Şimdi Ara

Koca İstanbul da İkinci el araba yok. Sıfır önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu benim ikinci konum. ilk konumda 14 15 bin arasında araba tavsiyelerinizi istemiştim. ama İstanbulda rami açık oto pazarından oto centera kadar gezmediğim yer kalmadı hiç temiz az kullanılmış kafama yatan bir araba bulamadım.babam istanbulda 25 senelik taksicidir. onuda yanıma aldım arabalara bakarken oda hiç birini beğenmedi. bi arabayı beğeniyorum ustaya götürdüğümüzde usta başlıyor yok şurası boyalı şurası değişmiş. inanacağınız 3 haftadır heba oldum. istanbul dışında memurum ben. orda da baktım arabalara aynı sorunlar yine var. geçenlerde bi xsara buldum araba 90 binde ama arabaya bakınca 300 bin km yol yapmış havası var yani kilometremle oynandı diye bağırıyor resmen.
    şu anda cebimde 15 bin var. bi 15 binde kredi çekmeye karar verdim. kafaya koydum sıfır araba alacağım hayırlısıyla. arkadaşlar ikinci ele bakmaktan sıfır arabalara pek bakamadım. sizden ricam 30 bin cavarında uzun yolda beni yormayacak 30 binin hakkını verecek B segmenti araba( C ye param yetmez galiba) tavsiyeniz nedir.

bu arada lütfen aveo demeyin. tamam iyi araba ama içim ısınmadı. şimdiden değerli bilgileriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

• Aveo'ya laf uzattı. Kellesi vurula!

Linea düşünür müsünüz?

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • Üzerine 3 bin TL daha koyup C sınıfı Baz Donanım Cruze HB alabilirsiniz. Bence inceleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    sosyal güvenlik denetmeni
  • bgn inceledim ama deneme sürüşü yapamadım,pejo 208 1.2 3 silindirli motor ,baz donanım 29900 tl,aracın içi gayet geniş bence yeterli,yakıt sehir içi 5,8 yazıyordu ,benim aklıma yattı bi inceleyin bence
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • _____________________________

• Dacia sandero stepway alin dizel motorla doya doya gezin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: manalaus

Merhaba arkadaşlar bu benim ikinci konum. ilk konumda 14 15 bin arasında araba tavsiyelerinizi istemiştim. ama İstanbulda rami açık oto pazarından oto centera kadar gezmediğim yer kalmadı hiç temiz az kullanılmış kafama yatan bir araba bulamadım.babam istanbulda 25 senelik taksicidir. onuda yanıma aldım arabalara bakarken oda hiç birini beğenmedi. bi arabayı beğeniyorum ustaya götürdüğümüzde usta başlıyor yok şurası boyalı şurası değişmiş. inanacağınız 3 haftadır heba oldum. istanbul dışında memurum ben. orda da baktım arabalara aynı sorunlar yine var. geçenlerde bi xsara buldum araba 90 binde ama arabaya bakınca 300 bin km yol yapmış havası var yani kilometremle oynandı diye bağırıyor resmen.
    şu anda cebimde 15 bin var. bi 15 binde kredi çekmeye karar verdim. kafaya koydum sıfır araba alacağım hayırlısıyla. arkadaşlar ikinci ele bakmaktan sıfır arabalara pek bakamadım. sizden ricam 30 bin cavarında uzun yolda beni yormayacak 30 binin hakkını verecek B segmenti araba( C ye param yetmez galiba) tavsiyeniz nedir.

bu arada lütfen aveo demeyin. tamam iyi araba ama içim ısınmadı. şimdiden değerli bilgileriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Seyis olmadan ata masaj yapılmaz güzel dostum.

Kredi ve hayır iki uzak olgu. Yanyana gelmezler.

• arkadaşlar cruze önermişsiniz ama bütçem max 30 bin. 15 binden başladım işe 30 a çıktım. 30 bini geçersem bende zor durumda kalırım. cruze baz fiyatı 35 binden başlıyor yanlış bilmiyorsam beni aşar yani. deidğim gibi babam taksici 5 senedir era var. 750 bin km de araba maşaallah hala diri araba. babamda bunun için hyundai İ20 al diyo. 1.4 jump modeli keseme uygun. 5 sene garantide beni cezbediyor. geniş servis ağı ucuz parça da cabası

birde arkadaşda seat ibiza var 2011 model araba beni çok etkiledi açıkcası yol tutuşu ve karizması olan bi araç. yani seat ibiza ile hyundai i20 arasındayım şimdi. seat ibizayı kullandım ama i20 yi yarın deneyeceğim inşallah.
  • 2 gün önce yeni İ20 aldım arkadaşlar. Baz modelini 27.500 e aldım. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. kullanışı çok kolay bir araba. hyundai kalitesini konuşturmuş resmen bu arabada.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.