|
Herkese merhabalar Bu konu aslında biraz geç kalınmış konu. Özelden çok sorular geldiği için bu konu açtım. Benden bu konulara daha hakim bilgisi olanlar var,varsa yanlış belirtsin düzeltelim.. KMH: Ek hesap/Avans Hesap/Esnek hesap/Artı Para. Her bankada ismi farklı ama orijinali KMH. Ön onaylı evrak belgesiz kredi -limit demek. Eskiden sadece ay içi kısa dönem borçlanma içindi. Ama; çoğu banka ödeme günü ay sonu istiyor Is bankası 18 istiyor mesela .. Şuan hem kısa vadeli,hem kredi gibi taksitli avans mümkün üstelik faiz çok düşük 1,50% ![]() ![]() Nerdeyse herkeste kredi kartı var. Puanı düşük olanlar teminatlı kart alıyor. Bununla ilgili Konum var Güncelleme 1: Bankalar herhalde az kazandıkları için 3-12 taksitli değil 5-12 taksitli veriyor artık. Güncelleme 2:Bankalar BBDK/Hükümet ile zitlasiyor. Hükümet BBDK 70,000 TL ye kadar 1,70-1,80 % ile kredi verin diyor ama şuan çoğu banka 2,40-2,80% hatta 3,00% ile veriyor. Herkes mutlaka KMH edinsin mümkünse. Yüksek limitli kart edinin . Güncelleme 3 (8 Nisan): Kendim ve KMH/karttan Taksitli Nakit Avans çekecekler için 2 yeni tablo hazırladım. Alışveriş için; ![]() Diğer Banka Kart/Kredi ödemesi için hesap tablosu; ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 8 Nisan 2023; 7:15:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt