Şimdi Ara

kobani ve gezide alman provokatörler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ihbar üzerine 5 ajan yakalanmış daha kimbilir neler oldu şimdi bunlar yine serbest mi bırakılacak bunlar Türkiye süriyeye girsin diye bombalı eylemlerde yaparlar
    quote:

    Diyarbakır’da 5 Alman gözaltına alındı
    Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aldıkları istihbari çalışmaların ardından yapılan operasyonda, Gezi Parkı eylemlerinde gazeteci kimliği arkasına sığınıp sokak olaylarını alevlendirerek grupları provoke ettikleri tespit edilen Alman uyruklu 5 kişi gözaltına alındı.
    Diyarbakır’da 5 Alman gözaltına alındı
     kobani ve gezide alman provokatörler

    Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’da 7 Ekim 2014’te başlayan ve 12 kişinin hayatını kaybetmesine, çok sayıda devlet kurumu ile vatandaşlara ait işyerinin zarar görmesine neden olan olayların arkasında yabancıların parmağı olduğu tespit edildi. İddiaya göre olay 11 Ekim 2014’te 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarla ortaya çıktı. Polis İmdat hattına “Diyarbakır Bağlar Semti Turgut Özal Bulvarı’nda toplumsal olayları çıkarmaya çalışan yabancı uyruklu gazeteciler çocuklara yolu kapattırdılar, ateş yaktırdılar ve görüntü aldılar, daha sonra gizlice kaçtılar” şeklinde gelen ihbarı değerlendiren Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, MOBESE kameralarından bu şahısları tespit ederek operasyon yaptı. Yapılan operasyonda 4’ü erkek 1’i kadın 5 Alman uyruklu şahıs gözaltına alındı.
    Gözaltına alınan şahıslar alınan ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Yakalanarak gözaltına alınan Alman uyruklu şahısların daha önce Gezi Parkı olaylarına da karıştığı belirtildi.

    http://www.iha.com.tr/haber-diyarbakirda-5-alman-gozaltina-alindi-399543/



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.