Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
105
Favori
159.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rica ederim. D&R'da da 419 liraya düşmüş. Baya uygun fiyata gelmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maaday Kara -- 19 Ocak 2018; 23:27:42 >
  • Teşekkür ettim. Aldım 2 tane 375'e. Artık ben de burdayım. :)

    Burada da belli dönemlerde indirim oluyor mu?

    https://www.kobo.com/tr/tr/ebooks/categories
  • Ben de bu indirimden yararlanıp ilk cihazımı aldım. Daha önceden siteyi takip etmediğimden bilemeyeceğim. Meritokrasi vs gibi e-kitap ağları var. Şimdilik yeterli olur diye düşünüyorum. Şuraya da bir göz atmak isteyebilirsiniz;http://hattusa.org



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maaday Kara -- 20 Ocak 2018; 0:8:11 >
  • Siz hangi modeli aldınız? Meritokrasi mi daha kapsamlı Müteferrika mı?
  • Şuan indirimde olan model. Kobo Aura Edition 2 sanırım tam ismi. Meritokrasi daha kapsamlıydı fakat ağ kapandı. Yandex vs gibi depolardan ulaşılabiliyor içeriğine. Müteferrikada 1400 civarı kitap vardı en son baktığımda.
  • sizce kobo aura ile h20 arasında 300 liralık bir fark var mı uzun vadeli kullanım için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam metirokrasiden indirdiğimiz epubları direk koboya copy paste yapalım mı yoksa yinede calibrede çevirelim mi? birde ingilizce roman bulabileceğimiz iyi bir kaynak bilen var mı? (bir çok site ve torrent pdf paylaşıyor samırsam onlar daha çok pcde okumak için)
  • Kobo için kepub formatının epuba göre birkaç artısı var. Dipnotları aynı sayfada ufak bir pencerede görmek, daha detaylı istatistikler, sayfa ilerlemesini ister bölüm olarak ister bütün olarak görebilmek gibi ufak tefek detaylara sahip. Ayrıca performans açısından kepub daha iyi sanırım.

    Şu sayfada güzel bilgiler mevcut:http://forum.planetdp.org/index.php?/topic/2386-kobo-eokuyucular-için-uygulamalar-ve-yamalar/

    Not: Bazı yamaları eklemek bricke sebep olabilir denmiş. Bilginize.




  • teşekkürler benim daha çok merak ettiğim kindlea veya kobonun eski bir versiyonuna uygun bir ebup h2o içide ideal midir yoksa marka ve ekran boyotuna göre ayarlamak mı gerekiyor en iyisi hangisi olur? bir kitapta 2 farklı versiyon denedim biri tamamen ekranı kapladı ve değiştirsemde daha sık ve satır sonu aynı hizada oldu diğeri ise daha geniş okunaklı ama çok aralıklı oldu hangisi ideal seçemedim. dipnotları zaten henüz göremedim. istatistikler ise çalışmıyor gibi birşey. yamalar iyi duruyor ama okuyucuyu yeni aldım riske atmakve uğraşmak istemiyorum :)
  • manga/çizgi roman okuyan varmı?
    en stabil formatı soracağım
  • Arkadaşlar güç düğmesine uzun bastığım zaman güç kapandı diyor ama kitabın kapağı ekranda kalıyor. Bu normal mi? Sonradan kapanır? Çok sarj yer mi?
  • normal ayarlardan kapatabilirsin. sarj acisindan farketmez.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Kapattım şimdi de sol alt köşede Güç Kapandı yazıyor. Hocam sanki çalışıp şarjını bitiriyormuş gibi geliyor, içim acıyor. :D

    Edit: arkadaslar bunun sarji hızlı bitiyor sanırım. Ilk açtıktan sonra yapilmasi gereken birseyler var mi? Kendi kendisini guncelledi sanirim ama.emin degilim. Baska ne yapabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetriser -- 22 Ocak 2018; 20:47:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tetriser

    Kapattım şimdi de sol alt köşede Güç Kapandı yazıyor. Hocam sanki çalışıp şarjını bitiriyormuş gibi geliyor, içim acıyor. :D

    Edit: arkadaslar bunun sarji hızlı bitiyor sanırım. Ilk açtıktan sonra yapilmasi gereken birseyler var mi? Kendi kendisini guncelledi sanirim ama.emin degilim. Baska ne yapabilirim.



    Çok güldüm hocam. Ekranın özelliği zaten ekrana şekil bir defa yansitilinca aylarca şarj yemeden öyle durması. Yani cihaz o ekranda aylarca şarjı bitmeden durabilir, çünkü enerji harcamıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • plt13 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle de daha alisamadim daha :D iki tane aldım ikisinin de sarji bekledigimden hizli azaldi ben de daha yuzde 50 iken taktim pcye sarja. Sarji dolunca normale doner mi pik tuketimi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Cihazım aura one. Az önce kitap okurken(20-25 dakika olmuştu okumaya başlayalı) şarjım %72’den bir anda %62’ye düştü. Kitapta bazı yerleri vurguluyordum ancak vurgulamaların bu ciddi düşüşe sebep olcağını sanmıyorum. Ayrıca wifi kapalı, otomatik ışık kapalı ve seviye 1-5 arasında hep. Cihaz 1.5 aylık falan ve iki defa şarj doldurdum. Bu durum gerçekten moralimi de bozmadı değil. Bir fikri olan var mı bu konuda ya da başına bu tarz bir sorun gelen?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoharis -- 23 Ocak 2018; 2:51:34 >
  • theoharis T kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önceki sayfalarda ben de yazmıştım aynı şeyi. Hatta bende 3 farklı yerde oluyor bu ani düşüş. 1 sene oldu ben alalı ve aldığım günden beri var. Ben çok takılmıyorum, her gün 1 saat okuyarak 2 hafta gidiyor şarjı. Güncellemeyle düzeltirler dedim ama yazılımla ilgili değil bataryayla ilgili sanırım. Tek kusuru bu olsun diyelim, onun haricine dört dörtlük cihaz.
    İyi okumalar...
  • hgaziyilmaz H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam askerdeyim bilgisayar yok. Prizden sarj ederken gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    peki oda sıcaklıkları etkiler mi böyle düşüşleri? soğuktan sıcak olması, sıcaktan soğuk olması falan?
    evet dediğiniz gibi cihaz çok çok iyi ve cidden seviyorum ama şu sarj durumu nedense hep aklımı kurcalıyor maalesef.
  • theoharis T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oda sıcaklığı vs etkisi olduğunu düşünmüyorum. Ben alıştım artık sıkıntı yok, siz de keyfini çıkarmaya bakın :)
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.