Şimdi Ara

Klişe Tavsiyeleri Boşverin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
5
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2- Ezberlemeyin, mantık kavrayın. Gerekirse bir soru için 2 saat uğraşın, hocalara sorup onların çözdüğü gibi çözmek elinizde patlar.
    3- Binlerce soru çözünce iyi hissetmeyin, konuya tamamen hakim olunca iyi hissedin. Bunu anlamanın en iyi yolu da klasik sorular çözmektir. Test soruları değil. İşlem sorularını da atlayın, ilk önce yorum sorularını çözmeye çalışın.
    4- Rehberlik hocalarını sallamayın, bir halttan anlamazlar. Onlar hedefi düşük olanlar için faydalıdır.
    5- Sıralama için çalışmayın, üniversite ve bölümü için çalışın.
    6- LYS çok daha önemli bir sınav, ancak psikolojik açıdan.
    7- Yazın 12.sınıf matematiği çalışın yeter. Limit türev ve integrali öğrenirseniz yazın, herkesten 50 adım ileride başlarsınız.
    8- Arkadaşlarınız tamamen moral bozmaya yönelik hareket edecek. Hiçbirini sallamayın.
    9- Kıçınız tavanda gezmeyin, deneme sınavlarını çok takmayın. Hiçbiri ÖSYM kalitesinde soru soramıyor.
    10- FEM yayınlarını kullanın. Cemaat memaat takılmayın bunlara, FEM yayınları size sınavı kazandırır. Mümkünse fem dergiye abone olun.
    11- Kendinize güvenin.
    12- Özel ders almayın. Hiçbir halta yaramaz. Onun yerine 2 saat fazla çalışın kendiniz öğrenin.
    13- ÖSYM mal gibi çalışanı seçmez, mal gibi çalışıp kafası çalışanı seçer.
    14- Soru tipi ezberlemeyin. Her dersten 2 kaynak çözseniz yeter de artar, lys için. Ygs için denemeler ve tekrar kitapları ile dersanenizin kaynakları yeter. Ygs için daha çok deneme çözün. Orjinal sorular denemelerde olur. YGS matematik için üçdörtbeş yayınları alabilirsiniz.
    15- Çıkmış soruları kesinlikle çözün. Yıllardır aynı tarz soruları biraz daha zorlaştırıp tekrar soruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi where devils speak -- 20 Temmuz 2014; 22:37:57 >

• 5-10 hariç imzamı atarım.
    5-her zaman en iyisi için çalışın.
    10-fen palme, mat da herhangi bi soru bankası ve 12. sınıf zafer sb. yeter.
  • Tamamen katılıyorum çocuk oyuncağı değil bu adam gibi çalışmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide o gün gördüğünüz dersi eve gidince tekrar edin sonraki gün soru çözün zaten bir sonraki derste aynı konuyu 2 gün sonra görürsünüz etti mi 4 gün aynı konu yanı unutmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfcn -- 20 Temmuz 2014; 22:44:04 >
  • Abinizi dinleyin, söylediklerine katılıyorum.
  • Görmeyenler için, up.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğuna katılmıyorum
    Ayrıca merak ediyorum 12. sınıf matematiğini tek başına öğrenmeye çalışan adam ne derece başarılı olur? sadece öğrendiğini sanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Moseley

Çoğuna katılmıyorum
    Ayrıca merak ediyorum 12. sınıf matematiğini tek başına öğrenmeye çalışan adam ne derece başarılı olur? sadece öğrendiğini sanır.

Ben tek başıma öğrendim. Ameliyatım yüzünden hocalarımdan dinleyemedim sene içerisinde. Sınavda türev integral limitten 1 yanlis yaptım. kendinize güvenin bizim gördüklerimiz en basit seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi where devils speak -- 21 Temmuz 2014; 14:51:54 >
  • Tek başına limit türev integral yapılmaz diyenlere kulak asmayın .
    Videosunu izleyip celal aydın veya yüzde yüz çözümlü fasiküllerinden halledin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen katılıyorum ayrıca denemeye son 1-2 ay başlamayın ekim gibi başlayıp her hafta 2 deneme çözün dersaneler genelde 2 haftada bir yapıyor başlarda bizim dersane haftada ikiydi sınav anında psikolojik olarak çok faydası oldu sınav anına kendinizi iyi hazırlayın psikoloji zekadan da çalışmadan da önemli bu sınavda türev integrali yazın öğrenin ama unutmayın ben unuttum pişman oldum kendi kendinize öğrenemezsiniz diyenlere bakmayın kimse sizden şimdiden testlerde full yapmanızı beklemiyor zaten 12. sınıflar için konuşacak olursak hiç görmediğiniz bir konu ve diğerlerinden ciddi farkları var sakin kafayla daha sınava aylar varken çalışıp ön hazırlık yapmak iyidir en azından türev ne integral ne limit nedir bilirsiniz güray küçük tarzı fasiküller çok faydalı tavsiye ederim biraz uzun oldu sorusu olan özelden de ulaşabilir başta da söylediğim gibi psikoloji en önemli şey bu sınavda sırf heyecandan ne adamlar hedeflerinden uzak kaldı sakin olun düzgünce çalışın çok kasmadan hayırlısıyla istediğiniz yer olur umarım

• Yeniler icin up.

• up.
  • Morale ihtiyacım olan şu zamanlarda güzel geldi
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.