Şimdi Ara

Koç ve Sabancı Holding kripto para yatırımı için bir araya geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    TCC Blockchain Technologies şirketinde yönetim kurulu başkanı olan iş adamı Alphan Manas'ın açıklamalarına göre Türkiye'nin önde gelen holdingleri, Manas'ın başında olacağı kripto para projesi için bir araya gelebilir. Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan Alphan Manas, TCcoin olarak adlandırılan projeye destek sağlamaları için Türkiye'nin önde gelen holdinglerine teklif götürdüklerini ve olumlu dönüş aldıklarını belirtti. Holdingler yasal düzenlemelerin tamamlanmasının ardından çalışmalarını hızlandıracak.


     

    Holdingler sıcak bakıyor 

    Türkiye Fütüristler Derneği Onursal Başkanı da olan Alphan Manas, tek başına da ICO yapabileceğini ancak büyük kurumlarla piyasaya girerek regülasyon çalışmalarını hızlandırmak istediğini belirtiyor. Manas, dijital paraların güvenilir olduğunu göstermek için büyük holdinglere teklif götürdüğünü açıklarken Koç, Sabancı, Doğan ve Ata Holding’in teklife sıcak baktığı belirtiliyor. Holdinglerin teklife sıcak baktıpını ve kanuni düzenleme yapılırsa böyle bir yapının içinde yer almak istediklerini ifade eden Manas ayrıca holdinglerle ortak bir şirket kurmak için de çalışmaları başlattıklarını vurguladı.


     

    Kurulacak şirketin belirli bir oranda kripto para arzı yapacağını açıklayan Manas, TCcoin'in talebe bağlı olarak değişebilen bir fiyatı olacağını ve insanların sadakat puanlarını değiştirmek için TCcoin'i kullanabileceklerini dile getirdi. Ayrıca hem Koç Holding'in hem de Sabancı Holding'in ürün satışında ödemelerin TCcoin'le yapılmasına izin vermesi bekleniyor. Yani Projenin gerçekleşmesi halinde akaryakıt, ev aletleri ve hatta otomobil satın alımlarında tüketiciler TCcoin'i bir ödeme aracı olarak kullanabilecek.


     

    Yatırımcının güveni sağlanacak 

    Alphan Manas şu an için Türkiye'de ICO yapmaya engel yasal bir kısıtlama olmadığını belirtirken güveni sağlamanın oldukça önemli olduğunu düşünüyor. Halihazırda Çiftlik Bank olayı sonrasında piyasada bir tedirginlik olduğunu işaret eden Manas, TCcoin projesi için dışarıdan para topladıklarında bunun saadet zinciri gibi algılanmasından endişe duyuyor. ''Holdinglerle projeyi yaptığımızda, yatırımcının güveni sağlanacak.'' diyen Manas, arkasında üretim gücü olmayan dijital para yapısını da kıracaklarını ekledi.








  • Alphan manas'ı da kaybettik Devletlerin desteklemediği karşılığı olmayan her sanal para bir gün bitecek bence...

  • HAH tamam...! Bizimkilerde sanala el atmaya başladı ya tam oldu. Anlaşılan ekran kartları uygun fiyata almak uzak idi şimdi hepten hayal oldu.

  • dijital para geleceğin ödeme sistemi olacak lakin en büyük sıkıntı değerinin neye göre nasıl belirleneceği.

  • Venezuella dahil bir çok ülke kendi diğital para birimini yapmaya başladı.

    Bitcon bu safhada gereksiz kalacak çünkü her ödeme bir başka kripto para ile ödenecek ise BTC'yi kim kullanacak? Görece ucuz ve sabit bir fyata inecektir sonunda BTC ve türevleri. Fiyatlarının çok çok düşeceğinin garantisi bu Belki de 10 dolar filan olacak 1 BTC.

    Asıl soru kağıt paranın akıbeti ve değeri ne olacak kafa kurcalayacak soru bu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 18 Mart 2018; 12:36:41 >
  • atilasat A kullanıcısına yanıt
    para çıktı çıkalı paranın değeri bir şeye göre belirlenmediki paranın kendi değeri olmalı mesela Fatihin bastığı altın para gibi hem paranın kendi değeri var hemde piyasadaki değeri , paranın üretimine limit konursa değeri sürekli artacak bitcoin gibi engel olmazsa düşer asl olay dengeyi sağlamak talebe göre bence.
  • Leş kargaları kokuyu aldı

  • Boş işler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • faya85 kullanıcısına yanıt
    Bu kripto paraların amacına aykırı. Bitcoin'in çıkış amacı tamamen devlet tekelinden kurtulmuş bir para birimi üretmektir. Devletler el attığı sürece kripto paralar çöker.
  • Beyefendinin oturuşu ve üstündeki ceketi (kimler anlayacak bakalım) görünce, "gelin milleti bir de bu şekilde söğüşleyelim" imajı oluştu. Günümüzün trend kelimeleri "%100 ve yerli" kelimeleri ile reklamını yapıp Çiftlikbank episode 2 izlettirebilirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mami001

    Bu kripto paraların amacına aykırı. Bitcoin'in çıkış amacı tamamen devlet tekelinden kurtulmuş bir para birimi üretmektir. Devletler el attığı sürece kripto paralar çöker.

    Zaten asıl amacından tamamen çıkmış durumda. Keriz silkeleyip kâr eden para babalarının oyuncağı haline geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Steve -- 18 Mart 2018; 16:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne anlama geliyor bi şekilde bu para dayatılacak anlaşıldı
    Eski sistemin zorlukları Bu coin gelmesinin gerektirecek sebepler nedir?
    Digital para daha mı adil olacak yok sonumuz bu film gibi mi olacak
    https://www.youtube.com/watch?v=kYCpYtxOTLA&t=26s

  • Ac1DBuRN kullanıcısına yanıt
    tey teey teeyyyyy
    halay çekiyom lan, çeketle mekele ilgisi yoohhhh....
  • Bu arada zabancı raypılla sevişmiyor muydu?...




    Edüt ül büdüt: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 18 Mart 2018; 21:43:34 >
  • Cekete kurban olayım adamın heryeri falso :)

  • Dünyada dolaşan her paranın altın karşılığının da olması gerekir. Bu nedenle kripto para olarak adlandırılan ve merkez bankalarından bağımsız olarak üretilen paraların karşılığının ne ve nerede olduğu soru işaretidir.

  • brshr kullanıcısına yanıt
    Kripto paralarin yikmaya calistigi sey bu zaten. Merkez bankasina baglilik.
  • -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    Velev ki merkez bankalarına bağımlılık yıkıldı diyelim. Sonuçta ne olacak? Ekonomik olarak hiç bir tutar yönü yok. Bu sistem de aynı saadet zincirleri gibi çökecektir ve yine kazanan piyasayı manipüle edebilen zenginler olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brshr

    Velev ki merkez bankalarına bağımlılık yıkıldı diyelim. Sonuçta ne olacak? Ekonomik olarak hiç bir tutar yönü yok. Bu sistem de aynı saadet zincirleri gibi çökecektir ve yine kazanan piyasayı manipüle edebilen zenginler olacaktır.

    Simdide farkli birsey olmuyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.