Şimdi Ara

Knight cılar iyi okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim lafım KNİGHT cılara.Ben bir ROSEonline kullanıcısıyım.Çoğu yerde rose'nin kötülendiğini gördum.Grafikleri,içeriği,kullanımı çok zormuş...Sizin oyununuz çok mu güzel yani.Grafik olarak hiç deilse oyunda renk var.İçeriği ise bence çok iyi.Gelelim kullanımına...İşte oyunun güzelliği ise her önüne gelenin kullanacağı cinsden değil hani.Sadece anlıyabilcekler kullanmalı.Oyunun kötü sayılabilicek tek yanı ise paralı olması Ama bence o paraya değer.Lvl 82 soldier ım var gayette memnunum ortalama 1.5 aydır oynuyorum.Herkese tavsiye ederim.










  • knight oynayanlarmı dedi sana rose kotu diye

    l2 oynayanlar solemiolarmı yada wow oynayanlar.

    rose yi bende oynadım lvl 22 muse yaptım. ama ben oynarkenparalı değildi bu oyun paralı olduysa yazık olmuş. grafikleri çok guzel fakat çoğu kişiye göre ilk okul çocuklarına hitap eden bir oyun.
    ben çokkişiden çoğu forumda okudum

    o ne ya fasulyelerlemi savaşçaz.
  • ben
    quote:

    Orjinalden alıntı: aSh36

    Benim lafım KNİGHT cılara.Ben bir ROSEonline kullanıcısıyım.Çoğu yerde rose'nin kötülendiğini gördum.Grafikleri,içeriği,kullanımı çok zormuş...Sizin oyununuz çok mu güzel yani.Grafik olarak hiç deilse oyunda renk var.İçeriği ise bence çok iyi.Gelelim kullanımına...İşte oyunun güzelliği ise her önüne gelenin kullanacağı cinsden değil hani.Sadece anlıyabilcekler kullanmalı.Oyunun kötü sayılabilicek tek yanı ise paralı olması Ama bence o paraya değer.Lvl 82 soldier ım var gayette memnunum ortalama 1.5 aydır oynuyorum.Herkese tavsiye ederim.



    Ben yaklaşık 1 senedir koloynuyorum ve bir o kadar zamandır kol forumlarını takip ediyorum. Şimdiye kadar rose online'ı kötüleyen kimseyi görmedim. Sen nerden duydun ki böyle birşeyi ?




  • sen lvl 22 de tabiki fasulye kesicen.Normali de o zaten.İlerki lvl leri görmeden konuşulmamalı bence.Lvl 70 den sonra monster lar anasını ağlatıyor adamın.LVL yüksek görmemişin daha sen.Oyun ilk 1 hafta test amaçlı bedava oyuna gir de seni gezdireyim harıtalarda ondan sonra görürsün fasulyeleri[:@
  • biliyorum arkadaşım ben sen merak etme mamutlarıda biliyorum , mağralarda yarasalarıda biliyorum. lvl22 olupta fasulye kesmedik sadece ben gidebildiğim heryere gittim. lvl i benden yuksekler etraflarına bakınırken ilkoyuna başladıkları halleriyle ben jop seçip ustume başıma kıyafet giyyodum.

    benle münakaşaya girtme kaybeden sen olursun. ben oyle çoğu kişinin yaptığı gibi körü körüne oyuna dalmam, boş yerede yorum yazmam. lvl 82 olmuşsuzn lvl 80 lerde açılan haritalara gittinmi bari.

    pff ben kime laf anlatıyorumki, sen git roseye kötü diyenlerle konuş.
    senknighti sevmiosan bizimle ilgisi ne.

    ayrıca birisi rose ye kötü dediyse bize ne sana ne, sen oyununu oyna. bende uzun sure ultimaoynadımo kadar bu grafikler ne boyle diyip eleştirmelerine ragmen.

    suç sende kendini zayıf gösteriyorsun kendine güvenin yok dayanacak birilerini arayorsun. biride çıkıp evet kngiht oynayanlar diyo bu şekilde dese ortalığı ateşe verceniz.




  • Sen de hiç berak etme kardeşim ben oyun parasızken lvl 143 hawker bırakmıştım lvl 130 dan sonraki haritalara da gittim.Luna eldeon bol bol gezdim.Neyse senle bu konuyu burda kapatalım.Ben sadece fasulye demene sinirlendim biraz o kadar dil dalaşına girmiyicem.Sen oyununu oyna boşver

  • ikisinide hiç oynamadim birakin o oyunlarida .......com da cod2 oynayin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.