Şimdi Ara

Ko Genel Hatırası ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adını yazmayı unuttuklarım lütfen gücenmesin hatırlayamamış olabilirm aklıma gelenleri yazdım kimsenin görünşüne kişligine göre yapmadım kafama göre takıldım fristayl yaptım faşo aga nıman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 22 Temmuz 2009; 21:24:37 >

• MSN gel.
  • Güzel çalısma olmus.KingHarami arkada gökdelen gibi
  • En şişman da King olmuşGüzel çalışma
  • Kingharamide item bol ya orda şişko o bağda yani ^^
  • L.J kasap gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamerstyle33

L.J kasap gibi

• eline koluna saglik super olmus:=)

• quote:

Orijinalden alıntı: Larry

eline koluna saglik super olmus:=)

Hocam PVP sarmadı ellam

O günden sonra hiç pm gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E®TAŞ -- 22 Temmuz 2009; 13:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeLisLynx

quote:

eline koluna saglik super olmus:=)

Hocam PVP sarmadı ellam

O günden sonra hiç pm gelmedi.

:=) sarmadi valla hocam ya..biz su yukardaki takimi cikartip koya donelim:=)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bide bu resme bakinca ilkokul gunlerime gittim..senin resimde benim yerim..ilkokulda cekildigim resimdeki tam yerimle ayni:=) numan sinif ogretmeni bende sinif başkani oldum herhalde ehehe:=) bide resimde gordugunuz gibi kaslar omuzlar falan belli ..ilerde vucutcu ve karizmatik olcagimiz o gunlerden belliymis..resim azcik banada benziyormu ne ahauha:=) abi bide dikkat ettim bu sinifta hic kiz yok ehehhe:=)

• quote:

bide bu resme bakinca ilkokul gunlerime gittim..senin resimde benim yerim..ilkokulda cekildigim resimdeki tam yerimle ayni:=) numan sinif ogretmeni bende sinif başkani oldum herhalde ehehe:=) bide resimde gordugunuz gibi kaslar omuzlar falan belli ..ilerde vucutcu ve karizmatik olcagimiz o gunlerden belliymis..resim azcik banada benziyormu ne ahauha:=)

Bu zaten o resim ama haberin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeLisLynx

quote:

bide bu resme bakinca ilkokul gunlerime gittim..senin resimde benim yerim..ilkokulda cekildigim resimdeki tam yerimle ayni:=) numan sinif ogretmeni bende sinif başkani oldum herhalde ehehe:=) bide resimde gordugunuz gibi kaslar omuzlar falan belli ..ilerde vucutcu ve karizmatik olcagimiz o gunlerden belliymis..resim azcik banada benziyormu ne ahauha:=)

Bu zaten o resim ama haberin yok.

sen konuşma amele

• resmi forum hatiralarimin icinde baş köşeye koyucam..eline yuregine saglik gercekten cok guzel olmus:=)
  • ne iş burası meslek lisesimi torna tes. bölümü hiç kız yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 23 Temmuz 2009; 12:22:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

ne iş burası meslek lisesimi torna tes. bölümü hiç kız yok

yok abicim kizlari istemiyoz..biz bize yeteriz..işin icine kiz girdimi ortam bozuluyor:=)
  • quote:

quote:

yok abicim kizlari istemiyoz..biz bize yeteriz..işin icine kiz girdimi ortam bozuluyor:=)

yok be abi her böcegin arasına bir çiçek girdimi ortama güzellik geliyor(yanlış anlaşılma olmasın )

• quote:

quote:

İşin içine kız girerse abo !!

• quote:

quote:

quote:

yok be abi her böcegin arasına bir çiçek girdimi ortama güzellik geliyor(yanlış anlaşılma olmasın )

abicim orasi oylede bu şimdi ko hatirasi dusunsene kizlarin oldugunu..atiyorum asuman ,ayca,sinem elvan vs var..asuman sw versene kiz diyoruz ayyy uff sıkıldım ama ha falan laflar ahauhau..sinem heal yap yaticaz yahu...ama uff ya bende zaten bu oyundan bisi anlamiyorum hem annem cagirdi kusura bakmayin yatirdim siz ahahaha:) elvenda mage elvan tptpt cekemem sizi kusura bakmayin neden????? havali kiz:P
    oyunda böyle..bide resimlere giridklerinde ortalik kizil kiyamet olur:=)

• quote:

quote:

quote:

quote:

abicim orasi oylede bu şimdi ko hatirasi dusunsene kizlarin oldugunu..atiyorum asuman ,ayca,sinem elvan vs var..asuman sw versene kiz diyoruz ayyy uff sıkıldım ama ha falan laflar ahauhau..sinem heal yap yaticaz yahu...ama uff ya bende zaten bu oyundan bisi anlamiyorum hem annem cagirdi kusura bakmayin yatirdim siz ahahaha:) elvenda mage elvan tptpt cekemem sizi kusura bakmayin neden????? havali kiz:P
    oyunda böyle..bide resimlere giridklerinde ortalik kizil kiyamet olur:=)

ben koxpu açıyım bulaşıkları yıkıyam

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.