Şimdi Ara

Km si 50 bin düşülmüş aracımı, dürüstçe, sorunsuz nasıl satabilirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
26.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Güzel kardeşim aracı almak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • km sayacı bozulmuşta olabilir daha önce, gerçekten de düşürülmüşte önemli değil aracın gerçek 170 bin kmde Palio diye örneğin başlık atın, açıklama kısmına da göstergede km 120 bin ama aracın gerçek kmsiz bu deyin. Satarkende A4 kağıdına bu dediklerinizi yazıp karşılıklı imzalarsanız satılır. Eğer siz de emin olmak istiyorsanız motor performansını ölçen yerler var veya rektefiyeciler kompresyon testi yaparlar bunlar pahalı şeyler değil,yaptırın onu da ilana koyun. Motor %90 ve üstü ise araç 250 bin km altıdır çoğu motorda. Benzinli ise hiçbirşey olmaz ayrıca bakımları düzgün yapıldıysa.
  • Bahsettiğin şekilde aracımı sorunsuz olarak sattım. ilanda km'nin düşürülmüş olduğunu belirttim. Ayrıca alan kişiyle karşılıklı tutanak tuttum, km düşürülme meselesinden haberdar olduğunu ve ileride konuyla ilgili herhangi bir hak iddia etmeyeceğini belirten şekildeydi kabaca. Yeter ki sen dürüst ol, aracın illa ki satılır kafan ağrımadan...
  • İki ucu değnek olmuş bu muhabbet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende artık ilana km kayıtlarını gösteren ücretli mesajlardan var onu koyacagım .Ayrıca düşük km olduğunu belirtecegim. İlanıda ileride saklayacagım. Kabul ederse tutanak felan tutarız.

    Zati tüvün km kayıtlarına bakıldıgında benim km yi düşürmediğim anlaşılıyor. 2008 de km yi düşüren sorumlu olmaktadır. Fakat aracı satana geri iade edebilyormuş kişi.
  • Aracın km'sini sen mi düşürdün önceki sahibi mi?
    - Sen düşürdüysen araç elinde kalacak muhtemelen. Satmaya kalkarsan ileride km'si düşürülmüş diyerek sana dava açılır uğraşırsın.
    - Önceki sahibi düşürdüyse ona dava açacaksın ve aracı rayiç bedelinden iadesini alacaksın.

    Araç kaç yıldır sende?
    - Yeni mi farkettin yoksa satmaya kalkınca ben bu b.ku nasıl temizlerim diye mi düşünmeye başladın?
    - Daha önce farkettiysen neden yasal yollara başvurmadın ve bile bile km'si düşürülmüş araç kullandın?

    Satışını alırken aracın km bilgisini satış sözleşmesine yazdırdın mı?
    - Yazdırdıysan satıcının km düşürdüğünü ispatlarsın.
    - Yazdırmadıysan biraz uğraştırır.

    Aracın km'inin 50bin düştüğünü nereden biliyorsun? Belki 150bin düşürdüler. Bu işi yapanlar zaten muayene öncesinde km'yi düşürüyorlar. Belki sadece bir muayenede unuttular ondan çıktı o 50bin km fark. O 50bin doğru rakam olmayabilir.

    Geriye dönük tüm sahiplerine dava açarsın, muayeneye sokanlar tek tek incelenir ona göre bir karar çıkar. İşin uzun biraz.




  • 2010 oncesi km kayitlari cikmiyor . İciniz rahat olmasi icin satarken soylersiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç para

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 .000 düşürüldüğünü nereden anladınız.2 muayene arası 50 Bin km fark varsa birde bu arada yapılan kilometreyi eklemeniz gerekiyor.Km düşürüldünü alıcıya söyleyerek, tutanak tutmak kaydıyla satışınızı yapınız.Daha sonra alan kişi km düşürüldünü söylemeden satarsa sıkıntı yaşamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanik033 -- 14 Kasım 2018; 12:41:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar km si düşürülmüş araç a 1-2 bin tl az verip satın almaz Ben 1-2 bin tl fazla veririm km si düşürülmemiş araç satın alırım.

    9-10 bin tl indirirseniz anca satarsınız 1-2 bin tl için satın almazlar
  • ilanla satacaksan ilan fotosunu al ve bastir karsilikli imzalari da bu evrak uzerinde atin diger turlu fotolar yetmez zira adam ben ilandan ulasmadim diyebilir .Km si satis tarihi itibariyle sudur su tarihli muayene oncesi km si su kisi sahipligi(ogrenilebiliyorsa) doneminde dusurulmustur gercek km si budur diye acik acik yazin alan kisi kendi el yazisiyla anlastigini yazsin ve imzalasin.Tekrardan km yukseltme isine girmeyin
  • Bu km düşürme, arttırma işlemleri tam olarak nerelerde yapılıyor?
  • Tekrar km ile oynamadan ilan açıklamasına doğrusunu yazın, satıs esnasında da bunu belirterek sattım, rızası ile aldi diye bir kagida imza artırın, bir de ilanının ekran goruntusunu alırsınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda bize yazdıklarını oraya da yaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    İnsanlar km si düşürülmüş araç a 1-2 bin tl az verip satın almaz Ben 1-2 bin tl fazla veririm km si düşürülmemiş araç satın alırım.

    9-10 bin tl indirirseniz anca satarsınız 1-2 bin tl için satın almazlar
    arabanın değeri o kadar zaten. sanırım senin alıp sattıgın arabalar mercedes hep
  • KM BİLGİLERİ
    30.1.2010 - 135270
    03.08.2011 - 61218
    09.03.2013 - 76320
    11.05.2015 - 91470
    08.04.2017 - 111316

    Aracım km bilgileri böyle . Bunu 2015 yılında tramerden mesaj gönderince bu bilgiler gelmişti. 2004 model araç 130 bine kadar kullanıldı sonra km düşürüldü yorumunu yaptım kendimce. Yaklaşık 70 bin düşürülmüş. Ben 2015 de aldım 1 ay sonra muayeneye girdim orada km bilgilerini vermiştim tüve

    Bu km bilgilerini şuan kimse sittin sene bulamaz. Tramerin tüm sorgulamalarına, ptt ye mesaj yolladım hiç bir şekilde aracım 2013 öncesi km bilgilerini ögrenemiyorsun.

    Şimdi ben eski sahibine km bilgilerini nasıl düşürmüşte kanıtlayımda dava açayım .15 bine aldığım s... b.k dan aldığım araba için bir sürü saçma resmi işlemlemi uğraşayım.

    Piyasada onlarca km düşürülmüş bir olay araba var. 2004 model olupta 120 bin km altında olan şu an 13 bin araç satılık. Sizce bu araçların kaç tanesi doğru

    Bir arkadaş demiş ki dürüstçe araba satma . Gerçekten doğru millet arayacak 15 bine bana ver diyecekler, enayi arıyorlar.

    Pert arabayı yap piyasada sat
    Haşat olmuş kazalı arabayı hasar kaydı yok diye sat
    Taksi çıkması 700-900 binlik aracı 200 bine indir piyasada sat.

    Aleni bir şekilde yapılan bir sürü şerefsizlik var. Benim acemiliğimle aldığım, hiç bir kusurum olmadığı halde 70 bin düşürülmüş arabadan şuçlanayım hadi ordan

    Sokayım dürüstlüğüne 19 bine kadar düşecektim. ŞKimseye bir şey söylemeyeceğim ,bakıtsın ustasına, ekpertezine, kapartocısına 21 den aşağı satmayacağım arabayı.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.