Şimdi Ara

Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
9
Favori
58.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gece yarısı internet giderse mesai saatleri dışında olduğundan sorunun düzeltilmesi için sabahı beklersiniz. Web sayfasındaki iletişim formuna cevap vermeleri problemden değil de, sanki size kızmalarından kaynaklıdır. İnternet hızı düşer, ping fırlar. Bu rutin bir problemdir. Telefonla arıza bildirimi yaparsınız ve yaptığınızla kalırsınız çoğu zaman... Ping fırlar hız düşer bir bakarsınız artık o bölgeye o hızı veriyorlarmış. Bunu söyleyen yetkiliymiş ve konuşma ya da açıklama yapılması bile söz konusu değil... Oysa ki aldıkları ücret verdikleri hızın 4 katı. Ciddiyet ve hizmet kalitesi bu. Ben yandım siz yanmayın.
  • Poyraz wifi pişmanlıktır. Ping süresi 400-500arasında sürekli ve teknik destek 0. 5 defa arıza kaydı açtırdım hepsinde uzaktan hallolcak birşey değil buradan yapacaksınız dememe rağmen hiçbirisinde beni aramadır ve güncelleme yaptık dediler. Güncellemede resetleme. Aldığım güne lanet ediyorum. 40 tl 8mbit kullanıyrm ttnetin 4 mbiti bile buna bin basar. Kullanmayın kullandırtmayın bende iptal ettireceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efe7822

    Poyraz wifi pişmanlıktır. Ping süresi 400-500arasında sürekli ve teknik destek 0. 5 defa arıza kaydı açtırdım hepsinde uzaktan hallolcak birşey değil buradan yapacaksınız dememe rağmen hiçbirisinde beni aramadır ve güncelleme yaptık dediler. Güncellemede resetleme. Aldığım güne lanet ediyorum. 40 tl 8mbit kullanıyrm ttnetin 4 mbiti bile buna bin basar. Kullanmayın kullandırtmayın bende iptal ettireceğim.

    Abartmışsınız bence. Hele ttnetin 4 mbi buna fark atar derken.. ttnete sadece akn konusunda dahi tercih edilir bu firmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iceman_54 kullanıcısına yanıt
    bana adam akıllı bağlantı sağlamadıktan sonra akn yi kaldırsa ne olur kaldırmasa ne olur.Teknik destek yok en başta.Emekliler ve işi acil olmayanlar için ideal
  • wifi ile bu işler olmaz, zaten yapı baştan sakat. LTE bu yüzden geliştirildi ve kablosuz olmasına rağmen stabil bir bağlantı sağlıyor. anten kurulumu zart zurt gibi şeylerede gerek yok.
  • Açıklaması nasıl olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engink

    wifi ile bu işler olmaz, zaten yapı baştan sakat. LTE bu yüzden geliştirildi ve kablosuz olmasına rağmen stabil bir bağlantı sağlıyor. anten kurulumu zart zurt gibi şeylerede gerek yok.

    Hocam bi anlatır mısınız kablosuzla bu işler olmaz kısmını. Olmuyorsa ben nasıl online oyun oynuyorum? 8.8.8.8 e nasıl 30ms ping atıyorum? Nasıl 1440p video izliyorum yargısız infaz yapıyorsunuz ve ben her kablosuz internet servis sağlayıcı aynı değil diyorum. Ona bakarsanız bazı illere 2metrelik radyolink cihazlarla getiriliyordur internet. Hemde koca şehrin altyapısı.. giga giga snde 10gbpslik linkler... demem iyi kurulmuş kablosuz linkler kablonun gecikme süresiyle yarışabilir. Bknz; Ubiquiti Airfiber 24

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 30tl olan tarifeyi kullanıyorum ama hiç memnun değilim internetten 720p film izleyemiyorum. Bu hizmette modemin çok farkı olur mu acaba airtires modem kullanıyorum modemi yenilesek işe yarar mı? Ancak cep telefonundan bağlanıyoruz o işe yarıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engink

    wifi ile bu işler olmaz, zaten yapı baştan sakat. LTE bu yüzden geliştirildi ve kablosuz olmasına rağmen stabil bir bağlantı sağlıyor. anten kurulumu zart zurt gibi şeylerede gerek yok.

    Normal evde kullandığın Wi-Fi aletleriyle olmaz sadece ve zaten burada bahsettiğimiz aletler ISP seviyesindeki aletler. TR'de tek sakat olan şey backbone'lara sağlanan internet hız altyapısı. 4G ve 4G+ bu yüzden geliştirilmedi. Senin umduğun şey 5G ile gelecek (yüksek stabil bağlantı hızı ve düşük gecikme, tabi altyapı yeterse), ama mobil internet ev interneti olarak kullanılamaz, sebebi ise kotalar ve yüksek fiyatlar. Her yerde söylerim, mobil internetin amacı gündelik baktığınız sitelere dışarıdayken bakmak, internetten kopmamak. WISP (wireless ISP)'lerde müşteri anten kurulumu o kadar basit ve hızlı ki sen de yapabilirsin. En basitinden küçük Mikrotik marka CPE anten takılıyor.

    LTE sağlayan baz istasyonlarının backbone'u uzak yerlerde kablosuz p2p (point-to-point) Wi-Fi ile oluyor, arkadaşın alıntıladığı gibi AirFiber mesela. Yani 4G servis aldığın baz istasyonlarının yüksek ihtimal Wi-Fi ile beslendiğini bil yeter.

    Bunun dışında, WISP'ler dünyada uzak, kablonun erişemediği yerlere internet götürmek amacıyla işler. Düzgün yapılırsa (teknik meselelere girmeyeceğim) evinize fiber kalitesinde internet gelir, kablosuz olarak, FTTH'den tek farkı bu. Fakat eğer bölgenizde kablo ile internet sağlayan başka firmalar varsa, tercih edilecek en son ev interneti olmalı bence. Sebebi ise yüksek fiyatları ve çoğu WISP'nin genelde fazla hız (20,50Mbps gibi) sunmaması (genelde kotasız oluyor ama).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Ağustos 2017; 22:33:47 >




  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    LTE geldi de ne oldu. 4 Gigabyte'lık kota jet hızıyla bitiyor. Paketlerin fiyatı yakıyor. İnsanlarda mecburen WISP sağlayıcılara başvuruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben başiskele kullar mevkiinde oturuyorum, acaba kullar taraflarında POYRAZ wifinin çekim durumu hangi seviyelerdedir bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirme yaparlarsa çok memnun olurum
  • Hiç ama hiç memnun değiliz . Ani ve uzun süreli kesilmeler oluyor .Müşteri hizmetlerini aradığınızda da ne hikmetse ulaşıma kapatıyorlar . Geçenlerde de sabah saatlerinde kesildi akşam işten çıkınca halen yoktu. Günü geldiğinde zart diye kesiyorlar ama bu kesintileri hiçte yansıtmıyorlar. İnsanları işinden gücünden alıkoyuyorlar .Böyle hizmet anlayışı olmaz milleti mağdur ediyorlar.Alternatif bakmaya başladık bile .. almak isteyenlerde düşünsün derim. Tek kelime ile rezalet ...
  • hometheatre H kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata böyle bir hizmeti başka bir firmada bulabiliyorsan ilgili alternatifler hakkında bana da bilgi ver :) İzmit tarafında köprü çalışması olduğundan fiber hatlarda kesinti olmuş. Fiber hat üzerinden hizmet veren diğer firmalarda kesinti yaşıyor. Şuan için bir sıkıntı gözükmüyor ayrıca.
  • Youtube tıklayınca otm. olarak gidiyor poyraz wifi..Siz de de aynı sorun var mı..
  • Yokmu başka sağlayıcı gölcükte kurban olayım söyleyin bunların allah cezasını versin. Aylardır hızım 0.5 mbit ilgilenen yok 10 defa arıza açtırdım gelmiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi ile ev internetimi olur la Baştan online oyun oynamayı unut yada yüksek pingle ve loss la oynamya kabullen hava kötü olunca hız falanda düşer bunu 2013 yılında alanlar hala kullanıyor mu? Kullanlarda sadece video film izleyen kitlerdir tahminimce
  • QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    Size kesin olarak söyleyebilirim ki; söyledikleriniz dayanaksız ve tamamen yanılıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe7822 E kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adın nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe7822 E kullanıcısına yanıt
    Taahut ve sözleşme olmadığını bılmıyormusun. Bu kadar çok sorun yaşıyorsan iptal ettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama 1 senedir kullanıyorum nerdeyse hic kesinti yaşamadım. 50 tl lik yani yani 10 megabit kullanıyorum ilk günler 7 civarı devamli görüyordum ama son 5 aydir belki daha fazla berbat.0.5 ile 3 mb arasi değişiyor. Ilk gün kurulum icin gelen arkadasa modem yeterli olur mu diye sormustum yeter abi demişti. Arıza kayit icin aradığımda tmm kayit alindi dendi en az 5 kere. Diger 5 kere de bizde int. Hiziniz iyi gözüküyor yada modem de sorun var gelin bakalim dendi götürdüm degisen pek birsey olmadi bazen öyle bir oluyor ki facebook bile açmıyor. Kısaca evet ttnet gibi hic internet baglantim kesilmedi. Ama hiz yavaş ilgi alaka evet arayinca ilgileniyorlar tmm halletcez deniliyor ama hic halledilmedi. Not madem niye hala devam ediyorsun diyenlere de cevap ise bina da alt yapi yoktu yeni bina olduğu icin.suan geldimi bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.