Şimdi Ara

Kocası,komşu kızının kıyafetlerinden rahatsız olması... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur. - Friedrich Nietzsche

  • Hocam teşhircilik zaten suçtur.Bu yobazlar kot pantolon giyen bayanada aynısını yapıyorlar.Başı acık olanada bunların nieti belli yoksa kimse bütün bedeni görünecek şekilde giyinmez zaten.Bu tip insanlar yobazdır sadece buna değil herşeye karışır bu tip insanları iyi bilirim.Bizim apartmanda vardı böyle tip birgün dedim Bu şekilde davranmaya devam edersen seni mahkemeye vericem tamam haddini bil bu şekilde davranmaya hakkın yok.Bütün apartmanda destek çıktı sağ olsu. bana apartmanımızda bulunan tek yobaz.Ondan ses kesildi bunlar böyle tipler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Hocam teşhircilik zaten suçtur.Bu yobazlar kot pantolon giyen bayanada aynısını yapıyorlar.Başı acık olanada bunların nieti belli yoksa kimse bütün bedeni görünecek şekilde giyinmez zaten.Bu tip insanlar yobazdır sadece buna değil herşeye karışır bu tip insanları iyi bilirim.Bizim apartmanda vardı böyle tip birgün dedim Bu şekilde davranmaya devam edersen seni mahkemeye vericem tamam haddini bil bu şekilde davranmaya hakkın yok.Bütün apartmanda destek çıktı sağ olsu. bana apartmanımızda bulunan tek yobaz.Ondan ses kesildi bunlar böyle tipler.

    Eğer ikide bir bu şekilde rahatsız ediyorlarsa hemen polise gidilmelidir. Polis 1 kere gelip uyarı yaparsa yeter.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes istediğini yapar al açık ortada olmadığı müddetçe kimse kimsenin ne yaptığına karışamaz öyle bir görevi üstünlüğü falan filanıda yok.


    en büyük namussuz namussuzluğu ortalıkta savunuyorum diyendir en büyük ahlaksız ortalıkta ahlak bekçiliğine bürünendir.


    Namaz kılıyorsan kendine kılarsın oruç tutuyorsan kendine tutarsın baştaki ve dini olarakta bu gibi şeyler kendinedir kimsenin zan altına giremezsin.


    Bu noktada çok yanlış var bunu yapanda çok.

  • Lan şu milleti bi salın artık ya!Kim ne yaparsa yapsın arkadaş.Sana ne milletin karısından, kızından?Sana mı soracaklar ne giyeceklerini?


    E tabi açık erkek bacağına bile hallenenlerin yaşadığı yerde doğal bunlar.O kıllı bacaklara bile hallenenler aramızda dolaşıyor arkadaş!Ölün mü öldürün mü  

  • Kızın giyimi ve kiminle, kimlerle ne yaşadığı o aileyi ilgilendirmiyor. Ama eğer geceleri rahatsız edici şekilde kahkaha gürültü tepinme sesleri oluyorsa şikayet etmekte haklı olabilirler.


    Yine de böyle taciz edici bir dil kullanılması doğru değil. Bizim binamızda da cinsel yaşamı aktif insanlar, gençler, öğrenciler çok oldu. Tek kelime etmedik. Özgürlük böyle bir şey çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt

    İster dövmesi olur ister olmaz, Allah'ın Anadolu çomari Arap aşığı zavallı Ortadoğu sürüngenleri hepinizin yere karışmamış istiyorum nefret ediyorum sizin yüzünüzden ülkemiz iğrenç görünüyor. Sizin gibileri görünce midem bulanıyor ve şuanda kendime kızıyorum sokaktaki köpek kadar değeri olmayan şahıslarla münakaşaya girdiğim için.


    Tabii bu dediklerim senin icin değil malum tayfa için anlarsın -----


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bikiniyle le mi geziyormuş asansör de apartman da açık derken ne kadar ? Bikiniyle veya tangayla gezmediği sürece kimse kimseye asla uyarıda bile bulunamaz.İnsanların giydiğini uyarmak bile hakarettir.

    Eğer dindar sa ve rahatsız oluyorsa müstakil ev veya bir villa satın alıp oturabilir.

    Toplu konutların ortak alanlarında kimse kimseye karışamaz.Evin kapısından çıkınca sokağa çıktık varsayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer durum benim başıma gelmişti askeri lojman'da oturan subaylar bilir evinin içerisin'de şort ile oturamazsın yasaktır sırf bu yüzden kendi evimi çıkmıştım rahat edeyim diye o zamanlar'da hızlı yaşıyoruz eve gelen giden kızın haddi hesabı yok ama kimseye rahatsızlık vermiyorum sessizce giriyorum eve işimizi halledip bahane ile gönderiyorum kızları neyse bir gün birisi yöneticiye şikayet etmiş bizim'de karımız kızımız var böyle olurmu diye adam geldi efendice söyledi bence olur abi bana fark etmez göndersin karısını kızı takılırız dedim diye iyice içerlemişler bunlar bana neyse bir gün binanın önünde garajın çıkışında duruyorum birisi geldi arkamdan 3mt falan var aramızda bana baktığını hissettim döndüm arkamı bu kafasını eğdi diğer tarafa geçti ama hala bakıyor bende zaten kavga edecek yer arıyorum cins cins bakınca bu uzaklaştı ordan bir iki gün sonra yine aynısı oldu ben aynı yerde duruyorum bu arkamdan yine geldi bana bakıyor dedim bu böyle olmayacak sanki telefon çalmış gibi telefonu çıkarttım efendim aşkım kocan çıktımı evden tamam hayatım uzaklaşınca haber ver hemen gelirim sana neler yapıcam falan diye gülerek konuştum yemin ederim adam topuklarını götüne vura vura evine gitti  sonra yönetim toplantısı olmuş beni oy birliği ile evden çıkartma kararı almışlar lan ev benim siz kimi çıkartıyorsunuz ? kiracımıyım ben  çok uğraştılar ama bir sonuç alamadılar sonra baktım yavaş yavaş bana iyi davranmaya başladılar baktılar başedemiyoruz bari kabullenelim felsefesi ile beni bağırlarına bastılar yıllardır el bebek gül bebek geçinip gidiyoruz





  • by-cansuyu kullanıcısına yanıt

    Çıplaklığın ortak kabul görmüş bir sınırı var mı? Kimisine göre bu sınır diz kapağı üstü etekten itibaren başlar, kimisine göre de burka, çarşaf sınırdır. Çarşaf giymeyen ama türban takanlara saydıranlar da biliyorum. Kot pantolondan rahatsız olanlar da, bayan eli tutan cehennemde ateş tutar diyenler de... bayan sesinden tahrik olanlarla, daha önce bir bayanın oturduğu koltuğa sıcağı geçmeden oturmanın caiz olmadığını tartışanları unutmayalım. Benim bir komşum, evlerde pencerelerin tavana yakın olması gerektiğini savunurdu, bayanlar dışarıya bakamasın diye... Anlayacağınız herkesin farklı ahlak - namus anlayışı olabilir. Bence burada sorun yok ama herkes kendi belirlediği sınırına göre ahlak bekçiliğine soyunursa orada çatışma başlar ve o ülke yaşanmaz olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma yeşilçam filmlerindeki tipleri getiriyorsunuz. Fakir mahalledeki her naneyi yiyen ama namus bekçiliğinden vaz geçmeyen, annesiyle birlikte yaşayan garip ama güzel kıza musallat olup yüz bulamayınca kızın namusuna laf atan, etrafı kışkırtan... eski filmlerde bu karakterlerden çok vardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir durumda kimse SMS atmaz. SMS mi kaldı. Hassas bir mesele insan gibi arar konuşursun. CSB

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

    Kimse bir başkasının kızı için böyle bir mesaj atmaz (başını belaya sokmak istemez) Olay fake gibi duruyor... Şu mesajları hazırlamak çok mu zor? Sarı Çizmeli Mehmet Ağa...Olayı yaşayan kim, mesajı atan kim?

    Bana da hiç inandırıcı gelmedi açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaptanMemo1234

    Bana da hiç inandırıcı gelmedi açıkçası.



    Alıntıları Göster

    Bir insana iftira atmak o kadar kolay mı? Hem de SMS'le!


    Kızın sevgilisi varmış. Ona söylese, iş dallanıp budaklansa...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

    Bir insana iftira atmak o kadar kolay mı? Hem de SMS'le!


    Kızın sevgilisi varmış. Ona söylese, iş dallanıp budaklansa...



    Alıntıları Göster

    Aynen hocam, zaten böyle ciddi bir şey sms ile olmaz. Akıl var mantık var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın annesi Savcılığa "Kızıma iftira atıyorlar" diye gitse, SMS'i atan hakkında soruşturma başlatılır. SMS'le şikayet edilmesi çok saçma


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

    Kızın annesi Savcılığa "Kızıma iftira atıyorlar" diye gitse, SMS'i atan hakkında soruşturma başlatılır. SMS'le şikayet edilmesi çok saçma

    O yuzden de dikkate bile alınmamalı. Ama şu forumda bile gerçek bir olaymış gibi yorumlanmış.


    Hakikten çok kolay herşeye inanan bir milletiz malesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın ne giydiği kimseyi ilgilendirmez ancak evine zırt pırt erkek çağırması çok yanlıştır, aile apartmanında bunun olmaması lazım

    Tabi haber doğruysa bunlar söylenebilir ancak büyük ihtimalle konu csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9600_G_T

    herşey tamamda neden erkek arkadaslarını evine almış bu problemlı bence.ne yapacaklar ders mı calısacaklar.

    acil baytara görünmen lazım.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.