Şimdi Ara

kocaeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oturan varsa bu ilimizde acaba şehirden bahsedebilir mi hedefim burası bu yıl inşallah gelir diye düşünüyorum kocaeli ünisi yorum yaparsanız sevinirim.

• Anneannemler oradalar hocam cok kotu bir sehir boguk bir havasi vardir ne bileyim okuncak yer degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yıl yaşadım knk kocaelinde güzeldir şehir sormak istediklerin varsa sor

• Kocaeli fena üniversite değil, fakat nedense giden herkes şikayet ediyor.Yok KOÜ'ye gelme, geçme notu ile ilgili espriler falan.Bartın'a bile üniversitenin açıldığı güzel ülkemde Kocaeli Üniversite'sinin kötülüğünden bahsedilmemeli.Yıldız teknikten kopma bir üniversite diye her yerde yazar, bilirsin.Neyse ben de üniversite hakkında pek bir şey bilmiyorum ama anlattıkları kadar kötü değil.Kötüyse de bu Kocaeli Üniversitesinin kötülüğünden değil, ülkedeki üniversite durumlarından dolayı.Kocaeli üniversitesini merak ediyorsan internet sitesinden 3d gezebilirsin, tıp fakültesi hastanesinden kampüse kadar kütüphaneye kadar her şey var.

Mühendislik düşünüyorsan, sanayi şehri.Avantajı olacaktır muhakkak staj vs.

Üniversite konum olarak yeri fazla güzel değil, soğuk ve çok yüksekte.Dağın başında diyebilirim hatta, ama düşününce başka nerede olabilirdi diye aklıma bir yer gelmiyor.Sahil kıyısının bi tarafı sekapark zaten boydan boya, diğer kıyısı da fabrikalar vs.

Sosyal hayat olarak üniversite çarşıya otübüsle 15 dakika falandır maximum, tramvay projesine başladılar bi kaç seneye o da biter diyorlar, üniversite ile alakası olmayacak ama şehre bi prestij kazandırır muhakkak.

Alışveriş merkezleri yeterli, 4 bir yana konumlandırılmış.Her birinde bi haftasonu geçer yani.Genel olarak fazla kötü bir şehir değil.Zaten üniversite tercihinde şehrin güzelliğini falan kafaya takanları anlamam, koskoca şehirde ayak basacağın yer bi kaç avm bi yurt bir de kampüs işte.Yani deniz var tamam da neyine yarayacak mesela?

Üniversite ve şehir imkanlarını da göz önünde bulundurursan tercih edilebilecek 3. 4. sınıf yerlerden biri, kocaeliye aşık olan arkadaşlarım da var defolup gitmek isteyen de :)

İstanbulfan geliyorsan falan köy gibi gelebilir sana üniversite kampüs civarı vs, ama yozgattan bayburttan falan geleceksen daha bi başka olur tabii

Bir de fotoğraf koyayım :D

kocaeli
     kocaeli
     kocaeli

Bonus video

kocaeli kocaeli kocaeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 4 Mayıs 2016; 0:35:04 >

• eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Güzelim şehrim biraz abartı gözükmüş ama yine de

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani anlamadım hocam :D ?
    İlk fotoğraf baya havalı gözükmüş gündüzleri olan fotosunu at bi de

• quote:

Orijinalden alıntı: Mericuls

İlk fotoğraf baya havalı gözükmüş gündüzleri olan fotosunu at bi de

Oradan geceleri geçeceksin hocam zaten :D Güzel köprü yani hakkını yeme :D

kocaeli

Nerde oturuyosun

çarşı da :D
  • Kopru guzel olsa nolcak gecd bir allahin kulu yok

• Hocam hiç havadan gözüktüğü gibi gelmiyor bana.Kocaeli iyidir yine de.Kurtulmaya çalıştığıma bakmayın.Bilmiyorum yıllardır sevemedim.Ama iyidir yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Nerden mezunsun

özelden yazayım
  • Körfezime laf etmeyin

• Bro, muhtesem bri yer. Abim burda univi okudu yazin falan hep gittim. Benim en cok sevdigim sehir. İnsanlari asiri kibarlar. Yerlesmeler fazlasiyla duzenli. Pikmik yapilacak yerden tut muzeye kadar her yeri var adamlarin. Symbol gibi koca koca avmleri de var. Deniz desen 2 saat uzaklikta fistik gini denizi var. Eger istedigim bolum kocaelide yuksek olsayi banko gelirdim buraya. Ama gozlemlerimce muhafaxakar kesimij oldugu bolgeler genel olarak. Okul oyle degil ama

• Kocaelinde kız kavgası olmuştu ( evet memesi açılan kızın kavgası) şehir facebook üzerinden 2ye bölünmüştü savaş çıkacaktı, belki faydası olur seçmemende :D

• Üniversitenin yeri bence çok güzel .kuş seslerinin içinde ormanın içinde .istanbula 2 saatte felan gidebilirsin

• Hangi bölüm? KOÜ hukuktayım ben.
  • hocam görüşleriniz için çok teşekkür ederim sağolun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.