopatlık. Haberlerde çocuğa tecavüz haberlerini görmemiz gerektiği gibi görüyoruz zaten. Ancak bu evlilik dışı ilişki, evlilik dışı çocuk yapma ve hatta sürekli olarak bebeği çöpe atma, sokağa bırakma rezilliğini neden göremiyoruz? Erkeklerden şeytani bir canavar çıkıyor tamam ama kadınlardan çıkmıyor mu? Bu tür olaylara karşı neden toplumsal bir tepki oluşmuyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    Büyümesine gerek yok, çocukken bile sizin gibilerden uzak tutmak yeterli olacaktır. Hatta çocukken özellikle;

    Kocasını terk etti, iş adamından hamile kaldı, bebeği çöpe attı
  • RevesAtelier kullanıcısına yanıt
  • Aşkı memnu gibi dizilerin toplumdaki tepkimeleri ortaya çıkmaya başladı. Teşekkürler medya patronları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İroniMan

    Aşkı memnu gibi dizilerin toplumdaki tepkimeleri ortaya çıkmaya başladı. Teşekkürler medya patronları
    gelenek törenin bozulmadığı bir doğu vardı bütün dizileri o yöreyi bozmak için kullanıyorlar.

    bizim karadeniz iç anadolu ege akdeniz zaten bitmiş.

    90 ların sonunda başlayan power girl akımı bozuyor bazen insanları.

    aslında bu akım kadınların aleyhine işledi.gençler evlenmiyor.
  • Şu revesatelier denen gereksize cevap falan vermeyin. Bırakın kendi kendine konuşsun. Kendi tacizci tecavüzcü hocalarıyla baş başa bırakın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    Kim haberi okumamış sen mi ben mi?

    "Ancak Yiğit bebeğin 1,5 yaşında vefat etmesi nedeniyle..."

    Kendini rezil etmekten sanırım zevk alıyorsun :) Ayrıca açıkladım sana, bırak başkalarını kendi kızına bacısına hallenen, çocuklara hallenen sizin kesim hep. Nesiller boyu süren akraba evliliğinin ve fakir genlerin sonucu bu. Bak siz akraba evliliği yasak değil diye bunu yapıyorsunuz, bizde de yasak değil ama bunun sapıklık olduğunu düşünüyoruz.
  • Badeli götüyle aklınca trollük yapan şu gereksize tepki bile vermeyin. Bırakın boş boş konuşup gitsin.
  • barakus B kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bölüm uzaklaştırması alacak zaten. 12 yaşında çocuğun tecavüz haberinde bile trollük yapacak seviyede.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Cevap verin ki konuşsun, konuşsun ki daha çok mesajını şikayet edebilelim. Bir an önce gitsin "geldiği yer"e böylece.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.