Şimdi Ara

Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
9
Favori
58.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6 Kasım
    1Kurulum için Cuma öğleden sonra için aradım. Bulunduğum bölgede olup olmadığını bilmedikleri için deneyeceklerini söylediler. Pazartesi salı geleceğiz diyebildiler. Bakalım kurulumdan sonra mesajı yenilerim.

    21 Kasım
    Geldiler ve apartman çatısına çıkamadıkları için herhangi bir işlem yapamadılar. Bir ara bir daha gelmeleri için not düştüğümde mesajımı yineleyeceğim, önümüzdeki hafta burada olmayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perioisis -- 21 Kasım 2015; 20:06:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perioisis

    6 Kasım
    1Kurulum için Cuma öğleden sonra için aradım. Bulunduğum bölgede olup olmadığını bilmedikleri için deneyeceklerini söylediler. Pazartesi salı geleceğiz diyebildiler. Bakalım kurulumdan sonra mesajı yenilerim.

    Hocam kurulum yaptılar mı, nasıl yaptılar. benim daire apartmanın 1.katında, vericiyi nereye koyuyorlar
  • Ali Rıza bey malesef sizin bulunduğunuz bölgeye hizmet veremiyor arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratcatik

    Ali Rıza bey malesef sizin bulunduğunuz bölgeye hizmet veremiyor arkadaşlar.

    Sizin karamürsel büroyu dün aradım, "yarın gelecek arkadaşlar" dediler. (pazar günü yani). bugün tekrar aradım geliyor musunuz diye, bu sefer "arkadaşlar herekeye gitmişler" dedi. Dün de "keşke önceden arasaydınız sizi öncelikli yapardık, cumartesi günü bağlanırdı" dedi. Oysa haftada en az 3 kere arıyorum ne zaman bağlayacaksınız diye.

    Ben de, bu ciddiyetsizlik karşısında "iptal edin" dedim, "tamam" dedi ve kapattı arkadaş. Müşteri hizmetleri sıfırın altında bir oluşum. Koskoca Turkcell bile ayda 15 TL ödediğim hattımı iptal edecem dediğimde yarım saat dil döküyor, bir çözüm üretmeye çalışıyor, bak Turkcell diyorum.. Müşteri odaklı çalışmayan, müşteriyi adam yerine koymayan şirketler, istedikleri kadar tekel olsunlar, bi yerde batarlar. Nacizane bi şekilde uyarayım dedim.

    Sonuç itibariyle, beni adam yerine koymayan ciddiyetsiz bir oluşuma para kaptırmaktansa üç beş kuruş daha fazla verip sabit internet alırım. Zaten benim olduğum bölgeye hizmet de veremiyormuşsunuz, bu bilgiyi de 1 ay sonra veriyorsunuz, çok güzel. Ciddiyet sıfır bile değil. Eşe dosta anlatacak çok malzeme verdiniz.

    Bu oluşumdan hizmet almak isteyen kişiler ona göre düşünüp karar versinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 15 Kasım 2015; 13:53:33 >




  • Hizmet almadan yaptığınız yukarıdaki yorumlarınızı tekrar okumanızı rica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratcatik

    Hizmet almadan yaptığınız yukarıdaki yorumlarınızı tekrar okumanızı rica ederim.

    Hizmet almama izin vermediniz malesef. Allah'tan telekom şebekeyi onardı da normal internet bağlatma şansım oldu. Hizmet alabilseydim onu da objektif olarak değerlendirirdim. Kimse babamın oğlu değil. Benim yukardaki mesajımı bence siz ve şirketinizdeki yetkililer okusun. Hizmet standartınız yok, insanlara bir hizmeti ne zaman ulaştıracağınızı bile kestiremiyorsunuz. 1 aydır haftada 3 kere aradım, en az 20 gün süre verdiniz, ama ucu açık. Sonra 5 gün dediniz, o sözünüzü de tutmadınız. En son "yarın" dediniz, onu da tutmadınız. Başvurumu iptal ettirmeyip bekleseydim muhtemelen böyle 1 hafta daha sallanacaktım. Hizmeti başlatma aşamasında bile müşteriyi ciddiye almayan bir oluşumun hizmeti verirkenki tavrı insanda şüphe uyandırıyor haliyle..

    Bu saydığım şeyleri, üniversitede adam akıllı işletme okuyan ve müteşebbislik dersi almış herkes bilir. Bir de telefonlara bakacak daha profesyonel insanlar bulursanız, eminim size daha yararlı olacaktır.




  • Merhaba Murat bey
    dün itibari ile müsteri hizmetlerini aradım abone olmak istiyorum dedim. 2,5 hafta sonra gelebileceklerini söylediler.Süre çok uzun umarım arkadaşlar gelirler.Kurulum ekibini artırmak lazım sanırım :)
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Saydığınız şeyler nedir üniversite okumayı gerektiren. Kusura bakma ben anlayamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de araştırma aşamasındayım. Bulunduğum yere hizmet veriliyorsa bağlatabilirim. Buradan da hizmet kalitesiyle ilgili bilgilendiririm sizleri inşallah.
  • Sabah olan internet şu anda yok. Neden oldu acaba? İzmit'e gidip geldim gitmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için bu sistemler işe yaramaz normal internette gezmede sıkıntı olmaz ama oyun için olmaz. Kablosuz sonuçta çok hızlı olsada sistem oyunda işe yaramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

    Oyun için bu sistemler işe yaramaz normal internette gezmede sıkıntı olmaz ama oyun için olmaz. Kablosuz sonuçta çok hızlı olsada sistem oyunda işe yaramaz.

    Kesinlikle katılmıyorum, Air Fiber kullanıyorum, bol bol online oyun oynayan birisiyim, Dota 2, Wow vs. Bağlattım bağlatalı hiçbir sıkıntı yaşamadım, 2 ay oldu yaklaşık, diğer girdiğim arkadaşlarımla pingim aynı hatta bazı zaman benimki daha düşük olabiliyor. Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_catt -- 30 Kasım 2015; 13:58:01 >
  • street_catt kullanıcısına yanıt
    Bir gün gelir sıkıntı yaratmaya başlar merak etme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

    Bir gün gelir sıkıntı yaratmaya başlar merak etme

    :D O bir gün gelirler normal internet hatlarında da oluyor o nedenle sıkıntı yok hepsinden cefa çekmek kaderimiz... :D
  • street cat air fiber mi speedtest yapıp atsana buraya akşam saati. bu firmalar kurumsal değil merdiven altı eski mesajlara bakarsan anlarsın. kullanıcı gizliliği şusu busu onlarca sayabilirim. nasıl güvenip bu tip firmalardan hizmet almaya çalışıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 9 Aralık 2015; 14:51:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PowerPC

    street cat air fiber mi speedtest yapıp atsana buraya akşam saati. bu firmalar kurumsal değil merdiven altı. kullanıcı gizliliği şusu busu onlarca sayabilirim. nasıl güvenip bu tip firmalardan hizmet almaya çalışıyorsunuz.

    Akşam eve gidince eklerim hocam, BTK'nın sitesinde sorguladığımda yetki belgeleri var, şirket olarak gözüküyorlar, güvenlik konusunda tam olarak neyden bahsettiğini anlamadım doğrusu
  • izmit merkez için poyraz wifi gibi bir hizmet veren firma varmı ? benim derdim akn ve upload özellikle uploadu 2 nini 3 un uzerinde olan bir internet sağlayıcı istiyorum. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
  • Düşünen arkadaşlar almadan önce tekrar tekrar düşünün bence. Bağlantısı havadan olduğu için çok verimli olmuyor. Hem hız kaybı hem de sık sık kopmalar meydan geliyor. Ben bağlatalı iki ay oldu yaklaşık 4 5 gündür internet yok denecek kadar düşük. Hız testi yapmak istiyorum server a bile ulaşılamıyor. Aradım bakalım ne zaman gelir ilginenir ler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hızı gerçekten çok kötü hele ki akşam oldu mu Allah sabır versin.. Ucuz etin yahnisi pek olur sözü boşuna değil.. 4mbps internet aldım ama hiç göremedim o hızı desem yeridir.. He bana hız lazım değil video falan izlemem derseniz o başka.. Alacağınız zaman üç beş kere düşünün..
     Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende ilk bagladigimda çok iyidi simdi ise bazen nete bile giremiyorum video zaten nerderse izleyemiyorum. Firmayi Her aradigimda güncelleme yapıyoruz diyorlar ama değişen birşey yok alt yapıyı geliştirmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.